Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп и лефер 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Чернокоп и лефер 2012
Да правилно си забелязал приятелю-нали знаеш че октомври винаги съм в отпуск и почвам морския риболов,обаче от догодина ще изместя с 1 месец по късно,може да е по-удачно.
Стъни какво дириш у чернокопската тема, да не си объркал риболова нещо тази година хихихи.
Стъни какво дириш у чернокопската тема, да не си объркал риболова нещо тази година хихихи.
- hgtod
- вече хвърля и на тежко
Дири зарганки, ама ги нЕма още... 

Снощи на морска гара при пилотите от 19.00 - 23.30 три чернокопа и към 5-6 изтървани, от които двата бяха не много големи а третият една педя.
Здравейте колеги имам едно запитване. От скоро се зарибих по морския риболов и много ми хареса. Предимно съм ходил за зарган. Сега искам да пробвам за лефер, но не знам как се прави точно монтажа. Ако можете да ми покажете някоя снимка.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Има раздел - монтажи за риболов,
влез там да търсиш.
влез там да търсиш.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
За по-лесно пробвай с блесна.
Има тема за монтажи, и схеми на 2 куки една в друга за плувка.
Има тема за монтажи, и схеми на 2 куки една в друга за плувка.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
-
- сериозен играч
Днес на Несебър-стария град,6 бр.чернокоп на блесна.Аверчето на бомбарда около 10 бр.до към обед.На връщане се отбихме до Поморие,там взех 3 бр.заргани и толкова.
-
- ще става разбирач
на Ной днес сабахлям 15 чернокопа все убавци, като джурума беше пред буната и изневиделица ударих една човка и едвам съм я изкарал че зъбатия я нападна....драмиии
на бомбарда ги челастрих че бях отишал да търся човките-бях с две куки и нямах прегризвания
на бомбарда ги челастрих че бях отишал да търся човките-бях с две куки и нямах прегризвания
Е тука съм заприходил някой неща,та си мисля дали на тия чепарета с пилкер 100грама,ЩЕ имам удар на риба
Бомбарди съм взел от трите вида.Да питам как се води потъващата и какво да слагам на нея.
Чакам да се изкажат повече колеги,които са пробвали.Може и снимки.

Риболовци.
Колеги каде да купя блатен рано сутринта във Варна? Благодаря предварително.
- atanasov1589
- ще става разбирач
За блатен не знам,ама морски потърси до светофара преди Аспарухов мост 5- 5.30ч
Последно промяна от atanasov1589 на Пет Окт 05, 2012 9:37 pm, променено общо 1 път.
БЛАГОДАРЯ
над Спортна зала колега 6,30 ти давам гаранция че ще е отворено.
- shturetc
- ще става разбирач
Сам ще се набутам и...ще си изгърмя местата(че сабахлян ,вместо по тъмно да нарамя такъмите...ще съм ...у Япония---ще гледам Ф1-квалификацията ),ама... колегите- бреговици от Бургас,дето се чудят на юг ли да хванат-на север ли утре...да си вземат по едно чепаре ,за да си хванат граца и сафрид за жив ем и по една тапа и ...на пристанището! На нашето,бургаско пристанище!!! Днес следобед на Западното взех 6 риби--4 много добри чернокопа,1 на границата чернокоп-лефер и ...най-добрата си риба за този сезон--32 сантиметров лефер! Имах ,разбира се и доста греди ,както и 3 изядени куки-канджи! Още няколко колеги вдигнаха лефери ,а чернокопите са все качествени и за скара!
ПП Най-примамлива за зъбатия стръв е или цяла жива граца,или половин сафрид откъм главата...задължително кървав! Става и на дребно ,живо попче.Забравете за смарангьосани или отдавна замразени във фризера мезета!
Наслука на всички!
ПП Най-примамлива за зъбатия стръв е или цяла жива граца,или половин сафрид откъм главата...задължително кървав! Става и на дребно ,живо попче.Забравете за смарангьосани или отдавна замразени във фризера мезета!
Наслука на всички!
- PlamenIvanov
- вече хвърля и на тежко
До гюрлаа възраждане 6:00
Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска намира причина.