Тролинг на Жребеца

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Тролинг на Жребеца

Мнение от Troli Rapala »

Ето ви и едно признание от тази тема на вашия учител по тролинг,кумир и велик търгаш-разбирач! :oops: :cry: Само две са му правописните грешки в първото изречение,че е по-кратичко!Ма същия ви учи,че риболовът е интелигентна игра,та сещайте се! :mrgreen:

"Бе тоя монтаж не сам сигурен,че енай-правилния.Ама страх лозе пази."

Пазиете си лозата брией,чие многоо страшиен тозь сом брейй,ух значи! :mrgreen: Въих! :butthead: Жива да не бях,че не ми съ глеят вашта ма..мъки! :axe:
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stomanco »

Troli Rapala написа:Ето ви и едно признание от тази тема на вашия учител по тролинг,кумир и велик търгаш-разбирач! :oops: :cry: Само две са му правописните грешки в първото изречение,че е по-кратичко!Ма същия ви учи,че риболовът е интелигентна игра,та сещайте се! :mrgreen:

"Бе тоя монтаж не сам сигурен,че енай-правилния.Ама страх лозе пази."

Пазиете си лозата брией,чие многоо страшиен тозь сом брейй,ух значи! :mrgreen: Въих! :butthead: Жива да не бях,че не ми съ глеят вашта ма..мъки! :axe:

Малка корекция, три са грешките в първото изречение на учителя. :drinkers: :lol:
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

Troli Rapala написа:
vestel написа: На последък срещам всевъзможни плавателни средства със какви ли не двигатели, че даже преди месец на Тича срешнах 2 ма без мотор на гребла :lol:
Още първата ти дума е грешна,а в цялото изречение имаш 5 броя правописни грешки! :shock: :rolleyes: И ти си тръгнал да даваш съвети или да критикуваш по форумите със собствената си невежест? :rolleyes: :mrgreen: Сори,ма да не беше ми цитирал името и само за това ти отговарям! :idea: Ето и моя отговор:
1.Лъжа е,че сом който удря на тролинг,на 3-4 метра дълбочина може да се гмурне на 19метра! 8) Това са твои измислици и няма нищо общо с действителността! :evil:
2.Лъжа е,че сом може да умре от този повърхностен разрез по гърба! 8) Тия "филми",измислици и лицемерни оправдания за смъртта на сома ги търпя вече трета година и нема кой да ви каже,че нема кой да ви се върже! :mrgreen: Яжте,пийте и се веселете,ма не се правете на Орешарски! :cry:
3.Не е лъжа,че много неуки хора фанаха по некоя голема риба-късметлийски и взеха,че се надуха на Троли или други "тъпаци",ма след това нещо омекват след време и все повече осъзнават,че нищо не знаят и просто са случили на час-пик при храненето без да искат и без да знаят,кога е то! :wink: :mrgreen:

Та яжте големите сомове,пийте и се веселете без да апете Троли,щот не сте дорасли интелектуално и ще ви боли от горчивата истина! :idea: :wink: Този съвет е фрий,па нататък ще се взимат и пари! :mrgreen: :axe:
Здравей колега ... явно четеш между редовете и ти се превижда тролинг като "Троли" ... не се познаваме и не съм ти цитирал името ... ако все пак си бил ти на Тича с греблата ... то извинявай, но не съм споменавал имена.
Явно гледаш и снимки през кадър ... сома освен гръб има и опашка ... незнам дали си запознат, но може да пробваш да резнеш малко опашката на едно соме - па нека то после да живее :wink:
Относно правописните ми грешки .... ми проз съм - ама много проз, но ходя редовно по Жребеца и бих желал ако може да се срещнем и да ми преподадеш някой урок по граматика и правопис ... па аз ща науча но други неща :drinkers:
Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ ;)
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

Troli Rapala написа:На всички самозабравили се тролингисти от Жребеца,ето им една темичка от далечната 2006 година,па да знаят къде се намират в момента и кога започват нещата в тролинга реално,а не според техния часовник! :idea: :wink: Ако некой има мозък,ще се запитга що Троли е толко "тъп"! :mrgreen: Но понеже всички са умни,нека се оправят в стадото сега! :mrgreen: :twisted:
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 0%B8%D0%BB
Изчетох темата, но наистина се питам защо ... няма да споменавам кой какъв е ...
Та имам един въпроз - ти нали правилно разбра, че рибата е хваната на влачене (няма да пиша другата думичка, че току виж пак си си препознал името), а в тази тема каде си я засил мисля, че става въпрос са Кльонк ... или бъркам нещо аз :?:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

