Сом на тролинг

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Сом на тролинг

Мнение от krokibg »

Troli Rapala написа:Старче,всичко е точно при тебе и за това те уважавам! :wink: Знаеш,го! :wink: Намекът,не е упрек! :drinkers: Само здраве бих ти пожелал,щот другото си го имаш! :drinkers: Как ше тролиме у тая жега,не знам? :cry: Плаша се,+40 градуса! :cry:
Ти питаш ли ме как се режат транци,шлайфане на цялата лодка - 5м дълга и поправки тук-таме със стъкломати и влизане в дупките с тази смола че неможе от вън да се маца :o :shock: Добре че има един кльощаряк та се навила като змия вътре под седалката :lol: :lol: :lol: Още щом я направя,директно се телепортирам или към Ивайловград или на Кърджали за два дни,ако ще и 5- градуса да става :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

И аз се запали нещо напоследък по тролинга , за сега нямам собствена лодка и се комбинираме с приятели , вече няколко пъти ходим на яз Искър сравнително без голям резултат , общо взето някоя бяла , костурче или кленче , но за сега със сома никакав го няма онзи ден си взех този воблер на салмо / най- големия на снимката /. Уж продавача ми каза , че бил за сом но останах доста неприятно изненадан като разбрах , че гази на около 0.5-1м при скорост от около 3 мили /час
какво ви е мнението за него
Изображение
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

Благодаря , за тях знам , че са дълбоко газещи даже 2-рия е тракащ , но ми беше чудно , че и в сайта на салмо 1-ви го дават за летен улов на сом :shock:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Да, но в река :!:
niki71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от niki71 »

Вземи си за Искъра 7 см син Магнум на Рапала и другото е въртене и търпение.
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

за тези ли става въпрос
Изображение

или за тези
Изображение
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Re:

Мнение от sampo »

Troli написа:Евала,"старче"!Аз знам,че най-големият е 1.70см!Някой,ако е чувал или видял за по-дълъг сом уловен с воблер на тролинг,да каже!За сега 1.70см. е шампиона! :wink: :? :?:
Позачетох тук-там, но не срещнах за сом от 193 см., може да съм пропуснал публикация относно това парче.. , ноооо това е което чух и видях днес, сега се прибрах от Искъра с единия от участниците, случайно се засякохме на Лагото на по бира.
Сома е хванат миналата неделя на тролинг с трима участници. Видях снимки на малък екран както и воблера, имало заснето и достатъчно видеоматериал. Бил е канджосан кофти и преди дни е предал Богу дух. Имало е бая свидетели, дано да е всичко наред с инфото, не искам да изпадам в ролята на радио Ереван. Утре сутрин бръмвам на високопланински язовир и няма да мога да следя новината :( и инфото около нея... Човека е сериозен и не вярвам да ме е пуснал на пързалката. Като се върна ще гледам видеото и снимките и тогава ще мога да потвърдя на 100%, ако междувременно не ги публикуват .
На платено не одим !
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

Аз знам за един по голям на искъра тая година , не съм сигурен дали не става въпрос за него
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... sc&start=0

хванат е от собственика на малката база , преди кино центъра , в залива пред базата ,но тва беше края на миналия месец
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Сампо,нещата се променят постоянно,което е добре! :wink: Поздрави за шампионите,а те не са малко за последните две години! :wink: Специално на Искъра,конкуренцията е между трима-Жоро-златаря,Румен-дъртото и ...! :drinkers:
Последно промяна от Troli Rapala на Вто Дек 29, 2009 10:10 pm, променено общо 1 път.
julian nachevski
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от julian nachevski »

Сом на Искара да хванеш си е шестица от тотото...браво
моята риба няма кой да я хване
tomik
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tomik »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:
Troli Rapala написа:Старче,всичко е точно при тебе и за това те уважавам! :wink: Знаеш,го! :wink: Намекът,не е упрек! :drinkers: Само здраве бих ти пожелал,щот другото си го имаш! :drinkers: Как ше тролиме у тая жега,не знам? :cry: Плаша се,+40 градуса! :cry:
Ти питаш ли ме как се режат транци,шлайфане на цялата лодка - 5м дълга и поправки тук-таме със стъкломати и влизане в дупките с тази смола че неможе от вън да се маца :o :shock: Добре че има един кльощаряк та се навила като змия вътре под седалката :lol: :lol: :lol: Още щом я направя,директно се телепортирам или към Ивайловград или на Кърджали за два дни,ако ще и 5- градуса да става :lol: :lol: :lol:
А на Кърджали къде влачите колега, и най-вече къде е удобно да се пусне лодка, че досега не съм ходил там. Ще съм благодарен за инфото.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

tomik написа: А на Кърджали къде влачите колега, и най-вече къде е удобно да се пусне лодка, че досега не съм ходил там. Ще съм благодарен за инфото.
Колега,влизам от две места !!! Едното е на х-жа Бооровица ли беше или Боровина или през Кърджали на втичалото на Малка Арда.Влача повечето пъти в ръкава срещу хижата и навътре чак до аза на Малка Арда.Един два пъти съм влизал през Кърджали и през циганската махала но сега не се сещам как се казваше местноста,има хотелчета които направиха по брега и разни вили и къщи на разни величия от ДПС и други.

Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:[.Един два пъти съм влизал през Кърджали и през циганската махала но сега не се сещам как се казваше местноста,има хотелчета които направиха по брега и разни вили и къщи на разни величия от ДПС и други.
Eнчец се казва селото, Любо :wink:
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

:smt023 :smt023 :smt023

yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

tomik написа:
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:
А на Кърджали къде влачите колега, и най-вече къде е удобно да се пусне лодка, че досега не съм ходил там. Ще съм благодарен за инфото.
На яз.Кърджали може да се пусне лодка от няколко удобни места,тази седмица за първи път пусках на нулата на Ардата,много удобно место,водата е висока,няма никакъв проблем да вкараш лодката даже и с лека кола :wink: ,пускали сме и на хижа Борово а мои познати пускат и на Главатарски хан!В момента актуалните места за тролинг са широкото пред високото напрежение,като идваш от нулата,от хижа Борово до въжения мост и крагом.Риболова е много тегав,бият редки,но много качествени бели и много ама много рядко сом!Нашата група за два дни имаше само два удара на сом,едното излезе,но беше бебе 1,5кг а другия удар го направи на колегата,но се откачи!
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”