Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
вчера бях на 777 - за цял ден едно шаранче под кило и малко каракуда (от дребна на плувка до едра на дъно). На целия гьол никой нищо не ловеше, а и нямаше хора, което за уикенда ме учуди. Към края на деня до мен един пич извади шаран 3-4кг. и това беше. Иначе рибата я има - скача, обръща се, но не кълвеше...
Днес бях на бившото Орландо - на моста при Негован. За цял ден едно малко шаранче под кило. Риба има, но не кълве. Пазачът твърдеше, че са я прехранили вчера и затова не взима.
Днес бях на бившото Орландо - на моста при Негован. За цял ден едно малко шаранче под кило. Риба има, но не кълве. Пазачът твърдеше, че са я прехранили вчера и затова не взима.
- Wolf_1
- вече хвърля и на тежко
някакво инфо от скоро за Богров 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Наско,naskobo написа:![]()
![]()
, ЖОРО, к'во става бе братче, ние избудаляхме от жега, ти ледобура точиш
![]()
Мерак, бе човек, мерак за лед, през юли си помислих как ще я скъсаме през зимата на леда тази едра бабушка, та така

- jasonsmith
- разбира нещата
Е как да ходи човек на платено, при положение, че те очакват навалица в неделя, и прехранват рибата в събота??DGK написа: Пазачът твърдеше, че са я прехранили вчера и затова не взима.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Те по невнимание бре, ей тъй случайно 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- jasonsmith
- разбира нещата
chirusa_bg написа:Те по невнимание бре, ей тъй случайно

Да, същия случай го имах и на Мало Бучино - отивам един ден и ги смазвам. Отивам следващия, абе нема нищо общо с предния, и така до след малко, когато пазача си призна, че сутринта точно преди да дойда изсипали неколкостотин килограма царевица... и те така по невнимание, лошото е че не казват кои дни я хранят, за да знаем и да си правим сметка.
Четвъртък съм на Богров (платения) ако има някой навит за един съвместен да пише.
- yaata
- фен клуб-скобар
С удоволствие, но съм на работа за жалост.MuTaKa написа:Четвъртък съм на Богров (платения) ако има някой навит за един съвместен да пише.

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Колеги,за 777 чух ,че чорбаджийте пуснали във водата някакви топчета с батерии,които излъчват някакви ултра звуци и рибата и се иска да излезе от гьола.Колко е вярно не знам,но ако е така.........голема тъпня е да им се пълнят гушите.
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Гледам не пишете,криете да не ви изловим рибата
Е хаиде аз да издам малко на Пожарево размазват ето това

Е хаиде аз да издам малко на Пожарево размазват ето това

Нищо чудно да е така. В неделя беше пълно с умряла риба. Минаваха с лодка да я събират - предимно сомчета. Виждаха се и риби, които седяха на повърхността и се държаха доста неадекватно - все едно се гърчат.ILIAN-64 написа:Колеги,за 777 чух ,че чорбаджийте пуснали във водата някакви топчета с батерии,които излъчват някакви ултра звуци и рибата и се иска да излезе от гьола.Колко е вярно не знам,но ако е така.........голема тъпня е да им се пълнят гушите.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
На какво ги ловиш тези "бичмета", Бен Люсиен ???ben_lyusien написа:...Е хаиде аз да издам малко на Пожарево размазват ето това...
- koda33
- разбира нещата
Нещо притеснително , "прочистването на района на Члопечене от неизбухнали боеприпаси продължава, че се прочистват и прилежащте водоеми"-цитат новините на БТВ , бах му м*мата тея военните ще избият рибата

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
на сладка царевицаG.Petkov написа:На какво ги ловиш тези "бичмета", Бен Люсиен ???ben_lyusien написа:...Е хаиде аз да издам малко на Пожарево размазват ето това...
Оня боклучарник няма чистене

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?