Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2019
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- разбира нещата
Re: Зарган 2019
Вчера сутринта , поради вятъра и вълните, проби на вълнолома.Ставаше за риболов, но никаква риба.Заваля и обратно към къщи. Някой вземал ли е зарган на вълнолома този сезон?Други години даваше!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Е няма такава истерия.Преди малко ми предложиха 25 кинта за 4 дози които си бях запазил докато си излизах от магазина.А дано утре да си оправдаят съществуването.Да почна да внасям акроват ли
Получих инфо, че днес горе на Тюленово е било много зле от към риба, а мой приятел на Рубин, горе на високото на бързо потъваща ( естествено в тези вълни) за 2 часа е взел 12 заргана от които 4 хубави.
0885022272 / 0885897615
-
- ще става разбирач
нормално е рибата(най вече дребната )да изчезне по това време на годината идва зъбатия ,много или малко той не прощава дори на себеподобните си ,дори каята замлъкваbatbubi написа:Получих инфо, че днес горе на Тюленово е било много зле от към риба, а мой приятел на Рубин, горе на високото на бързо потъваща ( естествено в тези вълни) за 2 часа е взел 12 заргана от които 4 хубави.

моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

- Димо Михалев
- Модератор
El pescador,това беше рибата навремето,със зарган никой не се занимаваше заради специфичния цвят на централната кост.El Pescador написа:нормално е рибата(най вече дребната )да изчезне по това време на годината идва зъбатия ,много или малко той не прощава дори на себеподобните си ,дори каята замлъкваbatbubi написа:Получих инфо, че днес горе на Тюленово е било много зле от към риба, а мой приятел на Рубин, горе на високото на бързо потъваща ( естествено в тези вълни) за 2 часа е взел 12 заргана от които 4 хубави.
Зеления кокъл .... ?!?! ...

В момента на Тюленово не става за риболов.Източен вятър (макар и не силен), гадна вълна, мътна вода, дъжд.Нищо общо с прогнозата на "Синоптик".
El Pescador, къде го "зъбатия"?
Обади ми се приятел от 4-та буна - мътилка и без удар .....и народ.....и в Аспарухово - 1 доза от 10 червея - 3 лв
0885022272 / 0885897615
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Въпреки кризата за червей почти нямаше непренаселено местенце днес.Прекрасно време и брутална вълна заливаща доста от високите места.Тотал 22бр и още толкова ситняци върнати
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес на Черноморец , Бургас много труден риболов.Имаше огромен сулган който рано рано ми отнесе раницата и кофата , едвам успях да грабна пръта , добре че вместо в морето ги закара из скалите на брега , че си ги взех и си направих риболова.Колкото ме мокрех днес вълните толкова не съм се мокрил и докато бях на плаж лятото.Рибата взимаше предимно на вътре и чукаше много леко с голям зор и молене илъгах 31 риби средни и тук там дребни с две дози червей това до 12:30.Иначе вчера взех три дози и реших и аз барабар Петко с мъжете да ги броя , резултата е 29,21и24бр. в доза на цена 3кинта.
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Аз като видях 7 коли на вилата на женчо и отпраших към Агалина .Пък то там 17.И аре долу на малката.Но щом моя идол Пешо Тиквата е с близък резултат го считаме за успешен излет
- stareca
- ще става разбирач
Днес при ме добър риболов се получи рибата започна късно но бързо наваксах изгубеното време резултата е 45 само иедро няколко върнати и няколко изтървани заради вълната .Рибата е само качествена големи каиши.
Последно промяна от stareca на Пет Сеп 27, 2019 6:29 am, променено общо 1 път.
Star4e към Царево и от там надолу вземат ли зарган ,че след десетина дни ако дава времето смятам да порибарствам .
- stareca
- ще става разбирач
Да взема се доста като бройки над 60-70 може да се правят но рибата е мешена всякакав калибар като преобладаващата е дребна и все пак понякога върви пък цял ден едро.Вчера в това ужасно време имам приятел на завода има за 2,5 часа 50 броя двама като рибата е била добра.bubamara написа:Star4e към Царево и от там надолу вземат ли зарган ,че след десетина дни ако дава времето смятам да порибарствам .