Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

КАЛИАКРА
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: КАЛИАКРА
Ето ги и "Уникалните" снимки. На телефона ми обаче изглеждат по уникални.

Киро, обходихме от Зеленка до Русалка. Разстоянието е повече от 10 км. Площта е от 6м до 30 м дълбочина.Сонара е хубаво нещо , но отчита само на бавен ход. Търсихме избирателно. Казва се интерполация. Първо на местата където се е въртяла предната година. Добре че видяхме гларуси да се въртят . Под тях естествено се оказаха делфините , а около тях сафрида. Сонара помага най-вече при риболова, особенно вчера когато рибата беше ту горе ту долу.
Киро, обходихме от Зеленка до Русалка. Разстоянието е повече от 10 км. Площта е от 6м до 30 м дълбочина.Сонара е хубаво нещо , но отчита само на бавен ход. Търсихме избирателно. Казва се интерполация. Първо на местата където се е въртяла предната година. Добре че видяхме гларуси да се въртят . Под тях естествено се оказаха делфините , а около тях сафрида. Сонара помага най-вече при риболова, особенно вчера когато рибата беше ту горе ту долу.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Наистина е така Дели.Когато сме за сафрид,аз гледам сонара и им казвам дали е по средата или на дъното.
Има разлика.
Има разлика.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
от неделя до днес на Калиакра нула риби. Водата е студена и има изключително силно течение.
- milen kordov
- научил се да хвърля
Тук е време да се пробва.
По - късно мисля да пробвам пред носа, някой има ли инфо (сатва ли времето, дава ли морето)?
Не кълве, не кълве, че като спре....
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Май ти ще си информатора.Ivu написа:По - късно мисля да пробвам пред носа, някой има ли инфо (сатва ли времето, дава ли морето)?

Може да има доста народ там,пробвай и успех.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
следобед идваме и ние цялата банда аз Вальо ,Шомби,Гълъба,Миро,Зета,Гълъбин и децата ако има и други фенове ние сме там знаете ми телефона звънкайте,а вечерта смятам знаете как е

Пред Болата някъде посредата на носа, много граца. Вчера за два часа, три кила. Водата зелена, мътна и много топла. Бялото чепаре работеше доста добре.
Благодаря за информацията. По това време вече там трябва да се показват циганки и карагьоз. Чул ли си тази година някой да е хващал?
Дели,чух,че излизал и дребен и едър.
Сафрид,караьоз, циганка или се бъзикаш. Недей се шегува че малко ми трябва да запраша с болен кръст.
Е, ПО ТОВА ВРЕМЕ не само карагьоз,и циганка НО и по-дребни баракуди ... но тях не ги броим щото нали.....
Дели написа:Сафрид,караьоз, циганка или се бъзикаш. Недей се шегува че малко ми трябва да запраша с болен кръст.
За сафрид става дума,друго не знам.
- milen kordov
- научил се да хвърля
Дели,тя така няма да стане.Дели написа:Сафрид,караьоз, циганка или се бъзикаш. Недей се шегува че малко ми трябва да запраша с болен кръст.
Сега след провезата запрашвам на Болата за проба.
Ще снеса веднага.
Последно промяна от milen kordov на Съб Юли 11, 2009 6:49 am, променено общо 1 път.