Бисери от форума

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
snegk
и господ не е толокова добър

Re: Бисери от форума

Мнение от snegk »

Прав е човека , всеяден е , не бихте нарекли прасето или черната мечка хищник.[/quote]
Ти гледай да не те стрещне,тогава ще видиш баба меца дали е хщник. :lol: :lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

the peasant написа:
lorda написа:
eminem94 написа:Брат кефала не е хищен!
Лелеее :shock:
Верно :roll: :?:
Ще го имам предвид :oops:
Прав е човека , всеяден е , не бихте нарекли прасето или черната мечка хищник.
Бих допълнил- бисера в бисери :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Ти гледай да не те стрещне,тогава ще видиш баба меца дали е хщник. :lol: :lol: :lol: :lol:
Някои ловци дори твърдят , че са били изядени от мечката след като между тях е имало диалог от типа:
- Да те изям , или да те изчукам?
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Aз тая година не можах да се отчета с някой див шаран но пък хванах доста шарановириби.

Този отговор ми се видя интересен :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

На въпроса "Коя ви е любимата риба за консумация
Nedeltcho Delev написа:Прясно уловената!
georg написа:Значи рядко ядеш :roll: :smt044
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

от Troli Rapala на Пет Ное 21, 2008 10:23 pm
.... всяко живо същество е мислещо според необходимостта,да го прави!.....Рибите и животните мислят,но се различаваме от тях с възможността си да мислим абстрактно!... Ако Педро смята,че е по-умен от 20-100 килограмов сом,защо не е успял да го хване? Отговори си сам,за да не го направя аз!

"Къдя, къдя... билетя у мене" :D :D . Музата идва в 10:23pm еври найт.
:D Ще ме простиш приятелю Troli Rapala , но класът още е в бурен смях в часът по зоология.
georgi_gopata

Мнение от georgi_gopata »

monilom написа:засега дънния е най активния риболов по моя северозападния край на аз усещам че малко по малко всеки ден ме влече риболова с фидер и шаранджийски такъми и няма да е далече моментът в който ще ме обземе изцяло и ще си подменя сичкото уборудване :roll: :roll: :roll:
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

аксел написа:Кльонкът според мемне е междинен вариант м/у спининг/тролене/-подвижна бягаща цел и дънен риболов стационарна цел.
Кво да, Ви, кажа :roll:
Нямам думи :lol: :smt082(
И тоя човек лови сом :lol:
Па дори разправя, че и от кльонк разбира :lol:
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
georgi_gopata

Мнение от georgi_gopata »

sandista написа:Здравейте ,

Провокиран и леко афектиран от уж запалените фенове на кеч (RAW 2008 :) и рилииз риболова, но само на думи ( пояснявам,че става дума за определени индивиди) реших да споделя с Вас как процедирам аз. Ще се радвам да изразите мнение и позиция.
За мен спиниг риболова е едно надлъгване - хищник върсъс хищник. Именно за това аз ВЗИМАМ улова, с изключение на маломерните. Сега ще Ви кажа и защо го правя, тъй като съм на мнение, че човек трябва да прави целенасочено определено нещо , колкото и добро, респективно лошо да е то... Иначе ако действаме просто инстинктивно ставаме като животните .. Та гледам тук някакви тинеджъри правят забележка за рилииз и тн и тн.. Видяла жабата,че ... Ама ако ги питаш защо и те не знаят защо да се връща рибата ... А дали събират боклуците си след риболов?
Да си дойда на думата - смятам, че този вид риболов е един вид надлъгваме. Както казват гордите Ню Йорк-чани на другите американци от "по-западналите" стейтс - " Only the tuff survive !!! " , в превод на български - "Само яките (копелета) оцеляват !" Друг е въпроса, че те малко се бият в гърдите в стил " Аз съм Софиянец, ти си от провинцията" :) И така , който е бил надлъган и е минал необходимите сантиметри заслужава да бъде изяден в името на една добра кауза.
За какво говоря ли ? Ами имам съседи , възрастни ,скромни и честни хора, трудили се цял живот за да тънат в мизерия в момента. Дядото е сляп и не излиза от почти порутената (керпичена) колиба , бабата шета по цял ден и се грижи за него, като при това чисти и мете дори на пътя. Аз след риболов ( ходя обикновенно веднъж -дваж седмично) им оставям рибата и не се чувствам никак кофти,че не съм направил клипче и не съм снимал пускането. Ако тях ги няма давам рибата на друг познат в подобна позиция. Младежите дори го приемат като геройство явно тоя рилииз... Пфу .. Да ви pee'кaм на release-a ! Аз поне знам защо взимам рибата ...

Та като един бунтар ще кажа - НЕ на рилиза , Да на пандиза ( за бракониерите). С въдица рибата няма да се свърши , особено на спининг. Дайте да бъдем по-задружни в борбата с братята , с парашутистите и мрежарите .. Снимайте ги и ги пращайте на БТВ и други предавания, снимайте им номерата на колите и ги поствайте тук в форума , ще ги мернем някъде градско , гуми и др части ще гърмят .. :)

Благодаря Ва за Фниманието :)
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Гопа,не мисля ,че т'ва е бисер и е смехотворно.Темата на човека си е много сериозна и има доста смисъл в нея бих казал.
TICA FAN
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

DaRkWiSh написа:Втория път благодарение на моя сигнал с полицията заловиха най-голямата група бракониери от 4 човека, бедстващи по язовирите през ноща.
Спасиха огромна група от 4 бедстващи бракониери :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

chirusa_bg написа:
DaRkWiSh написа:Втория път благодарение на моя сигнал с полицията заловиха най-голямата група бракониери от 4 човека, бедстващи по язовирите през ноща.
Спасиха огромна група от 4 бедстващи бракониери :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

monilom написа:...обръщам към шаранджистите Сапуна Снег Неделчо...
Не разбрах!Кой?Какъв? :lol: :lol: :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Неделчо се измил със сапун и сняг.
Изображение
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
StiBo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от StiBo »

georgi_gopata написа:
sandista написа:Здравейте ,

Провокиран и леко афектиран от уж запалените фенове на кеч (RAW 2008 :) и рилииз риболова, но само на думи ( пояснявам,че става дума за определени индивиди) реших да споделя с Вас как процедирам аз. Ще се радвам да изразите мнение и позиция.
За какво говоря ли ? Ами имам съседи , възрастни ,скромни и честни хора, трудили се цял живот за да тънат в мизерия в момента. Дядото е сляп и не излиза от почти порутената (керпичена) колиба , бабата шета по цял ден и се грижи за него, като при това чисти и мете дори на пътя. Аз след риболов ( ходя обикновенно веднъж -дваж седмично) им оставям рибата и не се чувствам никак кофти,че не съм направил клипче и не съм снимал пускането. Ако тях ги няма давам рибата на друг познат в подобна позиция. Младежите дори го приемат като геройство явно тоя рилииз... Пфу .. Да ви pee'кaм на release-a ! Аз поне знам защо взимам рибата
Благодаря Ва за Фниманието :)
SONY написа:Гопа,не мисля ,че т'ва е бисер и е смехотворно.Темата на човека си е много сериозна и има доста смисъл в нея бих казал.
:smt023 :smt023 :smt023
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”