Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2015
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2015
Oт миналата година щеше да е в раздел 2014miroki написа:Преди десет дена, добре, че не е от миналата година.

Днеска малко времето обърка работата и прогнозата. Уж нямаше да става и се отказах от риболов, но се оказа, че хич нямаше вълна. Но и риба. Аз отидох колкото за проверка на 3 та буна след 9, но не видях нищо да се извади.Митко Кирилов написа:То и днес до обяд даваше, но по 3-5 риби?
П.п. И какво ми е на мненията? Аз не пиша след седмица, само да се похваля.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
Хайде, наслука от мен ! За да не цапаме пак темата. Кво ли ми трябваше да пиша .... Отдавна се бях отказал .
- stanevJR
- вече хвърля и на тежко
Хваща ли , не хваща ли?shturetc написа:Днес,на ПЛОЧАТА (на бургаския Мост) студ,почти неспирно ръмящ дъждец и ...10 заргана (и няколко платерини покрай тях).
Заргани има,но са изключително капризни и пипат така,че отхапват от блатните червеи ресничка по ресничка (ребърце по ребърце)Само писалките гълтат като за световно--млади и глупавички.Дъртите са по-"нежни" и от атерина...те,затова и са одъртели,де

На Поморие са хващали тези дни , като отидох и аз няма как , че хванах само вятъра за опашката. Няколко заргана обаче успях да дръпна на морска гара, отзад на тетраподите и това беше.. Времето се сговняса и край... Този сезон рехава работа...
"Над нещата."
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
- shturetc
- ще става разбирач
E,кЪк хващах ли,не хващах ли
Хващах,разбира се.Тези 10 заргана (от които две писалки,неподлежащи на рехабилитация
) са моя улов на плочата на Моста вчера.
Пълната статистика на въпросното място вчера(без да включвам попардаци,чернокопи,атерини,лапини и други разни рибоци) е 16 заргана : Наско Таксиджията -1 на плувка на жива атеринка,двама колеги с по една риба и един с три и моята 10-сятка.Всички тез' 15 риби на бомбарда...с по една кука(скрънзим се нещо напоследък)--аз на бавно потапяща се!Не че съм много добър (даже съм лош и зъл),ама....късметлийски ми беше червея
...За което благодаря на Иван арматуриста и обещавам да го черпя
Днес тръгнах към Символа на Бургас,но без такъми,за да видя има ли ентусиасти - последователи,обаче гадния ръмеж и готина компания при Диян (магазина на втория етаж в "Краставицата") ме спряха да стигна до Морската и да Ви дам инфо от "извора".

Пълната статистика на въпросното място вчера(без да включвам попардаци,чернокопи,атерини,лапини и други разни рибоци) е 16 заргана : Наско Таксиджията -1 на плувка на жива атеринка,двама колеги с по една риба и един с три и моята 10-сятка.Всички тез' 15 риби на бомбарда...с по една кука(скрънзим се нещо напоследък)--аз на бавно потапяща се!Не че съм много добър (даже съм лош и зъл),ама....късметлийски ми беше червея

Днес тръгнах към Символа на Бургас,но без такъми,за да видя има ли ентусиасти - последователи,обаче гадния ръмеж и готина компания при Диян (магазина на втория етаж в "Краставицата") ме спряха да стигна до Морската и да Ви дам инфо от "извора".

На слука и от мен.
В крайна сметка всички се забавляваме, това е главното.
В крайна сметка всички се забавляваме, това е главното.
-
- вече хвърля и на тежко
Готово,само казваш кога,пък за куките сложи и три ако желаеш.Пиши на личен като намериш време и ще се уговорим.Заставаме един до друг и почваме!Само,че без някакъв финансов стимул се губи идеятаMilkovG написа:Предлалам да направим състезание,с една кука с две куки....кой колкото има:)
Лошото е че вчера има риба почти навсякаде,а днес НЕ

Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Внимавай - 9-та буна е празна...Момчил Димитров написа:.............Пък за рибата не се притеснявай.ще те закарам на място където винаги има риба!

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
Момчиле,не издавай местата,че като дойда другия път място няма да си намеря.И още веднъж благодаря за услугата.Момчил Димитров написа:Готово,само казваш кога,пък за куките сложи и три ако желаеш.Пиши на личен като намериш време и ще се уговорим.Заставаме един до друг и почваме!Само,че без някакъв финансов стимул се губи идеятаMilkovG написа:Предлалам да направим състезание,с една кука с две куки....кой колкото има:)
Лошото е че вчера има риба почти навсякаде,а днес НЕ.Пък за рибата не се притеснявай.ще те закарам на място където винаги има риба!
Някой днес правил ли е проби в района около Варна +- 20 км? Че утре го дават да се оправя пък на мен не ми остана време да сляза.
На вълнолома по 2-3 риби
Днес на Черноморец много приятен риболов.Добър резлтат без едри риби.По интересното е,че уловихме странна рибка и ще съм благодарен ако някой ми каже какво точно е.Силно прилича на ципура,но има ивици като на костур.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
Сарпа !
Извинете ме,сложил съм го в грешната тема.Ако някой може да премести където му е мястото ще съм благодарен.И за мнението мерси колега
Май не е сарпа обаче.Тъкмо разглеждах из нета