Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Инфо за р. Струма!
Здравейте ,днеска наприх една обиколка с колелото
,реката е почнала да се отича и е пойзбистрила ,но все още е ного голема ,
от конявски мост

минах през горна гращица та се запознах с Брадчедите и Токо,правеха проверка на шараните ...
после минах през невестино ,там ловеха Румката и Ванката ,ама не кълвеше ,врътнах 40 км ,абе доволно
беше ебати и студо ,насекаде беше помръзнало ,айде да се оправя това време най после...

от конявски мост

минах през горна гращица та се запознах с Брадчедите и Токо,правеха проверка на шараните ...
после минах през невестино ,там ловеха Румката и Ванката ,ама не кълвеше ,врътнах 40 км ,абе доволно
беше ебати и студо ,насекаде беше помръзнало ,айде да се оправя това време най после...

-
- сериозен играч
Значи ,инфо от днеска ,реката е доста голема ,и влачи секакви боклуци ,като цвет е горе доле добра ,риболово е трудна работа...обаче тука падна ного снег ,и затопи ли се па че стане огромна...

РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
-
- сериозен играч
Днеска ,ходих до реката ,ама ного ,ного изкецана работа ,от вчера следобед реката се е покачила и е заматила ,водата беше лед студена ,лобош ли изпускат незнам ,цел ден немах пипане ,идваха некакви мътни талази ,и местото ми беше изкецано ...абе нема що ,ного хора черпат инфо от тука ама никой не пише ,ако знаех че е заматила вчера примерно днеска немаше да одим ...не ми се дума... никой нищо не ловеше ,а имаше сумати народ ,към 4 часо ми клъвна
,до 5 фанах 4 скобарчета и едно кленче ,таман си викам са ги подпуках и дойдеха да ме земат
заеби ,а иначе до 7 е светло ...ного важно подуа ме ветаро ,а и времето беше убаво ,за утре незнам как че е сега погледнах тая градската река доста се беше покачила...

даже и живарнико не опинях ,а ги слагах у кофата...па ги пуснах после...

даже и живарнико не опинях ,а ги слагах у кофата...па ги пуснах после...

Другата неделя требва да са се раздвижили вече

Не е само тази причината,скобара кълве и при по студена вода.Когато водата приижда залива участъци от сушата от там излизат земни червеи и други твари и рибата не се интересува от нашата стръв.Закачих с куката водорасли и треви забелязах ,че са пълни със зеленки и някакви ситни охльовчета.Извода ми е,че от силното течение животинките не могат да се скрият под камъните и рибетата си имат предостатъчно храна!Ще трябва да изчакаме реката да се прибере в коритото си.old fox написа:И ние се разходихме, но явно е че е още студено за рибетата и не искат да пипат .
Другата неделя требва да са се раздвижили вече
Така е за скобара и костура, а си е студено и на Студена
А надолу след Благоевград каква беше в неделя .................мани -мани
А за гръцко -океан

А за гръцко -океан

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- ще става разбирач
Нема да е скоро и Студена изпущат и Лобош бучи, мани страшна работа.
Обаче се лови червеноперка на поразия около помпената станция след Батановци. Куцо, кьораво и саката са там, нема празно-заеби, че я изловт сичката-копелетията ниедни