Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: САФРИД 2011
Ааааа,сега вече ми е ясно защо Бъкито накъса дракона миналата седмица.Иван Байчев написа:.........:ДРАКОН ДА ХВАНЕШ ДАНО...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
вчера пред ной около 2кг сардина и магко граца ,рибата е уловена с лодка след 6 ч на вътре от таляна чепаре 12 номер
- martin varna
- научил се да хвърля
Вчера пред Ной сутринта от 5 до 9ч. тридесетина граци и толкова сардина. След 9ч. духна лек вятър от югозток и добичетата се раздвижиха. Държах на 17метра дълбочина и рибата минаваше между 10 и 13 метър. Мого хубава сардина. До 12ч. имах около 5кг. Чепаре 11номер. с леко "розов"
отенък. Имаше моменти по 6-7 риби на веднъж голям кеф. Грацата ряпа да яде. Дано есента да се заварти пак насам. 

Явно, ако има нещо през идните дни, то това ще е сардинка!martin varna написа:Вчера пред Ной сутринта от 5 до 9ч. тридесетина граци и толкова сардина. След 9ч. духна лек вятър от югозток и добичетата се раздвижиха. Държах на 17метра дълбочина и рибата минаваше между 10 и 13 метър. Мого хубава сардина. До 12ч. имах около 5кг. Чепаре 11номер. с леко "розов"отенък. Имаше моменти по 6-7 риби на веднъж голям кеф. Грацата ряпа да яде. Дано есента да се заварти пак насам.
Адаш че ти от брега хващаш повече бре, само дето сардината не идва до брега, ама сафрида си го къртиш направоmitko_aks написа:вчера пред ной около 2кг сардина и магко граца ,рибата е уловена с лодка след 6 ч на вътре от таляна чепаре 12 номер

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Вчера на Агалина двама приятели са взели по около 2-кила добър сафрид .Зпочнало е да се взима по някоя риба от около 19.30 h. нататък.Куки 10-ки и ишел със зелени ламенца.

- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко
Колеги, някой знае ли, какво се вади в момента на Морска гара
(сафрид, кая или нещо друго), защото смятам да отида в събота за риба там.
Благодаря предварително
(сафрид, кая или нещо друго), защото смятам да отида в събота за риба там.
Благодаря предварително

Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
oт 19 до 21.30 - 7 сафрида един харип една барбуна и една илария = мускулна треска
)

Сутринта пробвах за сафрид на Агалина. От 4 и30 до 6 часа капо, нищо не се закачи на чепарето 

-
- учете се от него
Носят се слухове за надвечер след 19.00 че вадели, ма немам потвърждение от сигурен източник 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- недялко радков
- ще става разбирач
Днес един мой познат ми каза,че негов приятел му казал,че чул свой познат да разговаря със свой приятел на когото негов познат му казал,че негов приятел вчера хванал на Ной от брега кило сафрид... 

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Да и аз го чух, но било там някъде, около, долу-горе!
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко
недялко радков написа:Днес един мой познат ми каза,че негов приятел му казал,че чул свой познат да разговаря със свой приятел на когото негов познат му казал,че негов приятел вчера хванал на Ной от брега кило сафрид...

много ми хареса как е написано

Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
Затова ли се изсипа половината град там,недялко радков написа:Днес един мой познат ми каза,че негов приятел му казал,че чул свой познат да разговаря със свой приятел на когото негов познат му казал,че негов приятел вчера хванал на Ной от брега кило сафрид...

така че си направете извода
и ходенето за риба с пръчка от 10лв.макара от 15лв. и разни месини 0.30 и 2-3 електриково зелени чепарета нема да даде резултат,риба ще фанете ама 1-2 пъти в сезона и то когато е КАЛ

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- недялко радков
- ще става разбирач
Точно по този повод се майтапя 
Вчера наистина беше стълпотворение от шаранджии на буната,като видях въобще не извадих пръчката,която въпреки,че е Шимано няма да издържи на удар с кол от 15 лв.

Вчера наистина беше стълпотворение от шаранджии на буната,като видях въобще не извадих пръчката,която въпреки,че е Шимано няма да издържи на удар с кол от 15 лв.

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!