Дракон в кануто!
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Дракон в кануто!
баф мама му ...кво излиза - само в Бург. залив са лайната май 

Сигурно е така, защото МОМО в събота са гмуркали на Китен и е имало 20-З0 м. видимост, а и на снимката която е качил се вижда, че е така.
Никоя риба не е по - важна от живота !
-
- ще става разбирач
Мен репортажа на Булти много ме кефи
Ако и вас ви кефи, там може да гласувате за него (има едно бутонче горе ляво преди заглавието) и да го подкрепите.
Иначе целият разказ без накъсвания е качен и в блога за лодки на Тедо, разбира се с разрешението на Булти
Извинявам се,но има правила относно рекламата.

Ако и вас ви кефи, там може да гласувате за него (има едно бутонче горе ляво преди заглавието) и да го подкрепите.

Иначе целият разказ без накъсвания е качен и в блога за лодки на Тедо, разбира се с разрешението на Булти

Извинявам се,но има правила относно рекламата.

"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
/Стоичков/
-
- ще става разбирач
Булти,благодаря ти приятелю,върна ме в далечната 1989 година
, работих 5-6тина години подводна археология с Божидар Димитров по тия места-рифовете Милос,Гата и Паликари,островите Св.Иван,Св.Петър и Св.Кирик(военното поделение),незабравими моменти........фара на Св.Иван със смокиновата ракия на фараджията,Пъци Бар и Мелницата(голямата и малката),стария град с калдъръмените си улици и миризмата на пражена риба.....и гръцка музика на всяка крачка,Бонджорно(имаше такова заведение-за кило миди 10лв ни плащаше)и кръчмето на пристанището,при рибарите,чустваш се равен с равни и мастиката с водни чаши............
Прощавай за спама!
и още веднъж благодаря за страхотния репортаж!

Прощавай за спама!

Мерси !...няма спам колега , тва са хубави спомени...ако напишеш някоя история от тогава в Подводен , предполагам ще е интересна на мнозина 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Леле Булти, какво си сътворил! Два пъти го прелистих! Как не съм го видял? То и нямам тези дни много време! За това никой не ми е крив! Благодаря за удоволствието! Всичко това не съм и подозирал, че съществува! Колко красота има край нас и не знаем за нея! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Мерси ! Смятам да продължа в същия дух !
...ако няма риба - ще правим снимки ....

......или пък снимки - на риби.....Булти написа:Мерси ! Смятам да продължа в същия дух !...ако няма риба - ще правим снимки ....

Никоя риба не е по - важна от живота !
Аминнн ! Да ти се връща ! 

...репортажа закъсня , че едва днес ми се показа форума ...тоя път атакувахме със Скорпи :

...смятахме да влезем от Влас , но докато намерим място доста се лутахме ...Робинзона скоро ще изчезне - строи се хотел там - едва се навряхме между строителните машини и газ на север :

...оставих Скорпи на стария талян( колегата имаше проблем с неопрена
) а аз продължих към носа :

...мъртвака се усилваше все повече и повече , въртях , обикалях докато намеря подх. място и кофти , мофти - влязох в морето и след 10 мин - тва
:

...и си викам айде ся още един и за Скорпи - обаче йок - три часа се борих с вълните , умрях от студ , но морето не даде повече, като капак на всичко и по моя вина се намокри и скъпия телефон на Скорпи
, моя също както и фотото
- ся е без монитор отзад ама снима де
...
...

...смятахме да влезем от Влас , но докато намерим място доста се лутахме ...Робинзона скоро ще изчезне - строи се хотел там - едва се навряхме между строителните машини и газ на север :

...оставих Скорпи на стария талян( колегата имаше проблем с неопрена

...мъртвака се усилваше все повече и повече , въртях , обикалях докато намеря подх. място и кофти , мофти - влязох в морето и след 10 мин - тва

...и си викам айде ся още един и за Скорпи - обаче йок - три часа се борих с вълните , умрях от студ , но морето не даде повече, като капак на всичко и по моя вина се намокри и скъпия телефон на Скорпи

...
...на следващия ден решихме да атакуваме на Вромос , но само с въдиците , че нещо ни се оттели вола
...мъгла ...

..студ ...

...обаче мерака голям
:

...по-едно време в морето , в мъглата - чуваме пърпори лодка и кво да видим :

-некви колеги , луди колкото нас ...като доближиха разбрахме , че са съфоромци :

- да си кажат никовете без бой

..студ ...

...обаче мерака голям

...по-едно време в морето , в мъглата - чуваме пърпори лодка и кво да видим :

-некви колеги , луди колкото нас ...като доближиха разбрахме , че са съфоромци :

- да си кажат никовете без бой

...преди да ги срещнем нямахме още сефте , дадохме им фотото да ни снимат двамата заедно със Скорпи

- една снимка за единия и една за другия
:

НАСЛУКА демек
...и в тоя момент се случи нещо невероятно :

- колегата от другата лодка , дето не снимаше напрай сефтето
...и апарата беше в тях да отразят случката ...така е било писано

...колегите ни подариха и бял червей
и не след дълго и Скорпи и аз направиме сефтето :

...ся събираме сили за следващия път

край

- една снимка за единия и една за другия

НАСЛУКА демек