Сливен и региона- къде,как и на какво!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
carpMITKO
новобранец
новобранец

Re: Сливен и региона- къде,как и на какво!

Мнение от carpMITKO »

веслонос :D :D
naskox7
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от naskox7 »

е то веслонос ама исках снимка на уловента тук риба ама както и да е ... :)
Изображение
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Инфо някакво, за някъде ....че утре ще ходя :?:
Изображение
carpMITKO
новобранец
новобранец

Мнение от carpMITKO »

колеги някакво инфо за Николаево платеното..дали е почнало да кълве и още ли е 5лв на въдица
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от dimitar_dv »

Днес бях на Самуиловоот 10 до към 15 часа.Резултата не е очароващ....На директня 14 бабки и 9 върхара.Бях пуснал и дъно с пружина и най-странното е,че там излязоха 4 бибана(препоръчвам на колегите да внимават с него през този сезон,защото е с отровен шип през размножителния период) и разбира се да не забравя да спомена задължителните за Самуилово 12 слънчака :mrgreen: Колеги споделиха,че предните дни е излизала и добра каракуда,но днес не забелязах такова нещо.Да споделя още,че почти през цялото време духаше доста гаден според мен източен вятър.
Изображение
ИзображениеИзображение
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
ivanov70
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivanov70 »

Преди 2 дни е минала много голяма вода и сега много бързо пада. Затова реката и свързаните с нея водоеми не са най - добрата дестинация в момента.
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
ГАБРОВЕЦА
новобранец
новобранец

Мнение от ГАБРОВЕЦА »

slivnalia написа:Инфо някакво, за някъде ....че утре ще ходя :?:
Вчера-01.04.- бях на Жребчево на втичалото след бента-предполагам знаеш къде е-на бял/грозд/ и торен доста прилични червеноперки,каракуди и една платика около кг,но всичките бяха пълни с хайвер,не съм ползвал никаква захранка,но колеги с такава имаха доста по-добри успехи от мен! От 6.30 до 18.30ч около 4-5кг и само на плувка-3-4м дълбочина! Дано съм бил полезен! НАСЛУКА и отиди по тъмно,че иначе няма места-кат панаир е там в момента! Исках до моста след Николаево да застана-забрави,човек до човек,пълна лудница!!! Та намерих местенце м/у моста и бента-стъмрн бряг и леко неудобно,но....тва е положението!
ЕДИНСТВЕНАТА РАЗЛИКА М/У ЧОВЕКА И ЖИВОТНОТО Е АЛКОХОЛЪТ!
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Инфо от днес :
Голямата Самуиловска дупка ,5 часа две слънчевки ,пълно мъртвило и то не само при мен :D
После обиколих и околните дупки ,реката -едно голямо капо.Без дори почукване :evil:
Изображение
carpMITKO
новобранец
новобранец

Мнение от carpMITKO »

за бях с компания на мечкарево на дупките 1 щука и няколко червеноперки..после на чинтолово на канала нищо :D
naskox7
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от naskox7 »

според вас коя е най-"даващата" дупка сега //// то никоя не е много ама все пак ..
Изображение
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Инфо от днес ,бях на Николаево на платения и най после разбих каръка,доволен съм http://forum.nariba.com/viewtopic34205.html
Дава добре, повече дава на стената ,на стръв бял.
Изображение
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от dimitar_dv »

Днес пак бях на голямата самуиловска дупка.Пак същата история както в петък,но имаще малка разлика.Първо да започна с това,че улових повече от 50 слънчевки.Между тях 13 бабушки ,11 върхара,1 кастур,1 бибан.До тук с уловеното.Интересното е,че изтървах 2 каракуди.едната ми скъса,видях я и със сигурност беше около половинка,но поводът ми беше 0,08мм.иначе дребосъците не искаха да вземат,все едно ги няма,а другата се откачи от куката.После направих по-здрав такъм ,но нищо не пипна освен слънчаци на него.Иначе бабките може човек да ги нарече добри....Мисля да сменя дестинацията :D
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
Аватар
каябаш
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от каябаш »

здравейте колеги,тъй като пиша за първи път тука,не съм сигурен дали мястото на темата е за този раздел. вчера ходих на Каябашките езера(Скаленски езера,блата) за разлика от средното и голямото езеро,малкото наистина се е превърнало в блато,както и да е,аз бях на средното,единственото което кълвеше и се хващаше беше костур,то поне да беше едър,а той беше от 10 до 15 см. дължина. хвърляхме за шаран,но уви, даже и таранки не се лъжеха. незнам каква е причината,дали заради нивото на водата което се е вдигнало минимум с 2-3 метра или още рибката не е активна,незнам,е като изключим костурчетата. и така към обяд стегнахме багажа и се прибрахме в с.Медвен,заедно с дребния костур,не за да го ядем а за да го пуснем на свобода в един малък воден басейн с големина около 300-400 кв. метра. идеята ни е следната,преди време а може би и сега има и някой друг шаран,незнам какво е останало там, с моите приятели искаме да зарибим това местенце,тъй като за малките водни басейни никой не се грижи,поради набезите бракониери с мрежи,разбираемо е,но искаме да зарибим това местенце с малки рибки: шаран,каракуда,кефал,червеноперка. призовавам всички които имат желание да помогнат.ще ви бъдем наистина много благодарни,особенно на тези от сливен,които по имат възможност,като ходят на жребчево или на някоя дупка,когато хванете някоя малка риба,или няма значение каква по големина ще е,стига да е нещо от изброените,вместо да изхвърляте малките рибки,можете да ги дарите,а ако на някой не му се вярва,ще го взема лично с мен да ги пуснем и да се увери. за сега това от мене,ще следя темата колеги.
naskox7
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от naskox7 »

каябаш написа:... нивото на водата което се е вдигнало минимум с 2-3 метра ...
точно за тва не са кълвяли каракудите според мен :)
Изображение
Юри Върбанов
новобранец
новобранец

Мнение от Юри Върбанов »

Който иска да си направи кефа,да не се чуди,а да тръгва към пресевните на Шаново.На 15 км след Жребчево са,но определено дава по-добре, отколкото на язовира.Горе-долу темпът на риболов е килограм на час.Основно дава бабушка малко под педя,гърбавици и платики по 200-300 гр и отвреме-навреме може да се изкара и някоя каракуда по половинка.Общо взето на 10кг баби се падат 2-3кг друга риба.Това е резулатът за 4-5 часа риболов на двама човека:

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”