vestel написа: Относно правописните ми грешки .... ми проз съм - ама много проз, но ходя редовно по Жребеца и бих желал ако може да се срещнем и да ми преподадеш някой урок по граматика и правопис ... па аз ща науча но други неща :drinkers:
Нещата в риболова не опират до общото образование,а до конкретното и професионалното! :idea: Отраснал съм през летата в Созопол и имах честта да познавам професионален рибар бай Иван и жена му Мария от ул."Буревестник"№..,синовете му Миндо и Митака и т.н.,та тези стари морски вълци разчитаха на "Познанието на опита" предавано с хилядолетия/созополчани са от гръцки произход/,а не на правописа!Вятъра,облаците,безветрието или вълните носят инфо за запознатите и то е специфично и неразгадаемо за страничните хора или любителите-риболовци!Та в този смисъл няма лошо да не си перфектен с писането,а да си профешънъл в риболова!Но ти мистър Вестел фана набързо три сома за 3 часа и отлетя в облаците,но това е защото не знаеш причината за успеха си! :wink: Питай Гео,как седяха 4-ри лодки ,една седмица без баране и изведнъж две от тях набараха час-пик на сомовете=това не е геройство,а просто възможност да си на гьола за 1месец и да те огрее! :wink: Това не е познание,защото силата на даден риболовец се измерва когато рибата е трудна и всички са капо!Тогава да ги биеш е много по-сладко и успехът независимо от килата е по-значим!Щот килата са относителни и са тото,на който-каквото му се падне може да е 30-60-90кила,просто нещата не зависят от нас! :wink: Та радвай се на слуката,ма бъди мъж и не снимай кофти само главата и края дет показва 2.17м,щот мирише на измама!Рибата е екстра,снимай я цяла и с ролетката без селски пинизи!Това ти стига,като съвети и знания!След слуката ми с толстолоба /тогава те мернах за сефте на Жребеца/ имам два месеца почивка с изключение на 10часа тролинг преди 3седмици,когато обявих:"Юли е най-силният месец за сомове на тролинг",провери 3-4страници назад,оказах се прав въпреки подигравката на ....! :wink: Та действай нататък и не се ежи,до следващия ти Голям сом! :wink: :drinkers:
Последно промяна от Troli Rapala на Чет Юли 31, 2014 11:53 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

vestel написа:
Изчетох темата, но наистина се питам защо ... няма да споменавам кой какъв е ...
Та имам един въпроз - ти нали правилно разбра, че рибата е хваната на влачене (няма да пиша другата думичка, че току виж пак си си препознал името), а в тази тема каде си я засил мисля, че става въпрос са Кльонк ... или бъркам нещо аз :?:
Темата ти я пуснах заради изборът ми на влакно плетеняк/монофил и за да ми видиш историята във Форума! :wink: :drinkers: Бавно загряваш и всяко нещо трябва да ти го обясня подробно,а това ме изнервя,а също и името ти Емо! :cry: :mrgreen: :wink: Но като цяло нямам лично отношение към теб,защото не се познаваме!Съдя за твоите възможности,като тролингист по написаното из форумите и от там си градя мнението за теб! :cry: Та ако искаш ми отговори на въпросите за ТВОЯ сом,кое-как и защо ти се е случило без да летиш в еуфорията! :wink: Защото в твоите обяснения има много анти-логика,като например 19 метра на потапяне=НЕВЪЗМОЖНО! :wink: :drinkers: Бъди точен и това е най-важното,ако наистина искаш да си полезен за някой!Защото,ако целта е само фукането с него ще си останеш! :cry: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Та мосю Вестел,искаш ли да хванем бас,че скъпият ти сонар с чертаене на карти е бил безполезен в случая и дори не си го видял сома,преди да ти удари? :mrgreen: :wink: По,помощните средства разбирам колко е в час даден риболовец=колкото повече помощни средства ползува,толкова по-малко знае за конкретната риба и съответно толкова по-слаб риболовец,е! :idea: Риболовецът с опит е друга бира,защото разчита на успеха със знанията и опита си и може да се измъкне и от най-куция ден с успех точно заради тези фактори,а не заради наличието на помощни средства:сателити,двигатели,сонари,температурни датчици,ароматизатори и т.н.!Не и не,защото ЗНАНИЕТО Е СИЛА,а не патериците! :idea: :drinkers: За това и държа на правописа,а не за да те унижа! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Вестел,сега си ми паднал,та чуй какво ще ти кажа за да натрия нослетата на женчовците,които ми се присмиват зад ъгъла от 2-3години! :idea:

