Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Батак - всичко за язовира
Модератор: sapuna
- kodek
- ще става разбирач
Re: яз. Батак - всичко за язовира
То и на сонара няма нищо, ? може би рибата вече е извадена с мрежите? 2часа обикаляхме да търсим пасаж костури, със сонар и не открихме?на влачене(тролинг) на жива рибка и воблер - нищо.???
Брейййй,че голям интерес към тоя/Забатачен/ яз.Батак!?
Други язовири няма ли???

Други язовири няма ли???

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- iliq kostov
- научил се да хвърля
Според мен рибата се е дръпнала много на дълбоко!!! Много в променливо времето!

Слабост ми еТелескоп написа:Брейййй,че голям интерес към тоя/Забатачен/ яз.Батак!?![]()
Други язовири няма ли???

Здравейте,колеги,имам въпрос може би към 15 ти ще посетим язовира ходил съм само на Дъното и понеже съм доста от далечко бихте ли могли да ми дадете някакво инфо?
Сигурно пак в този район ще сме.Какви рибки освен костур има.Абе каквото кажете все ще е + 

Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
Колега бях преди седмица за два дни.Освен редки костури и то само на рибе,никаква друга риба не хванах.
- iliq kostov
- научил се да хвърля
Утре тръгваме като се върнем ще получите информация.
- iliq kostov
- научил се да хвърля
Лошо много лошо, еб*ват майката на язовира! Видяхме с очите си как пускат мрежа!!!
4 дни не хванахме нищо!!! Водата пада, а бе ужас не знам какво ще стане с този язовир до година две!!!
4 дни не хванахме нищо!!! Водата пада, а бе ужас не знам какво ще стане с този язовир до година две!!!
-
- новобранец
След 3 дневен излет на Батак резултата е следния 1 шаранче 700гр., 1 червеноперка и няколко костурчета.Мястото беше след вилите на Дъното, малко заливче преди Дорковския залив.бях тръгнал за шаран, две хранителни петна на 40 и 60 метра,дълбочина съответно 6м и 7м.Захранвах с царевица,пелети царевични,храна за птички и топчета.Стръв царевица от захранката с повдигач на косъм,само стериопорче и плаващи топчета ананас и ягода,топчета сладка царевица.Шаранчето излезе в 4,45 на инлайн монтаж на царивичка с повдигач.
много съм разочарован, а и бурята и лошото време ни изгони.
Като се замисля че миналата година с такива шаранчета си правех кефа на фидера докато чакам червеноперката да тръгне а сега за 3 дни 1 брой маломерка, къде са другите не знам.
Това не може да е риболов.
много съм разочарован, а и бурята и лошото време ни изгони.
Като се замисля че миналата година с такива шаранчета си правех кефа на фидера докато чакам червеноперката да тръгне а сега за 3 дни 1 брой маломерка, къде са другите не знам.
Това не може да е риболов.
Еми язовира се обезрибява стабилно,как какво се случва?! До година две никой няма да има в него,курорта и вилите ще замрат,ще се радвам за тях,те са главен изкупуващ пункт на рибата от мрежите и така,честито на печелившите.
- iliq kostov
- научил се да хвърля
Да се съберем една група от 50-тина човека с един катер да обиколим да съберем мрежите и да ги изгорим!!!!!!!
Ако някои дойде да каже нещо ще му хвърлим един бои и готово!!!

Ако някои дойде да каже нещо ще му хвърлим един бои и готово!!!
Добра идея:)
Еми хайде,аз съм навит,явно като ИАРА нямат намерение да опазят язовира,ние да се заемем.
- CAVERN
- вече хвърля и на тежко
Вече не се чудете за валатите!
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=79232" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=79232" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
Здравейте какво е положението ? Във вторник ще се качим една групичка приятели някаде около дъното на някое заливче дава ли нещо и на какво да я търсим рибата
главно ще мятам за бяла риба и сом но ми трябва и стръв
върви ли нещо в момента на язовира ?

Здравейте, бях последно юни на откриването, но беше пълен до горе язовира.. някой може ли да каже сега как е? спаднал ли е?