Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2012
Някой с новини от Кранево или Тюленово от тези дни?
Тъкмо се прибирам от Кранево, от 13 до 17,30 - 5 заргана и безброй дребен и среден чернокоп.
. Да видим утре как ще е на Шабла
.

- shturetc
- ще става разбирач
С'я,ясно че повечето от "потайните" съвсем ще ме намразят,ама... имам инфо от два независими един от друг източника,че вчера-петък- 21.09- в Несебър (според единия източник--на Плочата) са взети по 40-ина добри заргана!!? Ако има несебърлия,желаещ да сподели повече подробности ,ще се радвам...Инак,като роден в Древна Месемврия,ще трябва да си счупя хатъра и...да посетя родното гнездо след тригодишна пауза ,за да проведа "разузнаване с бой " 

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз не съм несебърлия но инфото ти е 100% вярно като същото,че и по-добре се отнася и за днес.
Качествени чепарета Borkata

На Тюленово голяма скръб-някоя заблудена писалка или платерина,много ялова работа!Морето ври от "талибанчета" по5-6 до 10см.,всяко хвърляне-нов червей.Поне нахранихме някои,че да порастнат по-бързо.Това е за 22.09. надвечер и 23.09. до обядbalyk написа:Някой с новини от Кранево или Тюленово от тези дни?

Не мога да ловя риба,но много се забавлявам,докато опитвам!
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На буната пред хотел "Рубин" само чернокопчета и доста народ !
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Вчера на Агалина излязоха тези животни.Като заргана почна чак към 12 часа.По-малките зъбатковци няма да ги показвам. 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Привет!Благодаря на колегите Todorin и Diavolo за инфото! Днес и ние бяхме сутринта на Тюленово-голяма скръб.Това от 6.00 до 11-12.00 някъде само една риба.Пробвахме сутрина и за чернокоп ама... мохач.Имаше хора сутринта въртяха блесни ама беше тъмно и не видях дали имат резултати.След Тюленово минахме през Кранево-там по добре. До към 16.00 2ма имахме около петнайсетина риби.Там излязоха и десетина-дванадесет чернокопа за скара, както и задължителните безброй нокторезачки.Статистиката от към инвентар е риба-кука, накрая се чудехме дали ще можем да изкараме риболова
Наслука на всички!

Наслука на всички!
-
- сериозен играч
Днес бяхме на Червенка,голяма скръб беше.Хванахме по една,две писалки и по някое друго чернокопче и към 9и30 си тръгнахме.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Днес на Шабла на паметника взехме 15 на заргани и дребен чернокоп.
Заргана е на ЮГ. Приятели споделиха че са взели по 30 - 40 бр.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Както се спомена по-горе, Несебър е добро място в момента.Един мой човек за цял ден има 47 заргана и 30 чернокопа,така че който може да действа.Вече трети ден там го бият здраво.Аз за съжаление бях цял ден в морето и не изкарах късмет.Имам има-няма 2 кила добър сафрид + 2 чернокопа като направих баси обиколката.
Качествени чепарета Borkata

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес на Перлата в Приморско стана приличен риболов.От 05:45 до14;30 31бр. зарган една платерина и някое друго чернокопче , по тъмно повъртях блесна но нямах удър на нея и към седем сложих бомбардата и метнах зарганите ама мангустите мноо се пречкаха с грипа ама се пак стана приличен риболов.
Наздраве и наслука на всички.

Наздраве и наслука на всички.

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

Като гледам и драконче си ударил, предполагам с потъваща бомбарда си бил.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net