Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Re: руская рибалка 2.0
за тези с моя проблем ето решението
Последно промяна от barseelona на Вто Мар 02, 2010 8:28 pm, променено общо 2 пъти.
- morriddin
- научил се да хвърля
Ще помоля някой да качи 2.3.0.0 final 3 заедно с клевалката, че не не я откривам, пък скучая на работа...
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
-
- новобранец
колеги кога излиза Install pack 7 някой знае ли ?
много ми е инересно какво ли ще пуснат в него

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кво стана с радиоактивната.
3дена не съм влизал ,сега се помачих и пак се сгомнясала.
Имало някаква нова версия ,но сайта им не работи и не мога да я обновя.
Руска пияна работа.
А на мен се смеят ,че съм пиян хаййдутин.

3дена не съм влизал ,сега се помачих и пак се сгомнясала.
Имало някаква нова версия ,но сайта им не работи и не мога да я обновя.
Руска пияна работа.
А на мен се смеят ,че съм пиян хаййдутин.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- вече хвърля и на тежко
Работи си добре.Версията е 1.0.8.136.Ето линк ако искаш:
http://fly.atomfish.ru/files/FFGSetup.exe

-
- новобранец
някой играе ли още Propilkki ?
-
- новобранец
Здравеите всички нов съм тук от скоро играя играта имам един въпрос на играта FFG как се вади въдицата защото преди я играех и можех да я вадя,но сега съм забравил как става
-
- вече хвърля и на тежко
Има 3 иконки малки с римски цифри в лявата част на екрана, под картината на водоема.Всяка отговаря на една от трите въдици.За да ги извадиш обаче трябва да си на водоем и да са ти комплектовани предварително, иначе няма да излязат.Просто първо си ги комплектовай в инвентара и си готов.

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Имам я още на компаniki_vulko написа:някой играе ли още Propilkki ?
Казвай сървър и да я захващаме...

Мерси за линка.Reo написа:Работи си добре.Версията е 1.0.8.136.Ето линк ако искаш:
Аз ползвах друг форум ( forum.ff0.su/index.php ) ,който ми дааше грешка и затова си мислех ,че пак са оцапали нещо работата.Този сайт изобщо не го знаех.Инсталирах си новата версия и всичко тръгна Ок.Даже профила ми си стои.
уплаших се да не почвам пак отначало ,че вече 3 пъти така захващам.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Здравейте от днес играя FFG и имам сериозен проблем....незнам къде се оценява рибата, т.е. как трупаш пари? немога да намеря магазина, а и от къде се купуват въдици,макари,куки,стръв? Кеп няма ли?
Напълних 30/30 и сега няма място,какво да правя? а имам една плотва 649гр, а може да има и други зачетни....
Също и под парите има 0пт за какво е? И над тях за какво са трите графи? Костюм, втората не я знам за какво е, и третата радиация. Първите две трябва да следя да не падат, а третата да не се покачва? Така ли е? Ако да, то как?
И трети въпрос...в общата графа съобщения постоянно се изписва като хвана нещо, това другите виждат ли го? Защото от тях нищо ,чат пат "леска провал" и един руснак - геройски погиб....
как да се предпазя, че май и аз отивам на там 
ааа и тоя реферелный номер за какво е?
Напълних 30/30 и сега няма място,какво да правя? а имам една плотва 649гр, а може да има и други зачетни....
Също и под парите има 0пт за какво е? И над тях за какво са трите графи? Костюм, втората не я знам за какво е, и третата радиация. Първите две трябва да следя да не падат, а третата да не се покачва? Така ли е? Ако да, то как?
И трети въпрос...в общата графа съобщения постоянно се изписва като хвана нещо, това другите виждат ли го? Защото от тях нищо ,чат пат "леска провал" и един руснак - геройски погиб....

ааа и тоя реферелный номер за какво е?
-
- вече хвърля и на тежко
Магазин има на две мвеста в играта на този етап - на база "Убежище" и на "Большая река".Магазините са иконите най-горе, в ляво на тези бази.За да продадеш рибата трябва да отидеш на базата(няма значение на коя база), а не да си на водоема.Тогава цъкваш на менюто "Садок" и отдолу си избираш какво да продадеш - дали всичката риба, дали само определен вид - има си менюта.Ако имаш риба с тегло 111, 222, 333... до 999 грама, отиваш на Убежище (ако не си там евентуално) и я продаваш на плешивата персона в дясно на екрана.За такава риба той ще ти даде един патрон.Това отговаря и на втория ти въпрос какво е 0пт - имаш нула патрони.Патроните се използуват във втория магазин( втората икона в лявата част на екрана на база Убежище, под тази на магазина).С тях се купуват по-специални предмети - стръв, такъми и т.н.По принцип като за начало може да си купиш по-голям живарник, да не бягаш редовно до базата за 30 рибки.
Какви риби хващаш другите не виждат в менюто -"Съобщения".Това излиза само на теб за да виждаш колко опит ти носи рибата и колко грама или кг. е.Скъсването на кордата или счупването на пръчка, както и вдигането ти в ниво се вижда от всички.Това са системни съобщения.Такива са и обявите за турнири, които излизат също там.Може да излезе и съобщение от админ-а, което също се вижда от всички.Важното е да знаеш, че това което изписва в жълто го виждаш само ти.В "Локация" когато напишеш нещо се вижда от всички, това си е просто чат.Там излиза и ако се хвалиш с някоя риба - от "Садок" -избираш си рибата - "Хвастаться" става това.Това също се вижда от всички.Дано съм бил полезен, успехи.И както е посочил колегата преди мен, погледни сайта на играта, има доста информация полезна, особено във форума им.
Какви риби хващаш другите не виждат в менюто -"Съобщения".Това излиза само на теб за да виждаш колко опит ти носи рибата и колко грама или кг. е.Скъсването на кордата или счупването на пръчка, както и вдигането ти в ниво се вижда от всички.Това са системни съобщения.Такива са и обявите за турнири, които излизат също там.Може да излезе и съобщение от админ-а, което също се вижда от всички.Важното е да знаеш, че това което изписва в жълто го виждаш само ти.В "Локация" когато напишеш нещо се вижда от всички, това си е просто чат.Там излиза и ако се хвалиш с някоя риба - от "Садок" -избираш си рибата - "Хвастаться" става това.Това също се вижда от всички.Дано съм бил полезен, успехи.И както е посочил колегата преди мен, погледни сайта на играта, има доста информация полезна, особено във форума им.

