Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

ВАЖНО! Промени в naRiba.com
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: ВАЖНО! Промени в naRiba.com
Сашо, старата версия автоматично рисайзваше снимките, докато сега нещо големички ми изглеждат... 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

И то не само снимките, а дори и прикачените GIF изображения и емотикони излизат неестествено големи. Ето примери:GODzillata написа:.........., докато сега нещо големички ми изглеждат...

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аз като влизам през таблета,форума зарежда изключително бавно.Сигурно при мен някъде е проблема,но само с този форум се получава,с другите в които участвам, не.
Остави само стъпки
- Баш Щукар
- ще става разбирач
Почна много бавно да зарежда и при мен. До преди дни не беше така. Гугъл Хром и Майкрософт Едж - еднакво бавно. Други браузъри не съм пробвал, но не вярвам да е различно и с тях.
- GODzillata
При мен не усещам да се бави зареждането, явно опира до нет и до комп
...ама продължавам да се дразня от това, че не се рисайзват снимките... 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Със зареждането верно,че няма проблем, но че "товари " повече от преди е повече от очевадно, а това явно се отразява на по-слабите машинки!!! 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Може от това да е,защото с други форуми проблем няма.Ачо ♣ написа:Със зареждането верно,че няма проблем, но че "товари " повече от преди е повече от очевадно, а това явно се отразява на по-слабите машинки!!!
Остави само стъпки
- Павел Иванов
Ами голямото количество "бисквитки" , базирани най-вече на гугъл реклами съчетани с донякъде товарещият фон е нормално да товарят като цяло повече , особено при по-слаби рам , видеокарта и процесор . Чистете си по-често кеша и няма да имате ядове 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
То с кеш е по-добре
Това със снимките ще го оправя в близко бъдеще. А за бавенето - не би трябвало да има но ще поогледам

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
И при мен,забива на телефона отскоро.
Изчистих историята на търсенията,но не помага.
В началото вървеше добре,сега ако искам да покажа,къде съм бил вчера на приятел,от моя телефон-ми трябват 3-4 минути да зареди страницата,
и той човека му писне да чака.
Като Краси го имам същия проблем при докосването на екрана искачат други неща не това което искам-реклами,други теми и съобщения.
На компа вкъщи всичко е наред,но на телефон-се отказвам да го гледам.
Изчистих историята на търсенията,но не помага.
В началото вървеше добре,сега ако искам да покажа,къде съм бил вчера на приятел,от моя телефон-ми трябват 3-4 минути да зареди страницата,
и той човека му писне да чака.
Като Краси го имам същия проблем при докосването на екрана искачат други неща не това което искам-реклами,други теми и съобщения.
На компа вкъщи всичко е наред,но на телефон-се отказвам да го гледам.

Риболовци.
Имай предвид, че е нормално да не ти зареди бързо от телефона, ако в дадената тема има "н" на брой снимки по 1-2-3 Мб...
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Сега, ако кликнеш върху дадена снимка тя се отваря в малък размер. Не може ли да бъде обратно, това при всички положения ще ускори зареждането, а и визуализацията ще бъде по-пригледна?fixxer написа:.........................., ако в дадената тема има "н" на брой снимки по 1-2-3 Мб...
Зареждането няма да се ускори, ако изображението не е физически намалено, а само психически
Но това е било така и преди.
ПП. Тези, които чуваха само звук във видео секцията, вече би трябвало да имат и картина

ПП. Тези, които чуваха само звук във видео секцията, вече би трябвало да имат и картина

WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Квото такова.
Аз съм доволен от новите Запознанства в всички видове Риболов-забавлявам се прекрасно.
Саше много си готин на Аватара-тая снимка е от Националната среща 2015-от мойто Фото-Автор Косьо Барута.
Аз съм доволен от новите Запознанства в всички видове Риболов-забавлявам се прекрасно.
Саше много си готин на Аватара-тая снимка е от Националната среща 2015-от мойто Фото-Автор Косьо Барута.

Риболовци.