Кърджалийска област

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Кърджалийска област

Мнение от antivik »

nedevi30 написа: Не ме свърта вече колега. От 4-5 дни не съм на работа и карам само на свинско и винско. Даже сега пак сядам. Ще се пропием. Октомври бях 90 кг сега съм 99 :)) (обвинявам за това и отказването на цигарите,най вече) :wink:
Те това му е лошото на спирането на цигарите :twisted: и аз га ги спрях приди нам колко си години, бая качих килограмите, но поне артисаха пари за такъми и глезотийки :wink: . А за винското аз и на риба та съм па си се комкам, ма не толкоз колкот в домашни условия, но в тези студове и ледове не тръгвам, колко и да са ма фанали гяволите.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Vid,съвсем погрешно си ме разбрал.Досега при Ангел освен бира,кафе,кюфтета и принцеси,нищо друго не съм си купувал или консумирал от там.Изобщо не съм надничал в садките му и не знам вида на рибите /чувал съм,че продава и при него идват купувачи,но не съм виждал от риболовците на понтоните някой да ходи към садките/в тях.Не съм виждал и никой от персонала да лови уклеи -уклеите ги ловим обикновено ние,закъсалите за кълване през зимата риболовци от планината.
Иначе,момчета,не съм ходил изобщо на риболов ,дори и там вече две седмици и не знам пътя как е.Заради многото сняг и студ,и аз съм го ударил на :drinkers: -няма лошо,на всеки истински заклет любител-риболовец му се полага да има периоди за анализ и теоретична подготовка :)
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

А-а то и материалната част си иска време за поддръжка и подобрения... :wink: :drinkers: .
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Бе кат гледам никой ни оди за риба/по разбираеми причини/, затова и аз съм в процес на оборудване от къмто миризми и смръдни. :D :D
А наздраве на всички :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

То по репортажите ще разберете кой на какво е "фърлил" :drinkers: :smt030 :smt039
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

INCUBUS написа:Vid,съвсем погрешно си ме разбрал.Досега при Ангел освен бира,кафе,кюфтета и принцеси,нищо друго не съм си купувал или консумирал от там.Изобщо не съм надничал в садките му и не знам вида на рибите /чувал съм,че продава и при него идват купувачи,но не съм виждал от риболовците на понтоните някой да ходи към садките/в тях.Не съм виждал и никой от персонала да лови уклеи -уклеите ги ловим обикновено ние,закъсалите за кълване през зимата риболовци от планината.
Иначе,момчета,не съм ходил изобщо на риболов ,дори и там вече две седмици и не знам пътя как е.Заради многото сняг и студ,и аз съм го ударил на :drinkers: -няма лошо,на всеки истински заклет любител-риболовец му се полага да има периоди за анализ и теоретична подготовка :)
Явно не съм се изразил добре. Исках да кажа, че ходя да ловя риба от садките в язовира, а не в самите садки и като хапнем и пийнем преди това, никой не ни прави забележки ако се разходим по мостчетата между садките и помятаме... От най-далечните стоянки-към язовира, излизаха средни костури на лек джиг преди време, сега не съм ги пробвал, но ще....
Иначе, почти всички колеги там ловят уклей на плувка.

п.п. Рибата, която предлага Ангел е много вкусна и цените са евтини, макар да е изкуствено отглеждана. Уклея, който продаваше със сигурност е от язовира, защото до сега не съм чул някой да отглежда и изкуствено развъжда уклей, за което му е бил съставен акт.-поне това прочетох в кърджалийския бюлетин на ИАРА.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Може,не ми е никакъв,а и не съм му "светил",но останах с впечатлението,че е повече ловец -последния път като бях там,наистина запиваха с още ловджии след обяд,като отпред- пред подхода за ресторанта,бяха проснали два отстреляни чакала.Иначе,два пъти през м.декември 2011-та съм пробвал за костур и на джиг,и на блесни,на клатушки,на кастмастери,на воблери с дълбоко газене - нищо.За това,ако съм за там :или бабушки на дълбочина 9-10 м,или уклеи на 4-6 метра :)А компанията ми обикновено е от такива терци,че след риболова ме боли корема от смях :lol:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Ша ма извините , ама знаете ли в кой магазин в Кърджали,има соево брашно.Или къде другаде продават.? :D
ПП Ако питането не е за темата, моля да бъда извинен.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Ае колега , кво соево брашно? Кви 5 кинта?само зз червено вино и пържоли е времето. Рибите от март месец ще ги търсим
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

nedevi30 написа:Ае колега , кво соево брашно? Кви 5 кинта?само зз червено вино и пържоли е времето. Рибите от март месец ще ги търсим
АААА не.Подготовката тече с пълна сила
Изображение
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Независимо от времето,мисълта ни е по язовирите и реките :))А подготовката става за 1 час : 40 мин да направя монтажите и 20 в магазина. Какъв е този ЕКС ФАКТОР ?
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

nedevi30 написа:. Какъв е този ЕКС ФАКТОР ?
ХОРМОН :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Въх,Антоне,фърли мъ в длибок гърч и размисъл -с тез хормони шъ изчанчиш рибите по общите ни риболовни райони :?: :lol: :drinkers:
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Приятельо сори за спама но по същата логика, май ще може да ползваш и виагра!Представи си тогава какво ще стане под водата!Пък рибата ще се размножава много по бързо!
Георги Тенев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:lol: То с тази виагра и нов монтаж на линиите ще измислите бре. Плувки и ваглери ще стърчат и без утежнение :lol: :lol: :lol: .
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”