Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Долни Богров-платеното
Модератор: Paublo_Eskobar
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Re: Долни Богров-платеното
Да не си хванал 12 килограмовия крокодил?qno_zloo написа:...имам снимка за нов аватар
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Фидерчето е Mitchell universe pro 60-120g.qno_zloo написа:Харесвами аватара ти, да питам какъв ти е фидера.sandogb написа:Ще присъствам на живо
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
За тези с капото на Богров да кажа в момента тактиката което вече за 13-ти път се доказа.
Днес 2 декември водата беше 9 градуса на рибите вече им е студено, мудниса и за това избрах фин монтаж на косъм.
Монтажа ;
10см плетено тъмно зелено 0,10 на бай Лазар, кука номер 8 с късо рамо, стопер за стравта и куик стоп, основна линия 0,20мм. метод на Дренан 25гр. а колегата Стефан с 45гр. пак с тънак плетеняк , малка кука но монтаж на силиконов ринг.
Към монтажа искам да добавя малко модификация на Дренан хранилките, за целта махам на бързата им връзка еСобразната сърцевина и на нейно място слагам подходящ вирбел спрямо отвора (вижда се на снимките) така не разчитам на лесно късащия се клуб.
Храната която е на второ място по уловимост след Динамита (халибут) е на Сонубайтс червената люта захранка която иска повече овлажняване зада стане за метод, първото с доста вода и второто след 40 минути с по-малко.
Стръвта, аз исползвах черни богровски пелети пробити с боргия по две на косъм, Стефан беше с ринг и царевична пелета 8мм на ВДМН.
Резултата, над 30 риби та и по-малко, 19 Стефан, Аз 10 и малко , щуки 0 другия път и един приятен рибарски ден.
Снимки:

Днес 2 декември водата беше 9 градуса на рибите вече им е студено, мудниса и за това избрах фин монтаж на косъм.
Монтажа ;
10см плетено тъмно зелено 0,10 на бай Лазар, кука номер 8 с късо рамо, стопер за стравта и куик стоп, основна линия 0,20мм. метод на Дренан 25гр. а колегата Стефан с 45гр. пак с тънак плетеняк , малка кука но монтаж на силиконов ринг.
Към монтажа искам да добавя малко модификация на Дренан хранилките, за целта махам на бързата им връзка еСобразната сърцевина и на нейно място слагам подходящ вирбел спрямо отвора (вижда се на снимките) така не разчитам на лесно късащия се клуб.
Храната която е на второ място по уловимост след Динамита (халибут) е на Сонубайтс червената люта захранка която иска повече овлажняване зада стане за метод, първото с доста вода и второто след 40 минути с по-малко.
Стръвта, аз исползвах черни богровски пелети пробити с боргия по две на косъм, Стефан беше с ринг и царевична пелета 8мм на ВДМН.
Резултата, над 30 риби та и по-малко, 19 Стефан, Аз 10 и малко , щуки 0 другия път и един приятен рибарски ден.
Снимки:

- stelco
- ще става разбирач
Евала . 

Утепа рибата колега 

-
- новобранец
Някой да даде инфо за богров кога ще отваря врати:)
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Всеки момент чакам да хвърлят 3 тояги на топче, успех на Любето.
-
- научил се да хвърля
НЯМА ЛИ ГО ЛЕДА?!?! Може след това да дадеш малко инфо как са се представили, Успех им пожелавам и аз.
-
- вече хвърля и на тежко
И мен ме интересува дали има лед 

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Лед няма за сега, незнам как са се представили, в петък ще знам дали ще работи в събота.
До 3 часа не бяха хбанали нищо.Собственика каза че ако не замразне пак, ще работо сабота и недел
А нивото на водата как е? Вдига ли се?
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Какво ти пука за нивото, важното е да работи, пък вода ще му сипеме.nikolchev написа:А нивото на водата как е? Вдига ли се?

Е така де, ама кой си носи вода там? Май само бири...
А дано бачка, че вече почнаха да ми липсват шарковците