Навий на същата макара вместо 40либри,20либри плетеняк и вади същия сом,па да видиш тогава колко са изравнени силите и 2часа борба не ти мърдат!Тогава ще усетиш съвсем друга тръпка и сомът се държи много по-агресивно,та се иска яки ръце,търпение и усет,какво ще предприеме рибата за да скъса!При 10либри линия шансовете ти са 1 към 10 за сома и тогава той те прави на гъз и 5часа може да не ти стигнат,битката е съвсем различна и неравностойна,но ако спечелиш чувството е все едно си се бил с Майк Тайсън,а и малко хора по света са го постигнали! :idea: Защо е всичко това,ще се чудиш? :wink: Защото биткаджията,авантюриста и мъжкаря търсят постоянно предела на силите и възможностите си!За това някои тръгват да изкачват върха /Еверест/ без кислородна маска рискувайки живота си,за да намерят предела на силите си рискувайки живота си!За това се развива и света,заради авантюристи,като Робърт Пири който загина на Южния полюс,преследвайки рекорда!Това е и същността на развитието на човека,да рискува,да открива,да се пребори с природата и да преодолее страха в себе си при това усилие!За това не смятам,че съм тъп да търся 2м. сом на монофил 10либри,просто искам да постигна "уж" непостижимото!Тук в риболова това ни е жалкия "Еверест",да не говорим как такива риби вече се търсят от каяк или с мухарка за по-голяма тръпка,битка и спортсменство!Та сещай се,колко е разликата да хванеш дадена риба по един или друг начин!Защото всеки мрежар или токаджия ще ти се присмее на успеха,щот тоя сом ще го гепи за секунди без да се напъва,защото движещата му сила е пържолата и кинтите,а не вътрешното желание и стемеж към битка и достигане на физическия или психически предел,на който всеки е способен индивидуално!Хващал съм сом 30кила на 30либри плетеняк,на 10либри плетеняк и на 10либри монофил,а това не всеки го може и знае,къде е разликата и тръпката! :idea: :drinkers: Дано си разбрал,какво исках да ти кажа,защото вече 3-4години на всички им дава заето и спят един и същи сън! :mrgreen: Представи си същия сом да го вадиш от каяк,това е пак същото за което ти говоря! :idea: ТРЪПКАТА И ИЗЖИВЯВАНЕТО са коренно различни от вашите 40-50-200либри,което е секс с дебели презервативи! :wink: :drinkers:Колкото по-трудна е една победа,толкова по-сладка и запомняща се е! :idea: :idea: :idea: :bear:
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

Явно си много сприхав ... но ща излекуваме :ANAL:

Ей ти ролетката :arrow:
Изображение

сега ша кажеш, че липсва пък края ... ми не нося с мен фотоапарати и кепчета, че ми носят нещастие :wink:

Сонара, че е скъп - скъп е, но до сега несъм го виждал да чартае ... картите аз си ги чертая сам - със помоща на колеги които събират тракове. Единственото за което си прав, е че сома не го видях като ми удари, но сондата ми е на транеца а воблерите каде 30-40м назад :lol: :lol: :lol: Но бях го видял много преди това ... него или друг незнам но ... някой разбраха защо кръжа 2 часа в един и същ район.
Много уважавам помощните средства - сонар, миннкота и още 1-2 магариики :wink: Мразя греблата и във лодката ми такива липсват...
Ароматизатори не ползвам ... понеже не ходя за шарани ... влача само и единствено воблери - предимно средни и големи ... белите ги ловя зимата на силикони - само на големи :wink: Пролетта и лятото ловя само и единствено сом - мразя щуки - нямам костур на влачене :rolleyes: От март до сега имам 20 тина риби (сом). Само от последния ми излет са 4 - този ми е най-големия от как тренирам този спорт. Капотата не ме бъркат - дъжд, вятър и гръмотевици също. Мразя навалицата във гьола, на брега е друго...
Не съм бил на Созопол, но познавам някой друг вълк единак (морски) ... а и малко мога да твърдя, че и аз знам нещо за вятъра, вълните, слънцето и фазите на луната ... мразя безвитрието, че ми става жега :wink: :arrow:

Изображение

А това, че не ми харесваш името и го свързваш със някой друг ... ще търпиш и стискаш зъби ... нямам намерение да го променям точно заради теб.
За баса ... обожавам басовете ... на пари не се ловя - само на Ракия - но невиждам за какво да се ловя със тебе ... ти си го загубил от момента когато написа думичката (бас) - На всеки гьол си правя Рекорд ... за щастие имам и такъв във деня когато хванах сома. Със този запис може да видиш времето от удара на дзверо до момента на изваждането му - времето за изваждане и треактория на лодката изминато от удара до закотвянето и изваждането ... ще ти го пусна като филмче да си го гледаш ... там не се виждат ония 19м. но се вижда от време на време рибата :wink: - а малко преди това (записа) мога да ти покажа защо кръжах във този район толкова време. Това, че ме удари не казвам, че не е късмет - но я видях и до някаде предизвиках да налапа пласмасата :wink:
Тъй, че като видиш другия път лодката ми ... грабвай бутилката със ракията и идвай :drinkers:
Секса го правя без презервативи - щи покажа и това ... в каяк не се качвам, че има гребла - 30lb няма да навия, че съм вече на години и мразя да ме болят ръцете :D
Аватар
capetano
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от capetano »

