Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН 2016
Модератори: emo vasilev, alekst
- atanasov1589
- ще става разбирач
Re: ЗАРГАН 2016
На фона от каиши тия ламаринки не изглеждат добре.
Днес на Дружба е дало рипка
Днес на Дружба е дало рипка

Днес на ной три риби.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- научил се да хвърля
Браво добре сте се справили дано дасе задържи и другия месец да има. Като даде по добро време пак сме там.
-
- разбира нещата
Днес сутринта на вълнолома рибата я нямаше.Вълни и водорасли.Отчетох се с една кандидат платерина!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Здравейте, колеги! Във форума чета от много време, но сега реших да пиша. Интересува ме в района на Шабла и Каварна, може ли някой да ми прати точните локации в Google Maps на местата на които се ходи? От Варна съм, не ми е познато, а искам да отида без да губя време в търсене на място и т.н.. Интересуват ме най- комерсиалните зарганаджийски локации, не държа да ми издавате тайни. Поздрави и слука!
M6R DO GROP 

Остани си с четенето !!!
Колеги като тебе бол!
Колеги като тебе бол!
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
А тъй му кажи
Kodjito75 написа:Остани си с четенето !!!
Колеги като тебе бол!
А, ми май като вас са повече? Къв е проблема, разяснете? а?Аматьора Бс написа:А тъй му кажи
M6R DO GROP 

Ми ако имаш сестра за женене...да вземем да й направим сватбата,щеш ли?Aver написа:Здравейте, колеги! Във форума чета от много време, но сега реших да пиша. Интересува ме в района на Шабла и Каварна, може ли някой да ми прати точните локации в Google Maps на местата на които се ходи? От Варна съм, не ми е познато, а искам да отида без да губя време в търсене на място и т.н.. Интересуват ме най- комерсиалните зарганаджийски локации, не държа да ми издавате тайни. Поздрави и слука!
Иди,поогледай се,па току-виж си открил място за риболов.
От нос Калиакра на север всяко място е най-комерсиалното.
Отвори си Google Maps , Earth , увеличи , ясно се виждат местата със струпване на автомобили , от началото на село Тюленово до Шабла , така наречени комерсиални локации ....иначе места за риболов много -Болата, Русалка,Камен Бряг и не винаги резултатите са по-добри примерно от буните във Варна или супер тайните места "около Варна".Aver написа:Здравейте, колеги! Във форума чета от много време, но сега реших да пиша. Интересува ме в района на Шабла и Каварна, може ли някой да ми прати точните локации в Google Maps на местата на които се ходи? От Варна съм, не ми е познато, а искам да отида без да губя време в търсене на място и т.н.. Интересуват ме най- комерсиалните зарганаджийски локации, не държа да ми издавате тайни. Поздрави и слука!
- Ribar
- ще става разбирач
А, бе, вие майтап ли си правите, бе, хора? Като не искате да помогнете на човека, нужно ли е да му солите главата? А и какво лошо има в това, да му помогнете, не знам, ама ваша работа.
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Кое точно е майтапа , автомобилите се виждат ясно на сателитните снимки , кликваш и ти излизат GPS координатите.Едно от местата:Ribar написа:А, бе, вие майтап ли си правите, бе, хора? Като не искате да помогнете на човека, нужно ли е да му солите главата? А и какво лошо има в това, да му помогнете, не знам, ама ваша работа.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Ribar
- ще става разбирач
Визирах горните постове, колега, не съм видял навреме твоя, извинявай.
Извинявайте и за т.н. offtopic
Извинявайте и за т.н. offtopic
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Хич не се майтапим.Не може да се изтипосаш и да кажеш,че искаш да ти кажат "най-комерсиалните" места. Ако ще ходиш на някое място и да искаш да понаучиш туй-онуй за самото място-добре,ама да искаш да те хванат за ръчичка и да те заведат на т.н. "най-комерсиално" място...?!? "Щото нямаш време да търсиш"...?!? По тази логика всеки трябва да си каже "супер тайните места". Да не говорим колко стотин места има по тоя бряг Шабленски.
Сега...колега AVER,стигаш фар Шабла,от него тръгваш на юг към Тюленово.Малко по-надолу от фара има рибарски колиби от лявата страна на пътя.Още малко и от дясната страна на пътя ще видиш сграда с една бариера,а след нея има изоставен басейн.След това има струпана тежка техника(камиони и др.) и една бензинова колонка от лявата страна на пътя. Веднага след нея има черен път в ляво-там работа нямаш! Още малко на юг има отбивка наляво,която води точно към паметника(т.н. паметник Шабла). Зад тоя паметник(в посока морето) има около 60-70 метра камънаци и се стига до брега.Това е едно от многото места ,дето може да се хвърля каквото се сетиш(чепаре,бомбарда,воблери),защото е дълбоко и сравнително чисто от камъни дъното.От паметника по черно още на юг има един плитък залив,след залива има две скали,стърчащи от водата.Между тях е много добро място за бомбарда,но не и за чепаре. Още по-на юг по асфалтовият път се стига до бетонна отбивка в ляво,водеща до самата вода.Това е "морският клуб". Ще го познаеш по един огромен корабен двигател,който се вижда във водата. Веднага след бетонната отбивка има черен път и се слиза до едни скали,близо до морето.Там е добро място и за чепаре,и за бомарда. Още по-надолу има много места,където да застанеш чак докато стигнеш Тюленово. Но имай предвид,че колкото по-близо си до Тюленово,толкова по-високи стават скалите.
Ако искаш можеш да отидеш и на буната,северно от естакадата. Там е плитко и не става за чепаре,но за бавнопотъваща или плаваща бомбарда става. Стига се като минеш през новият квартал "Кария" и слезеш към кръчмата на бай Пешо (всеки го знае-с питане ще се оправиш).
По-комерсиално от това...здраве му кажи !
Поздрави
Сега...колега AVER,стигаш фар Шабла,от него тръгваш на юг към Тюленово.Малко по-надолу от фара има рибарски колиби от лявата страна на пътя.Още малко и от дясната страна на пътя ще видиш сграда с една бариера,а след нея има изоставен басейн.След това има струпана тежка техника(камиони и др.) и една бензинова колонка от лявата страна на пътя. Веднага след нея има черен път в ляво-там работа нямаш! Още малко на юг има отбивка наляво,която води точно към паметника(т.н. паметник Шабла). Зад тоя паметник(в посока морето) има около 60-70 метра камънаци и се стига до брега.Това е едно от многото места ,дето може да се хвърля каквото се сетиш(чепаре,бомбарда,воблери),защото е дълбоко и сравнително чисто от камъни дъното.От паметника по черно още на юг има един плитък залив,след залива има две скали,стърчащи от водата.Между тях е много добро място за бомбарда,но не и за чепаре. Още по-на юг по асфалтовият път се стига до бетонна отбивка в ляво,водеща до самата вода.Това е "морският клуб". Ще го познаеш по един огромен корабен двигател,който се вижда във водата. Веднага след бетонната отбивка има черен път и се слиза до едни скали,близо до морето.Там е добро място и за чепаре,и за бомарда. Още по-надолу има много места,където да застанеш чак докато стигнеш Тюленово. Но имай предвид,че колкото по-близо си до Тюленово,толкова по-високи стават скалите.
Ако искаш можеш да отидеш и на буната,северно от естакадата. Там е плитко и не става за чепаре,но за бавнопотъваща или плаваща бомбарда става. Стига се като минеш през новият квартал "Кария" и слезеш към кръчмата на бай Пешо (всеки го знае-с питане ще се оправиш).
По-комерсиално от това...здраве му кажи !
Поздрави