Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Сом на тролинг
Модератор: bobopeli
- krokibg
- учете се от него
Re: Сом на тролинг
Ти питаш ли ме как се режат транци,шлайфане на цялата лодка - 5м дълга и поправки тук-таме със стъкломати и влизане в дупките с тази смола че неможе от вън да се мацаTroli Rapala написа:Старче,всичко е точно при тебе и за това те уважавам!Знаеш,го!
Намекът,не е упрек!
Само здраве бих ти пожелал,щот другото си го имаш!
Как ше тролиме у тая жега,не знам?
Плаша се,+40 градуса!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
И аз се запали нещо напоследък по тролинга , за сега нямам собствена лодка и се комбинираме с приятели , вече няколко пъти ходим на яз Искър сравнително без голям резултат , общо взето някоя бяла , костурче или кленче , но за сега със сома никакав го няма онзи ден си взех този воблер на салмо / най- големия на снимката /. Уж продавача ми каза , че бил за сом но останах доста неприятно изненадан като разбрах , че гази на около 0.5-1м при скорост от около 3 мили /час
какво ви е мнението за него

какво ви е мнението за него

Благодаря , за тях знам , че са дълбоко газещи даже 2-рия е тракащ , но ми беше чудно , че и в сайта на салмо 1-ви го дават за летен улов на сом 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Да, но в река 

Вземи си за Искъра 7 см син Магнум на Рапала и другото е въртене и търпение.
за тези ли става въпрос

или за тези

или за тези

Re:
Позачетох тук-там, но не срещнах за сом от 193 см., може да съм пропуснал публикация относно това парче.. , ноооо това е което чух и видях днес, сега се прибрах от Искъра с единия от участниците, случайно се засякохме на Лагото на по бира.Troli написа:Евала,"старче"!Аз знам,че най-големият е 1.70см!Някой,ако е чувал или видял за по-дълъг сом уловен с воблер на тролинг,да каже!За сега 1.70см. е шампиона!![]()
![]()
Сома е хванат миналата неделя на тролинг с трима участници. Видях снимки на малък екран както и воблера, имало заснето и достатъчно видеоматериал. Бил е канджосан кофти и преди дни е предал Богу дух. Имало е бая свидетели, дано да е всичко наред с инфото, не искам да изпадам в ролята на радио Ереван. Утре сутрин бръмвам на високопланински язовир и няма да мога да следя новината

На платено не одим !
Аз знам за един по голям на искъра тая година , не съм сигурен дали не става въпрос за него
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... sc&start=0
хванат е от собственика на малката база , преди кино центъра , в залива пред базата ,но тва беше края на миналия месец
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... sc&start=0
хванат е от собственика на малката база , преди кино центъра , в залива пред базата ,но тва беше края на миналия месец
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Сампо,нещата се променят постоянно,което е добре!
Поздрави за шампионите,а те не са малко за последните две години!
Специално на Искъра,конкуренцията е между трима-Жоро-златаря,Румен-дъртото и ...! 

Последно промяна от Troli Rapala на Вто Дек 29, 2009 10:10 pm, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
Сом на Искара да хванеш си е шестица от тотото...браво
моята риба няма кой да я хване
-
- вече хвърля и на тежко
А на Кърджали къде влачите колега, и най-вече къде е удобно да се пусне лодка, че досега не съм ходил там. Ще съм благодарен за инфото.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Ти питаш ли ме как се режат транци,шлайфане на цялата лодка - 5м дълга и поправки тук-таме със стъкломати и влизане в дупките с тази смола че неможе от вън да се мацаTroli Rapala написа:Старче,всичко е точно при тебе и за това те уважавам!Знаеш,го!
Намекът,не е упрек!
Плаша се,+40 градуса!
![]()
Добре че има един кльощаряк та се навила като змия вътре под седалката
![]()
![]()
Още щом я направя,директно се телепортирам или към Ивайловград или на Кърджали за два дни,ако ще и 5- градуса да става
![]()
![]()
- krokibg
- учете се от него
Колега,влизам от две места !!! Едното е на х-жа Бооровица ли беше или Боровина или през Кърджали на втичалото на Малка Арда.Влача повечето пъти в ръкава срещу хижата и навътре чак до аза на Малка Арда.Един два пъти съм влизал през Кърджали и през циганската махала но сега не се сещам как се казваше местноста,има хотелчета които направиха по брега и разни вили и къщи на разни величия от ДПС и други.tomik написа: А на Кърджали къде влачите колега, и най-вече къде е удобно да се пусне лодка, че досега не съм ходил там. Ще съм благодарен за инфото.
Eнчец се казва селото, ЛюбоЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:[.Един два пъти съм влизал през Кърджали и през циганската махала но сега не се сещам как се казваше местноста,има хотелчета които направиха по брега и разни вили и къщи на разни величия от ДПС и други.

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- krokibg
- учете се от него

-
- сериозен играч
На яз.Кърджали може да се пусне лодка от няколко удобни места,тази седмица за първи път пусках на нулата на Ардата,много удобно место,водата е висока,няма никакъв проблем да вкараш лодката даже и с лека колаtomik написа:А на Кърджали къде влачите колега, и най-вече къде е удобно да се пусне лодка, че досега не съм ходил там. Ще съм благодарен за инфото.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Ти питаш ли ме как се режат транци,шлайфане на цялата лодка - 5м дълга и поправки тук-таме със стъкломати и влизане в дупките с тази смола че неможе от вън да се мацаTroli Rapala написа:Старче,всичко е точно при тебе и за това те уважавам!Знаеш,го!
Намекът,не е упрек!
Плаша се,+40 градуса!
![]()
Добре че има един кльощаряк та се навила като змия вътре под седалката
![]()
![]()
Още щом я направя,директно се телепортирам или към Ивайловград или на Кърджали за два дни,ако ще и 5- градуса да става
![]()
![]()