Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Риболовно състезание naRiba.com - яз. Копринка
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Re: Риболовно състезание naRiba.com - яз. Копринка
По ХОБИ ТВ обещаха подробен репортаж,ама не пречи и вие (участниците) да се похвалите преди това де! 

Аз лично нямам нито една снимка. Чакам да ми изпратят и тепърва да се напише едно резюме относно състезанието 

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- diavolo666
- вече хвърля и на тежко
Супер приятно си прекарахме
Организатора се бе постарал добре
Чак и афроамериканец ни пека кебапчетата
Лично за мен това бе първо подобно състезание,дадох си отговор на някои въпроси,убедих се,че състезанията не случайно се правят на стени на язовири,или рибарници(популярни с квадратната си форма),защото така се дават максимално равни шансове на всички участници,10-15 мт.сектори,та да можеш спокойно да разпънеш няколко пръчки,готови да се включат в играта във всеки един момент(вчера щях да извадя очите на колегата от дясно при такъв опит
,зад мен пък минаваха коли и пак не ставаше
).Ще видим следващото къде ще е,очаквам с нескрито желание за участие
Между впрочем ще видим ли крайното класиране по отбори и инд. участници? И честито на победителите!До скоро!

ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
Класиране и резултати от състезанието тук: http://www.nariba.com/koprinka_competition_results.html
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Най-добре организираното състезание, на което съм присъствал. Браво! 

- stelco
- ще става разбирач
Състезанието премина супер.Браво за чудесната организация ,поздравления и на всички участници.С нетърпение ще очакваме следващата надпревара.
Сега като гледах класирането,ако сметките с резултатите са верни нашият отборРоял фишинг тийм - Пловдив би трябвало да е първи ,защото нашият отбор който е втори в класирането имаме 11/2/2/места и 2285 точки,
а първия отбор 11/2/4/места и 2075 точки.
Ако нещо моите сметки са в грешка извинявам се .
Сега като гледах класирането,ако сметките с резултатите са верни нашият отборРоял фишинг тийм - Пловдив би трябвало да е първи ,защото нашият отбор който е втори в класирането имаме 11/2/2/места и 2285 точки,

- krasimir n.
- научил се да хвърля
[quote="stelco"]Състезанието премина супер.Браво за чудесната организация ,поздравления и на всички участници.С нетърпение ще очакваме следващата надпревара.
[/quote]
Извинен си !

Извинен си !

Добро утро. Грешка няма. Сега ще обясня отново как са класирани отборите.stelco написа:Състезанието премина супер.Браво за чудесната организация ,поздравления и на всички участници.С нетърпение ще очакваме следващата надпревара.
Гледаме само отборните участници в секторите.
В сектор 1 имате Кристиян Бутников с 550 точки (4та позиция в сектора) съответно - 4 наказателни точки
В сектор 2 имате Владимир Мулевски с 915 точки (4та позиция в сектора) съответно - 4 наказателни точки
В сектор 3 имате Стилиян Стойчев с 820 точки (2ра позиция в сектора) съответно - 2 наказателни точки
Това прави сбор от 10 наказателни точки
За сравнение Team Trout имат:
Сектор 1 (3-та позиция в сектора) с 560 точки, съответно - 3 наказателни точки
Сектор 2 (2-ра позиция в сектора) с 1000 точки, съответно - 2 наказателни точки
Сектор 3 (4-та позиция в сектора) с 515 точки, съответно - 4 наказателни точки
Това прави сбор от 9 наказателни точки
Team Trout имат по-предни позиции в отделните сектори.
По-малко наказателни точки - по-висока позиция.
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- stelco
- ще става разбирач
А ,място в сектора е мястото което са изтеглили ,а не което са се класирали .Отам и аз сметнал грешно наказателните точки.Объркването дойде от там ,че в таблицата няма класиране по секторите. 

Имам всичко и на електронен носител, както и на хартия. Не е проблем да го публикувам.stelco написа:А ,място в сектора е мястото което са изтеглили ,а не което са се класирали .Отам и аз сметнал грешно наказателните точки.Объркването дойде от там ,че в таблицата няма класиране по секторите.
А сега идва ред на официалните ни снимки:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 407&type=1
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Искам и аз да кажа своето мнение за състезанието а то е че беше много добре организирано и бяха създадени доста добри условия за провеждането на любителско състезание, а то доколкото успях да видя е коствало доста усилия и нерви на организаторите. В крайна сметка всичко се получи ок, времето беше с нас, ловиха се трудни (едри небодени никога уклей
) и не на последно място почистването в раяно на състезанието. Браво от мен и доскоро на следващото състезание.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Перфектен турнир с една забележка за бъдеще-повечко време за подготовка.Трудни риби,вятър,боклуци из водата попречиха на качествен риболов на мача,рибите кълвяха мудно ,а извадените бяха студени като бучка лед.На местото което изтеглихме направихме максимума,ако бяхме заложили на уклеи от начало нямаше да има спорове около класирането
Благодаря на всички ,които направиха съботният ден един празник,благодаря и на взелите участие колеги за спортменската игра

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....