Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
- sardina
- научил се да хвърля
Re: Зарган 2014
[ ама като гледам времето май най-рано другата събота
. Пък дано времето се стабилизира трайно, че има отпуска са вземане
.[/quot
Бях планувал отпуска за другата седмица, ама заради якия ветрилник я отложих за по-другата. Така че, Тоше, да му мислят зарганите, като ги зачешем.............да речем от следващата събота. Предполагам, че ще бъдем пак дружината с Милен и Бисо. Четох, че са ходили тая седмица нагоре, докато аз бях в командировка на юг - към Царево. Жалко , че не уцелих време, защото бях метнал въдиците в багажника.

Бях планувал отпуска за другата седмица, ама заради якия ветрилник я отложих за по-другата. Така че, Тоше, да му мислят зарганите, като ги зачешем.............да речем от следващата събота. Предполагам, че ще бъдем пак дружината с Милен и Бисо. Четох, че са ходили тая седмица нагоре, докато аз бях в командировка на юг - към Царево. Жалко , че не уцелих време, защото бях метнал въдиците в багажника.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
- vesofr
- научил се да хвърля
Днес около Созопол-16бр.Много плахо кълване,толкова ли е наядена тая риба?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Не кълве,не кълве,че спре.
Аз съм с 10бр.утре се надявам да са повече.
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Във Варна е много слабо навсякъде - Варна буните, Траката, Златните! Всеки взема по 1-2 риби и край. Трябва да се оправи времето и надявам се към края на седмицата и следващата да се засили и при нас.
- vesofr
- научил се да хвърля
Zografa,пак те ударих брат,кво да направя кат съм толкоз добър
-25 бр.,отново около Созопол.

Днес на Ной - това + още 5бр.които ги няма на снимката

Днес,карам си колата покрай морето и опааа,заливче някакво тихичко
Слизам,там заргани някакви си щъкат.Започнах да ги вадя от водата един по един и всичко си беше наред,докато не дойде тоя навлек vesofr.Пусна някакви червеи във водата,киснал ги в някакви отвари и трима ходжи муски им правили ииииии рибите отидоха при него
Правих струвах,хвърлях дърпах нямааа,накрая резултата 20бр.

Мястото около Созопол,ама къде точно не помня,че беше тъмно сутринта.

Мястото около Созопол,ама къде точно не помня,че беше тъмно сутринта.
Такааа,днес добре,първа по-сериозна бройка за годината.Риболов от разсъмване до 11ч.В началото ме нападнаха някакви йедри чернокопи,изядоха 3 куки,но после след,като почти се бях отчаял нещата си дойдоха на мястото.
Краен резултат 43бр. или 2,700кг.

Краен резултат 43бр. или 2,700кг.

- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Супер колега! Все така да върви !zografa написа:Такааа,днес добре,първа по-сериозна бройка за годината.Риболов от разсъмване до 11ч.В началото ме нападнаха някакви йедри чернокопи,изядоха 3 куки,но после след,като почти се бях отчаял нещата си дойдоха на мястото.
Краен резултат 43бр. или 2,700кг.![]()
Поздрави
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
- vesofr
- научил се да хвърля
Много ти е лесно да ги хващаш като съм на работа
, дано утре пак да ги има, та да направим едно съревнование.И вземи ги подреди малко тия риби ве мързел, гледай кви скапани снимки си направил.
Иначе браво за улова.

Аз ги подреждам само в чинията,тука набързо да се види,че не е лакърдия.Давай да захващаме сериозните риби стига с тия заргани,махалата на печен лефер мирише пък ние спим.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Къде ги ловихте.
- vesofr
- научил се да хвърля
Мястото е за 5 човека,нали се сещаш,че ако го кажем,ще трябва да си търсим друго по-спокойно местенце,защото никой не обича разни аджемии да му мятат през главата.На тези времена,когато всеки втори взе да се прави на рибар и скалите станаха кът.Мисля,че е достатъчно определението "около Созопол",ходете,търсете,пробвайте,който търси-намира.Успех на всички.
Следобед ще ходя към Равда за зарган - желаещи за компания и за по бира на буните?
Еййй, никакво инфо от суровия север
- лош народ. Хайде бре хора кажете как е положението много на север бре
. Ако не, аз утре отивам да се пораходя малко