Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ПОПЧЕТА - 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ПОПЧЕТА - 2011
здравей колега ! само да те питам това пред морска гара или на вълнолома ?Kodjito75 написа:днес на морска гара хванах тази кая

- Божидар Стойков
- ще става разбирач
monkata3 написа:здравей колега ! само да те питам това пред морска гара или на вълнолома ?Kodjito75 написа:днес на морска гара хванах тази кая http://media.snimka.bg/8321/022898141.jpg?r=0![]()
Ти нещо за 1 април ли се базикаш или....?Kodjito75 написа:днес на морска гара хванах тази кая http://media.snimka.bg/8321/022898141.jpg?r=0]
И е забранено в цитата да има снимки

- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Вчера в Аспарухово към 17:30 отидах към буната стещу петрол и хващаха доволно .
П.п. това не е някав базик.
П.п. това не е някав базик.
Днес пред морска гара даде доволно попчета имаше и бая едрички от 3 до 7.30 часа.Общо 2.500кг.ТОВА НЕ Е НЯКАКЪВ БАЗИК ЗА ПЪРВИ АПРИЛ.стръв :скарида,бяла мида,калмар-най-много вземаше на него!!!

- Красьо
- новобранец
- Обратна връзка:
Колега, пускат ли на фара?amatev1 написа:Вчера на фара в Бургас по-скоро разходка, отколкото риболов. Никакви следи от попчета, поне до момента, но след 2-3 седмици ще има раздвижване.
-
- вече хвърля и на тежко
Не. Бая зор падна по тея тетраподи, че после замалко не ме издаде и едно куче. Ако ходиш с въдица по-добре я наведи надолу да не се вижда много.Красьо написа:Колега, пускат ли на фара?amatev1 написа:Вчера на фара в Бургас по-скоро разходка, отколкото риболов. Никакви следи от попчета, поне до момента, но след 2-3 седмици ще има раздвижване.

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
Днес рано сутринта 02.04.11г. отидох до моста ама много вятър и студ.Така равносметка хванах само настинка и хрема.Ще мисля да се лекувам от обяд, няма начин с гроздомецин в големи количества. 

- Красьо
- новобранец
- Обратна връзка:
Мерси за имфото! А откъде минаваш за фара?amatev1 написа:Не. Бая зор падна по тея тетраподи, че после замалко не ме издаде и едно куче. Ако ходиш с въдица по-добре я наведи надолу да не се вижда много.Красьо написа:Колега, пускат ли на фара?amatev1 написа:Вчера на фара в Бургас по-скоро разходка, отколкото риболов. Никакви следи от попчета, поне до момента, но след 2-3 седмици ще има раздвижване.
- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко
Колеги, вземете си въдици с дължина от 2,10 до 2,40 м..Красьо написа:Ако ходиш с въдица по-добре я наведи надолу да не се вижда много.
Не са кой знае колко големи , а и лесно се побират в малка раница

А ако проблема ви е да не закачите на тетраподите или по стената, тогава замятайте надалеч или пускайте по-бавно и по-леко.
Аз лично ловя с въдица 2,10 м. и не съм закачал често - само 5 пъти за един сезон (когато ловях кая на камъните). Просто замятам по-надалече, или пък пускам плътно до стената, като отпускам леко кордата и така проверявам дали не съм закачил...
Наслука

P.S.
А аз какво съм им намислил на попчетата

Дупето да им е яко

Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
-
- вече хвърля и на тежко
С червено съм заградил местоположението на тетраподите, с черно съм заградил мястото за риболов, а с жълто е пътят по който трябва да минеш, за да стигнеш до въпросното място. Тръгваш по тетраподите и вървиш докато не стигнеш до фара. Там има стълбички по които слизаш, и мястото е пред теб. Внимавай да не те забележат, защото ще те изгонят, внимавай и с хлъзгавите тетраподи, защото могат да бъдат много опасни ! Успех и наслука !Мерси за имфото! А откъде минаваш за фара?

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Добре си ги надърпал колега
И аз днеска направих една разходка към Влас....
Ще постна тук някоя снимка:

Тези места май ще са добри за писия, като и дойде сезона... Какво смятате?

И аз днеска направих една разходка към Влас....
Ще постна тук някоя снимка:

Тези места май ще са добри за писия, като и дойде сезона... Какво смятате?

колеги някой знае ли как е положението по нагоре към каварна и балчик излиза ли от лотка на ем.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

- Красьо
- новобранец
- Обратна връзка:
Благодарско за инфото! И аз за този "маршрут" си мислех, но не знаех дали се минава вече от края на централния плаж...amatev1 написа:с черно съм заградил мястото за риболов...