vestel написа:.. само на ракия ..
А! Е това чукане чаках! Жокерът е на място! :D
Емо, в неделя ми звънна един от "аверите" да те похвали, но не исках да те тормозя по телефона, че сигурно още са ти потрепервали ръцете, но стигна ли до Стамбулито тази година /като никога ще съм с малка гуменка и сам/, поне ще знам с какво да те примамя да седнем вечерта около масата със Слави, Ицо, Венци и сие. ;)
Поздрав най-сърдечен - весел Анонимчо :D
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...
Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"
:D
Аватар
martin varna
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от martin varna »

Браво Вестел, много хубава риба и най вече мерси за споделеното :D .
Троли май те юрка, белким се отпуснеш и му снесеш допълнителна информация :lol:
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

не мога да се стърпя да не пусна два реда, въпреки, че уважавам лафа "Кога двама си мерят пишките, не си слагай задника", още повече, че тепърва ще се опитам да влезна в занаята на тролингистете, но Вашето момчета е откровено заяждане, прилича ми на предаването на бат Енчо, кой е по-по-най? Вместо да се репчите вземете и драснете някой трик как се ловят тез говеда, че такива, като мене да понаучат нещо от специалистите... Браво на vestel за трофейната риба. Точно по туй време си бях дигнал задника на жребеца и доколкото знам Петък и Събота улова на тролингистите беше повече от плачевен по целия язовир.
По-голям шаран от рибаря няма...
Аватар
martin varna
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от martin varna »

pacho69 написа:не мога да се стърпя да не пусна два реда, въпреки, че уважавам лафа "Кога двама си мерят пишките, не си слагай задника", още повече, че тепърва ще се опитам да влезна в занаята на тролингистете, но Вашето момчета е откровено заяждане, прилича ми на предаването на бат Енчо, кой е по-по-най? Вместо да се репчите вземете и драснете някой трик как се ловят тез говеда, че такива, като мене да понаучат нещо от специалистите... Браво на vestel за трофейната риба. Точно по туй време си бях дигнал задника на жребеца и доколкото знам Петък и Събота улова на тролингистите беше повече от плачевен по целия язовир.
Здравей колега, много добре е че искаш да станеш тролингист и като искаш повече информация просто прочети темата от край до край. Аз така постъпих и имам резултати. Колкото до репченето в темата то идва точно от едно лице.
Бъди жив и здрав.
Последно промяна от martin varna на Пет Авг 01, 2014 3:49 pm, променено общо 1 път.
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

martin varna написа:
pacho69 написа:не мога да се стърпя да не пусна два реда, въпреки, че уважавам лафа "Кога двама си мерят пишките, не си слагай задника", още повече, че тепърва ще се опитам да влезна в занаята на тролингистете, но Вашето момчета е откровено заяждане, прилича ми на предаването на бат Енчо, кой е по-по-най? Вместо да се репчите вземете и драснете някой трик как се ловят тез говеда, че такива, като мене да понаучат нещо от специалистите... Браво на vestel за трофейната риба. Точно по туй време си бях дигнал задника на жребеца и доколкото знам Петък и Събота улова на тролингистите беше повече от плачевен по целия язовир.
Здравей колега, много добре е че искаш да станеш тролингист и като искаш повече информация просто прочети темата от край до край. Аз така постъпих и имам резултати. Колкото до репченето в темата то идва точно от едно лице. Може би ти ще си второто. Дано не съм прав.
Бъди жив и здрав.
По какво реши , че ще съм втория колега? Виж за четенето, да чета и то усилено за монтажи, възли, воблери, влакна и какво ли не още. Пуснах поста, щото наистина темата премина границите на добрия тон според мен. Мисля не е редно да се дава превес на злобата или завистта от успешния улов на някой колега, било и то такава трофейна риба.
По-голям шаран от рибаря няма...
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Последните 4-ри мнения са чист СПАМ и нямат нищо общо с тролинга на Жребеца! :cry: Но Троли ги засне спамерите на скалите,на острова от към Паничарево и сега ви ги показвам,та да се пазите от тях,га ги мернете по гьола! :wink: :twisted: :mrgreen:

Изображение

Убавци са! :mrgreen: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”