Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум




СЕЗОН 2011
Модератор: nkolev66
Re: СЕЗОН 2011
Е..... завърна се Иво 

Re: СЕЗОН 2011
Духом винаги съм бил с вас момчета, да сте живи и здрави.
Искренно се радвам за успехите ви и тайничко ви завиждам
Искренно се радвам за успехите ви и тайничко ви завиждам

Re: СЕЗОН 2011
australia написа:Духом винаги съм бил с вас момчета, да сте живи и здрави.
Искренно се радвам за успехите ви и тайничко ви завиждам
A ти ,къде беше изчезнал бе човек ?Повече от половин година не сме те меркали май.



Re: СЕЗОН 2011
...а аз отидох за маятико да засенча набора , но по пътя мЪ нападнаха един поп мутант , който изскочи от една дупка в мътното
и една морска котка :
....ма ква стана тя - кът гледам другия набор мЪ и засенчил мен ....



....ма ква стана тя - кът гледам другия набор мЪ и засенчил мен ....

Re: СЕЗОН 2011
...Барета повече от 10 кг. е - със сигурност е между 13 - 15 кг. ...пак си дънил уредите и не ти работи кантараbaretata написа:Мерена на ОКО към 10 кила.



Re: СЕЗОН 2011
Митре и твойта не е малка ,а попа си е верно мутирал ,тоя явно е ходил на екскурзия до Козлудуй
.в кусни ли са тея пущини наборе или само за спорта ( имам в предвид котките) 




Re: СЕЗОН 2011
....на мен лично и на фамилията са ни вкусни , вчера я отразихме на скарата ...особено дробът , който никак не е малък , си е ...жива виагра....днес сутринта като станах ....бях с три крака




Re: СЕЗОН 2011
Жива виагра
Цар си ! А това до рапанчето опашката ли е ? Дай още фото .



Цар си ! А това до рапанчето опашката ли е ? Дай още фото .
Re: СЕЗОН 2011
И на мен котката (по-малките) ми харесват повече на вкус от платерините. Аз ги пържа. Дроба винаги съм го изхвърлял и Булти сега ме заинтригува.
Булти дереш ли я? Как е най-вкусна, пържена или на скара? Дроба пържен или на скара е по-добре?
Булти дереш ли я? Как е най-вкусна, пържена или на скара? Дроба пържен или на скара е по-добре?
Re: СЕЗОН 2011
Юли дере се и пържена става прекрасна,а за дроба и аз се интерисувам как се приготвя защото и аз до сега го изхвърлях.
Re: СЕЗОН 2011
Мене пък ме интересува на каква дълбочина ги бучите тея тепсий.
- Kitenec
- новобранец
- Мнения: 55
- Регистриран на: Съб Май 06, 2006 8:19 am
- Местоположение: Китен
- Обратна връзка:
Re: СЕЗОН 2011
Айде да се похваля и аз..... днес след работа поредните хапнали дървото 




Цаца ама риба .... 

Re: СЕЗОН 2011
Хубав лефер 

Re: СЕЗОН 2011
Иво моята ми излезе на 7 метър на буната на хотел Ной на Златните, обаче вятъра беше западен и долу имаше голям термоклин. Разбрах че се появяват в брега на западен вятър.
Пашата обича смелите.