Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Попчета 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Попчета 2013
Вчера на петрол от 18:00 до 20:00 малко по добре, за разлика от 04.05 заранта. Девет попчета, като 5 колкото онзи пръст .. няма го арния поп ..
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
-
- новобранец
На който му се ходи за попец - пали колата и на буната след пристанище балчик има и едро е и дребно също стръв пилешко филенце айде и наслука
Има си ги попчетата.Аз си мисля,че водата се стопли много бързо и просто спряха да се хранят като хората.Сега изпълняват други по-важни ритуали.
Шабла - Паметника. Събота 4 Май следобед. Време чудесно. Вятър от юг. Около 2 кг. Стръв прясна мида и на бял червей чат - пат. Размери всякакви и добри. Неделя 5 Май. Северен вятър. 10 бр. , стръв прясна мида. Кофти риболов по обяд. Вечерта времето се оправи, ама ме домързя. До 24 Май ще почивам. 

Царево, пристанището - излиза дребно попче и дребен меджит. Стръв - замразена цаца. Забелязано е движение на кефалови по повърхността, обаче още никой не се е похвалил с улов.
Тая риба намаля ли че си променя навиците,каприз и туй то-сякаш усеща че и кроят шапка.
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Не хапва и е много капризна. През празниците пробвах буните на Варна и Каварна... едвам 2 попа...
Но двама водолази ми споделиха, че било пълно с попчета, попадии и дядо им по дупките и дъното, но не били активни въобще.
Но двама водолази ми споделиха, че било пълно с попчета, попадии и дядо им по дупките и дъното, но не били активни въобще.
Вярно е че има попчета доста по камънака, но са дребни. Не виждам по едро. Иначе има приготвен харпун за попчета.
Пашата обича смелите.
-
- научил се да хвърля
Вчера на Кранево на буните трима души и само единия хвана три попчета.Имаше и други колеги,но и те не хващаха.
- Гошко
- новобранец
- Обратна връзка:
Събота 11 Май, от 15:00-19:00 към килограм, хубави, едри попчета на СБА Бялата Лагуна (третата буна до рибарите). Стръвта беше бяла мида и скарида, удряше рядко и качествено. Всички попчета ги хванах с чип, а не с въдица. Имаше мъртво вълнение и водата беше зелена...
-
- сериозен играч
С какво си ги хванал....?Всички попчета ги хванах с чип, а не с въдица.

-
- новобранец
Във Варна чип казват на директен телескоп без водачи. Колегата имаше това в предвид . 

- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
бат Нас , ти колко хвана ? Чувам че в района около Кранево след вашия риболов дори и лапина не е останалаnasko_sym написа:Вчера на Кранево на буните трима души и само единия хвана три попчета.Имаше и други колеги,но и те не хващаха.

- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Днес отново проба за попадии на петрол. Дребно, дребо-о-о и по едно време замря и то ...
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
-
- научил се да хвърля
Аз съм от Варна ама за чип не съм чувал,не че незнам какво еTeodor Vasilev написа:Във Варна чип казват на директен телескоп без водачи. Колегата имаше това в предвид .