Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
bobir
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от bobir »

Mr.Barry написа:E как бе, колега! Там с приятели сме стояли само на палатка по 2 месеца лятото. Има и много софиянци, които правят така само че не почистват след тях..... Там има страшни места по целия язовир за лагеруване.
След всеки излет там мястото дето съм бил се почиства.! Друг е въпроса като си отишъл какво си заварил!!!!!!! :twisted: :twisted: Шишета оставени до огнище с ЦЕЛ изгаряне за следващите.! :twisted: Да ама аз огън не паля колеги! Така че си почиствайте местата.!
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mr.Barry »

pitcha написа:
Mr.Barry написа:Има и много софиянци, които правят така само че не почистват след тях..... .
Казано така излиза, че софиянците....
Като почистващ софиянец не съм съгласен. Процентно сред софиянците има толкова непочистващи, колкото и от останалите населени места, че може и да са по-малко, поне сред тия, които са родени у Софето.
Извинявам се на всички колеги независимо от къде са! Ако съм ви засегнал ме простете :) И аз винаги чистя след себе си на всеки един язовир или където и да било :) Всички трабва да почистваме за да ни е приятно всеки следващ път. :drinkers: Още веднъж- извинявам се на колегите, които са засегнати направомерно
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Прибрахме се вчера, язовира е страхотен!

Прибрахме си боклуците, но пък си запазихме готиното преживяване :D
Риболов нямаше, но пък беше чисто и свежо.
Ще ставам редовен май, благодаря ви за информацията :drinkers:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mr.Barry »

Който има каквато и да е информация да казва, че утре отивам за 3 дена да ловувам :lol:
Ниво, улов, стръв и т.н.
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Mr.Barry написа:Който има каквато и да е информация да казва, че утре отивам за 3 дена да ловувам :lol:
Ниво, улов, стръв и т.н.
Амури ,царевица ,косъм с повдигач.
Аз там съм пораснал...
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Mr.Barry написа:Който има каквато и да е информация да казва, че утре отивам за 3 дена да ловувам :lol:
Ниво, улов, стръв и т.н.
Хехе колега веднага инфо за теб :wink: .Вчера - риболов от 5 сутринта до 12 след обяд.Народ по язовира колкото ти душа сака :D :D .Риба както винаги няма :D :D ,говоря за шаран,амурите са за майсторите :wink: .Прикачвам ти снимки да видиш нивото на водата,покрай големите дъждове нивото се дигна.Язовира е мътен може би това е причината за слабата активност на рибите.Аз хванах доста прилични платики от лодката около 700 - 800 грама на царевица.В неделя смятам пак да ходя да търся шарана и аз за 3 дена.Ето и колегата написа вече за амурите
Амури ,царевица ,косъм с повдигач.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

И не на последно място: МОЛЯ ИЗХВЪРЛЯЙ ТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ!!!!!

Изображение
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

Ех тея Софиянци , и ние имаме един у групата само пие и "лови" платики , и накрая не си събира боклука :lol: :lol: :lol:
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mr.Barry »

Menkata написа:
Ниво, улов, стръв и т.н.
Хехе колега веднага инфо за теб :wink:
Хаха, мерси колега :) Благодарско. Ами аз мисля от утре като ида сутринта да залагам направо за амурите, а през другото време да си лъжа таранки, платички, перки, костурчета нещо такова. Събота и неделя го отдавам само за "големи" риби :oops: Амури и шарани ще търся с яко зоб. :drinkers:
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Вчерашният улов от Сопот.Рибата даваше страшно много,но едно голямо "НО" шаран в моя район нямаше.Ако някой колега е хванал нека сподели и нека сложи някоя снимка много ще се съм благодарен :roll: .Ето какви рибки се хващаха Изображение
Изображение
Наслука на всички и чакам някой колега да каже какво е положението на шарана :axe:
Аватар
il4o6o
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от il4o6o »

бре запалих те ме с тези снимки и другата седмица мисля да го сефтосам тоя сопот :D
пускайте ги,за да хващате
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

Колеги, някой знае ли координати на вилата на Борко?
Миналата седмица в предаването "черешката на тортата", Стенли беше поканил гостите на тази вила. Най-вероятно е някъде из лесидренския залив, но ако някой знае повече инфо за нея, цени условия, ще съм благодарен ако сподели.
Emanuilcho00
новобранец
новобранец

Мнение от Emanuilcho00 »

Здравеите колеги събрали сме се около 6 7 човека и в петък трагваме за сопот и мислим живи и здрави до вторник някои някво инфо за захранки тва онова стръв от каде е наи подходящо и за бивак и тн.. мерси
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Emanuilcho00 написа:Здравеите колеги събрали сме се около 6 7 човека и в петък трагваме за сопот и мислим живи и здрави до вторник някои някво инфо за захранки тва онова стръв от каде е наи подходящо и за бивак и тн.. мерси
Бивак където си харесаш можеш да си направиш язовира е достъпен на всякъде.Риба не кълве кой знае колко особено дори си е трагично.Говоря за шарана!Захранката е ясна ЦАРЕВИЦА :!: Колкото повече толкова по добре :wink: Иначе ако желаеш можеш да си хващаш платички и каракуди да убиваш времето :axe: Наслука! :drinkers:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Вчера приключих 15 дневен излет на язовира.Не бях ходил от години ,но останах очарован от природа,рибни запаси,действително се работи правилно там.Имах удоволствието да се запозная и с Д-р Найденов ,много точен човек.Риболова е както казва колегата ,каракуда ,платика бол,даже пречат на моменти.Хубавото е ,че шарана потръгва и на 25.08 извадихме този красавец -10кг!
Изображение
Изображение
Изображение
Колега от форума и приятел с още един комшия извадиха два амура 20 и 13кг.,пак същата седмица -на 23 и 26.08.Снимки ще кача по късно,като ми ги прати.Но,след това отряза ,забелязва се една поредица на активност и пасивност на рибата ,горе долу през седмица,това го коментирахме с колеги от Троян.Със исигурност пак ще го посетя до края на сезона.На тролинг бялата я няма никаква за сега.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mr.Barry »

Шарана на косъм ли го хвана или?
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”