Дунав-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Re: Дунав-всичко за и по реката

Мнение от Shankulov »

Най-после водният дух ми изпрати слука :)
Ето я и нея от днес.
1.800кг
Изображение
Хванах я на блесна
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/iYfER-32DZg?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/iYfER-32DZg?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ОТ МЕН НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ! :drinkers:
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Аватар
io6kata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от io6kata »

Честит празник и от мен :) Много слука през идващия сезон ;)
Аватар
io6kata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от io6kata »

Речния човек написа:
Младенов_78 написа:Абе хора,я кажете нормално ли е това ниво на реката в момента.Не трябва ли да е пълноводна по това време на годината,а тя постоянно пада водата?
Според принципа на махалото, и след пълноводната минала година,и необичайно високите води през декември и януари, то през тази година няма да има никакво пролетно пълноводие!
Напротив,годината ще е твърде маловодна - малко и много бистра вода ни очаква.
С комарите ще се разминем,но очаквам да се лови добре сом.
Пилците ще броим на зима! :smt117

Те това е сега като преглеждам старите архиви и се хванах за главата - точно това и стана с реката тая година ...
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

И каква ще е следващата година според тоя принцип?
Речния човек
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Речния човек »

Нивото на водата зависи от нормата на валежите в басеина на река Дунав.Последните три месеца бяха доста сухи. Да видим какво ще ни донесът декември ,януари и февруари , и тогава можем да направим прогноза.

Със сигурност знам само,че въдицата ми прах няма да хване. :smt117
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

А в момента дали дава някакви резултати фидерът? Не знам дали има някакви шансове да се търси мряна. :?:
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Аватар
io6kata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от io6kata »

Попринцип съм се навил след празниците да помръзна някоя вечер за михалца ама нямам големи надежди :)
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

io6kata написа:Попринцип съм се навил след празниците да помръзна някоя вечер за михалца ама нямам големи надежди :)
Миналата зима някой се хвали във форума само ,че не се сещам дали по вашият край или към Русе.
Аватар
io6kata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от io6kata »

cronos39
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от cronos39 »

Колега благодаря за хубавата песен ,наслука.
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

[youtube1]<object width="480" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Dog1jvgLlY4?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Dog1jvgLlY4?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Речния човек
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Речния човек »

io6kata написа:Попринцип съм се навил след празниците да помръзна някоя вечер за михалца ама нямам големи надежди :)
С налима е много тегаво положението в момента.Не си губи времето,докато Реката не качи някой друг метър или не дойде сериозен студ.
Аватар
io6kata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от io6kata »

По принцип и аз така мисля , затова мисля да изчакам януари :) мерси все пак :)
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

[youtube1]<object width="480" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/iE-pbBTZI2k?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/iE-pbBTZI2k?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”