Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Кърджалийска област
Модератор: sapuna
- antivik
- кандидат преподавател
Re: Кърджалийска област
Те това му е лошото на спирането на цигаритеnedevi30 написа: Не ме свърта вече колега. От 4-5 дни не съм на работа и карам само на свинско и винско. Даже сега пак сядам. Ще се пропием. Октомври бях 90 кг сега съм 99) (обвинявам за това и отказването на цигарите,най вече)

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- кандидат преподавател
Vid,съвсем погрешно си ме разбрал.Досега при Ангел освен бира,кафе,кюфтета и принцеси,нищо друго не съм си купувал или консумирал от там.Изобщо не съм надничал в садките му и не знам вида на рибите /чувал съм,че продава и при него идват купувачи,но не съм виждал от риболовците на понтоните някой да ходи към садките/в тях.Не съм виждал и никой от персонала да лови уклеи -уклеите ги ловим обикновено ние,закъсалите за кълване през зимата риболовци от планината.
Иначе,момчета,не съм ходил изобщо на риболов ,дори и там вече две седмици и не знам пътя как е.Заради многото сняг и студ,и аз съм го ударил на
-няма лошо,на всеки истински заклет любител-риболовец му се полага да има периоди за анализ и теоретична подготовка 
Иначе,момчета,не съм ходил изобщо на риболов ,дори и там вече две седмици и не знам пътя как е.Заради многото сняг и студ,и аз съм го ударил на

- antivik
- кандидат преподавател
А-а то и материалната част си иска време за поддръжка и подобрения...
.

- Антон Тонев
- сериозен играч
Бе кат гледам никой ни оди за риба/по разбираеми причини/, затова и аз съм в процес на оборудване от къмто миризми и смръдни.
А наздраве на всички

А наздраве на всички

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
То по репортажите ще разберете кой на какво е "фърлил"

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Vid
- кандидат преподавател
Явно не съм се изразил добре. Исках да кажа, че ходя да ловя риба от садките в язовира, а не в самите садки и като хапнем и пийнем преди това, никой не ни прави забележки ако се разходим по мостчетата между садките и помятаме... От най-далечните стоянки-към язовира, излизаха средни костури на лек джиг преди време, сега не съм ги пробвал, но ще....INCUBUS написа:Vid,съвсем погрешно си ме разбрал.Досега при Ангел освен бира,кафе,кюфтета и принцеси,нищо друго не съм си купувал или консумирал от там.Изобщо не съм надничал в садките му и не знам вида на рибите /чувал съм,че продава и при него идват купувачи,но не съм виждал от риболовците на понтоните някой да ходи към садките/в тях.Не съм виждал и никой от персонала да лови уклеи -уклеите ги ловим обикновено ние,закъсалите за кълване през зимата риболовци от планината.
Иначе,момчета,не съм ходил изобщо на риболов ,дори и там вече две седмици и не знам пътя как е.Заради многото сняг и студ,и аз съм го ударил на-няма лошо,на всеки истински заклет любител-риболовец му се полага да има периоди за анализ и теоретична подготовка
Иначе, почти всички колеги там ловят уклей на плувка.
п.п. Рибата, която предлага Ангел е много вкусна и цените са евтини, макар да е изкуствено отглеждана. Уклея, който продаваше със сигурност е от язовира, защото до сега не съм чул някой да отглежда и изкуствено развъжда уклей, за което му е бил съставен акт.-поне това прочетох в кърджалийския бюлетин на ИАРА.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- кандидат преподавател
Може,не ми е никакъв,а и не съм му "светил",но останах с впечатлението,че е повече ловец -последния път като бях там,наистина запиваха с още ловджии след обяд,като отпред- пред подхода за ресторанта,бяха проснали два отстреляни чакала.Иначе,два пъти през м.декември 2011-та съм пробвал за костур и на джиг,и на блесни,на клатушки,на кастмастери,на воблери с дълбоко газене - нищо.За това,ако съм за там :или бабушки на дълбочина 9-10 м,или уклеи на 4-6 метра
А компанията ми обикновено е от такива терци,че след риболова ме боли корема от смях 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Ша ма извините , ама знаете ли в кой магазин в Кърджали,има соево брашно.Или къде другаде продават.? 
ПП Ако питането не е за темата, моля да бъда извинен.

ПП Ако питането не е за темата, моля да бъда извинен.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ае колега , кво соево брашно? Кви 5 кинта?само зз червено вино и пържоли е времето. Рибите от март месец ще ги търсим
- Антон Тонев
- сериозен играч
АААА не.Подготовката тече с пълна силаnedevi30 написа:Ае колега , кво соево брашно? Кви 5 кинта?само зз червено вино и пържоли е времето. Рибите от март месец ще ги търсим

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Независимо от времето,мисълта ни е по язовирите и реките
)А подготовката става за 1 час : 40 мин да направя монтажите и 20 в магазина. Какъв е този ЕКС ФАКТОР ?

- Антон Тонев
- сериозен играч
ХОРМОНnedevi30 написа:. Какъв е този ЕКС ФАКТОР ?

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- кандидат преподавател
Въх,Антоне,фърли мъ в длибок гърч и размисъл -с тез хормони шъ изчанчиш рибите по общите ни риболовни райони

Приятельо сори за спама но по същата логика, май ще може да ползваш и виагра!Представи си тогава какво ще стане под водата!Пък рибата ще се размножава много по бързо!
Георги Тенев
- antivik
- кандидат преподавател