Зарган 2015

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Зарган 2015

Мнение от MARLIN »

miroki написа:Преди десет дена, добре, че не е от миналата година.
Oт миналата година щеше да е в раздел 2014 :wink: А и все има много критици тук.. И всички искат прясно инфо. Писах и пуснах снимки за тези, които все казват, че няма риба. И за тези които я чакат пред компа. :wink: А и като гледам на критика мненията за 5 год. по- добре да си замълчи.
Аватар
miroki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от miroki »

Митко Кирилов написа:То и днес до обяд даваше, но по 3-5 риби?
Днеска малко времето обърка работата и прогнозата. Уж нямаше да става и се отказах от риболов, но се оказа, че хич нямаше вълна. Но и риба. Аз отидох колкото за проверка на 3 та буна след 9, но не видях нищо да се извади.
П.п. И какво ми е на мненията? Аз не пиша след седмица, само да се похваля.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

Хайде, наслука от мен ! За да не цапаме пак темата. Кво ли ми трябваше да пиша .... Отдавна се бях отказал .
Аватар
stanevJR
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stanevJR »

shturetc написа:Днес,на ПЛОЧАТА (на бургаския Мост) студ,почти неспирно ръмящ дъждец и ...10 заргана (и няколко платерини покрай тях).
Заргани има,но са изключително капризни и пипат така,че отхапват от блатните червеи ресничка по ресничка (ребърце по ребърце) :wink: Само писалките гълтат като за световно--млади и глупавички.Дъртите са по-"нежни" и от атерина...те,затова и са одъртели,де :D
Хваща ли , не хваща ли? :mrgreen: :drinkers:

На Поморие са хващали тези дни , като отидох и аз няма как , че хванах само вятъра за опашката. Няколко заргана обаче успях да дръпна на морска гара, отзад на тетраподите и това беше.. Времето се сговняса и край... Този сезон рехава работа...
"Над нещата."
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

E,кЪк хващах ли,не хващах ли :fishing5: Хващах,разбира се.Тези 10 заргана (от които две писалки,неподлежащи на рехабилитация :oops: ) са моя улов на плочата на Моста вчера.
Пълната статистика на въпросното място вчера(без да включвам попардаци,чернокопи,атерини,лапини и други разни рибоци) е 16 заргана : Наско Таксиджията -1 на плувка на жива атеринка,двама колеги с по една риба и един с три и моята 10-сятка.Всички тез' 15 риби на бомбарда...с по една кука(скрънзим се нещо напоследък)--аз на бавно потапяща се!Не че съм много добър (даже съм лош и зъл),ама....късметлийски ми беше червея :wink: ...За което благодаря на Иван арматуриста и обещавам да го черпя :drinkers:
Днес тръгнах към Символа на Бургас,но без такъми,за да видя има ли ентусиасти - последователи,обаче гадния ръмеж и готина компания при Диян (магазина на втория етаж в "Краставицата") ме спряха да стигна до Морската и да Ви дам инфо от "извора". :drinkers:
Аватар
miroki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от miroki »

На слука и от мен.
В крайна сметка всички се забавляваме, това е главното.
Момчил Димитров
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Момчил Димитров »

MilkovG написа:Предлалам да направим състезание,с една кука с две куки....кой колкото има:)
Лошото е че вчера има риба почти навсякаде,а днес НЕ
Готово,само казваш кога,пък за куките сложи и три ако желаеш.Пиши на личен като намериш време и ще се уговорим.Заставаме един до друг и почваме!Само,че без някакъв финансов стимул се губи идеята :).Пък за рибата не се притеснявай.ще те закарам на място където винаги има риба!
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото :(
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Момчил Димитров написа:.............Пък за рибата не се притеснявай.ще те закарам на място където винаги има риба!
Внимавай - 9-та буна е празна...Изображение
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
nasko_sym
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nasko_sym »

Момчил Димитров написа:
MilkovG написа:Предлалам да направим състезание,с една кука с две куки....кой колкото има:)
Лошото е че вчера има риба почти навсякаде,а днес НЕ
Готово,само казваш кога,пък за куките сложи и три ако желаеш.Пиши на личен като намериш време и ще се уговорим.Заставаме един до друг и почваме!Само,че без някакъв финансов стимул се губи идеята :).Пък за рибата не се притеснявай.ще те закарам на място където винаги има риба!
Момчиле,не издавай местата,че като дойда другия път място няма да си намеря.И още веднъж благодаря за услугата.
Аватар
miroki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от miroki »

Някой днес правил ли е проби в района около Варна +- 20 км? Че утре го дават да се оправя пък на мен не ми остана време да сляза.
dimi4
новобранец
новобранец

Мнение от dimi4 »

На вълнолома по 2-3 риби
icakinen
новобранец
новобранец

Мнение от icakinen »

10411292_1085575288119988_8916205247224016968_n.jpg
Днес на Черноморец много приятен риболов.Добър резлтат без едри риби.По интересното е,че уловихме странна рибка и ще съм благодарен ако някой ми каже какво точно е.Силно прилича на ципура,но има ивици като на костур.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
plamenski4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от plamenski4 »

Сарпа !
icakinen
новобранец
новобранец

Мнение от icakinen »

Извинете ме,сложил съм го в грешната тема.Ако някой може да премести където му е мястото ще съм благодарен.И за мнението мерси колега
icakinen
новобранец
новобранец

Мнение от icakinen »

Май не е сарпа обаче.Тъкмо разглеждах из нета
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”