Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
След всеки излет там мястото дето съм бил се почиства.! Друг е въпроса като си отишъл какво си заварил!!!!!!!Mr.Barry написа:E как бе, колега! Там с приятели сме стояли само на палатка по 2 месеца лятото. Има и много софиянци, които правят така само че не почистват след тях..... Там има страшни места по целия язовир за лагеруване.

И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Извинявам се на всички колеги независимо от къде са! Ако съм ви засегнал ме простетеpitcha написа:Казано така излиза, че софиянците....Mr.Barry написа:Има и много софиянци, които правят така само че не почистват след тях..... .
Като почистващ софиянец не съм съгласен. Процентно сред софиянците има толкова непочистващи, колкото и от останалите населени места, че може и да са по-малко, поне сред тия, които са родени у Софето.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Прибрахме се вчера, язовира е страхотен!
Прибрахме си боклуците, но пък си запазихме готиното преживяване
Риболов нямаше, но пък беше чисто и свежо.
Ще ставам редовен май, благодаря ви за информацията
Прибрахме си боклуците, но пък си запазихме готиното преживяване

Риболов нямаше, но пък беше чисто и свежо.
Ще ставам редовен май, благодаря ви за информацията

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Който има каквато и да е информация да казва, че утре отивам за 3 дена да ловувам
Ниво, улов, стръв и т.н.

Ниво, улов, стръв и т.н.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Амури ,царевица ,косъм с повдигач.Mr.Barry написа:Който има каквато и да е информация да казва, че утре отивам за 3 дена да ловувам![]()
Ниво, улов, стръв и т.н.
Аз там съм пораснал...
- Menkata
- фен клуб-скобар
Хехе колега веднага инфо за тебMr.Barry написа:Който има каквато и да е информация да казва, че утре отивам за 3 дена да ловувам![]()
Ниво, улов, стръв и т.н.

Амури ,царевица ,косъм с повдигач.

И не на последно място: МОЛЯ ИЗХВЪРЛЯЙ ТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ!!!!!

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Ех тея Софиянци , и ние имаме един у групата само пие и "лови" платики , и накрая не си събира боклука

- Mr.Barry
- ще става разбирач
Хаха, мерси колегаMenkata написа:Mr.Barry написа:Който има каквато и да е информация да казва, че утре отивам за 3 дена да ловувам![]()
Ниво, улов, стръв и т.н.Хехе колега веднага инфо за теб

- Menkata
- фен клуб-скобар
Вчерашният улов от Сопот.Рибата даваше страшно много,но едно голямо "НО" шаран в моя район нямаше.Ако някой колега е хванал нека сподели и нека сложи някоя снимка много ще се съм благодарен
.Ето какви рибки се хващаха 

Наслука на всички и чакам някой колега да каже какво е положението на шарана

Наслука на всички и чакам някой колега да каже какво е положението на шарана

- il4o6o
- вече хвърля и на тежко
бре запалих те ме с тези снимки и другата седмица мисля да го сефтосам тоя сопот 

пускайте ги,за да хващате
Колеги, някой знае ли координати на вилата на Борко?
Миналата седмица в предаването "черешката на тортата", Стенли беше поканил гостите на тази вила. Най-вероятно е някъде из лесидренския залив, но ако някой знае повече инфо за нея, цени условия, ще съм благодарен ако сподели.
Миналата седмица в предаването "черешката на тортата", Стенли беше поканил гостите на тази вила. Най-вероятно е някъде из лесидренския залив, но ако някой знае повече инфо за нея, цени условия, ще съм благодарен ако сподели.
-
- новобранец
Здравеите колеги събрали сме се около 6 7 човека и в петък трагваме за сопот и мислим живи и здрави до вторник някои някво инфо за захранки тва онова стръв от каде е наи подходящо и за бивак и тн.. мерси
- Menkata
- фен клуб-скобар
Бивак където си харесаш можеш да си направиш язовира е достъпен на всякъде.Риба не кълве кой знае колко особено дори си е трагично.Говоря за шарана!Захранката е ясна ЦАРЕВИЦАEmanuilcho00 написа:Здравеите колеги събрали сме се около 6 7 човека и в петък трагваме за сопот и мислим живи и здрави до вторник някои някво инфо за захранки тва онова стръв от каде е наи подходящо и за бивак и тн.. мерси

- MITKO70
- кандидат преподавател
Вчера приключих 15 дневен излет на язовира.Не бях ходил от години ,но останах очарован от природа,рибни запаси,действително се работи правилно там.Имах удоволствието да се запозная и с Д-р Найденов ,много точен човек.Риболова е както казва колегата ,каракуда ,платика бол,даже пречат на моменти.Хубавото е ,че шарана потръгва и на 25.08 извадихме този красавец -10кг!

Колега от форума и приятел с още един комшия извадиха два амура 20 и 13кг.,пак същата седмица -на 23 и 26.08.Снимки ще кача по късно,като ми ги прати.Но,след това отряза ,забелязва се една поредица на активност и пасивност на рибата ,горе долу през седмица,това го коментирахме с колеги от Троян.Със исигурност пак ще го посетя до края на сезона.На тролинг бялата я няма никаква за сега.

Колега от форума и приятел с още един комшия извадиха два амура 20 и 13кг.,пак същата седмица -на 23 и 26.08.Снимки ще кача по късно,като ми ги прати.Но,след това отряза ,забелязва се една поредица на активност и пасивност на рибата ,горе долу през седмица,това го коментирахме с колеги от Троян.Със исигурност пак ще го посетя до края на сезона.На тролинг бялата я няма никаква за сега.
Всичко може,но не всеки го можe.

- Mr.Barry
- ще става разбирач
Шарана на косъм ли го хвана или?