Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ПОПЧЕТА-2012
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
Re: ПОПЧЕТА-2012
Даа, от 17.30 до 19 бях на манифистацията... на пристанището - много лапина - и на бял и на торен и на скарида.
Попчета...малко, ама морето - красиво!
Попчета...малко, ама морето - красиво!
Здравейте колеги,много се извинявам ,но съм нов в морския риболов и ще питам ;на кое казвате лапина?
-
- научил се да хвърля
http://i54.tinypic.com/wvsxna.jpg това е колега - има ги зелени сарамбозови и други популярни и непопулярни цветове 
плевелче
ако излизаш с лодка някога или покрай брега по някаква случайност хванеш това - http://www.horta.uac.pt/projectos/MSubm ... 183_18.gif - не го пипай с голи ръце
парцал най малко че набучиш ли се лошо
успех

плевелче

ако излизаш с лодка някога или покрай брега по някаква случайност хванеш това - http://www.horta.uac.pt/projectos/MSubm ... 183_18.gif - не го пипай с голи ръце

успех
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
Благодаря колега ,нека слуката да е винаги с теб.
- ro666koto
- научил се да хвърля
Днес на вълнолома към кило мешано на скарида. По едрите удряха и на филе от чучурина. Утре пак. Наслука
RTM Tempo
На Панорама попчетата се зайграваха и често се чуваха ругатни,виждаха се хайванчетата и дори поднесена пред устата стръвта те оставаха невъзмутими.Накрая изчоплих една дузина миди и кълването започна.Времето перфектно,но не е рибно такова време-все пак за бирица има материал.
-
- научил се да хвърля
Не само на Панорама беше така. Дребни и игриви навсякъде по брега. С лодка даде добре - 4-5 кг едра кая 2ма човека.
- vankatagb
- новобранец
Колеги дочух, че вчера на Поморие излизали доволно попчета, някой да сподели инфо за там или Несебър!?
-
- научил се да хвърля
и на Сарафово по буните само ситно. по-лошото е, че "колегите" прибират 4-8см попчета...
-
- новобранец
колеги, къде около Варна излиза прилична кая, защото мисля тези дни да ходя и на какво ловите
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
На скарида и бяла мида - има ги в магазините.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Днес на Дружба, пред Делфин-Марина имаше папърдаци.Отпред в пристана дребно, отвън към морето по биваше работата.Имам и два гюмюша на дъно
.Стръв скарида и охлювче,но колегите ловиха и на бял и на миди и си даваше,на късото мостче до басейна се пробваха и за иларии ама нъцки май

На Кранево къде да се пробвам за каица с директен(ако не духа утре)?
- vankatagb
- новобранец
Преди малко се върнах от разходка в морската, на моста имаше доста рибари, даваше добре от кулата навътре. Един колега 6 поредни пъти извади по две наведнъж,емчето беше бял червей. Ако има колеги тук нека споделят как е било.
-
- новобранец
колега, преди време ходих на Аспаруховската буна от 7 до 10, 5 попа на скарида, не знам какъв е проблема точно с твоя монтаж съм (беше го дал в една тема), повод 0,20, олово 60 грама, бидеми 10-12 сантиметра, куки: имах такъм с 8 и с 6 и на двата много слабо, незнам къде е проблема, начинаещ съм извинявам се ако въпроса е глупав, имаше един, два риболова налових, но от тогава изобщоКИРО написа:На скарида и бяла мида - има ги в магазините.