Ок,база "Убежище" я намерих и от нея мога да отида на "Большая река" от третата икона в ляво. А иначе "Болшоя река" не я виждам на карата от където отидох на "Убежище".
На картата до "Убежище" има "Отстойник" и там няма нищо , база ли е това какво е?
Сега продадох всичката риба и имам 1500кр, с тях взех втора въдица с най евтините такъми и вдигнах левел май - уровня 100, и ми дава "Поплавочник. -I , Профессионал - I , Кладовщик - I" кое да избера ?
А нов живарник все още немога да си позволя - 5000кр, а аз нямам и 1000 сега.
И последно съвсем на кратко , какво може да стане ако над парите- Иконка "Человек" ми свърши? Умира ми героя и трябва да почвам отначало ли?
А ако свърши Иконка "Сердце" ? Пак ли е край? Може ли да загубиш всичко? В момента тупти силно и е на свършване. И Иконка "Радиация" ако стигне мах какво става? Предварително Ви благодаря 
На картата до "Убежище" има "Отстойник" и там няма нищо , база ли е това какво е?
Сега продадох всичката риба и имам 1500кр, с тях взех втора въдица с най евтините такъми и вдигнах левел май - уровня 100, и ми дава "Поплавочник. -I , Профессионал - I , Кладовщик - I" кое да избера ?
А нов живарник все още немога да си позволя - 5000кр, а аз нямам и 1000 сега.
И последно съвсем на кратко , какво може да стане ако над парите- Иконка "Человек" ми свърши? Умира ми героя и трябва да почвам отначало ли?

-
- вече хвърля и на тежко
В играта има 2 вида карти.Едното е менюто "Карта" - намира се долу в ляво от "Садок".Това е местната карта за базата на която си.От там може да отидеш на различните водоеми на тази база.Ако искаш да отидеш на друга база, трябва да използуваш глобалната карта.Намира се в самата база( означена на местната карта с буквата B).В горния ляв ъгъл има икона която отваря тази карта.Прилича си точно на карта с два патрона върху нея.Няма как да я пропуснеш.От тази карта може да пътуваш на различни бази, но само при положение, че си достигнал необходимият разряд за да пътуваш до тази база.За всяка база си има минимално ниво при което ти се осигурява достъп, ако си с по-ниско ниво не можеш да отидеш на тази база.
Трите икони за които питаш са:
-иконката човек - това е състоянието на защитния ти костюм.Не може да се ремонтира.Когато падне много ниско просто продаваш стария костюм и си купуваш нов от магазина.При по-силна радиация се износва по-бързо.
-иконката сърце - отговаря на физическото ти здраве.Лекува се като си купуваш различните видове аптечки от магазина.Просто ако имаш аптечки в инвентара цъкваш върху сърцето, избираш аптечкa - 'использовать".Така здравето се възстановява.
-иконката радиация - показва дозата радиация преминала през костюма и натрупала се в рибаря.Постепенно тя се покачва и влияе пряко върху намаляването на здравето.Стигне ли до горе рибаря умира, независимо че може здравето му да е добро.Тя също както и здравето се лекува като се купуват от магазина противохимически пакети.Използуват се подобно на аптечките.
Накрая за тупкането на сърцето - подсказва ти че е време да излекуваш рибаря(иконката със сърцето).
Трите икони за които питаш са:
-иконката човек - това е състоянието на защитния ти костюм.Не може да се ремонтира.Когато падне много ниско просто продаваш стария костюм и си купуваш нов от магазина.При по-силна радиация се износва по-бързо.
-иконката сърце - отговаря на физическото ти здраве.Лекува се като си купуваш различните видове аптечки от магазина.Просто ако имаш аптечки в инвентара цъкваш върху сърцето, избираш аптечкa - 'использовать".Така здравето се възстановява.
-иконката радиация - показва дозата радиация преминала през костюма и натрупала се в рибаря.Постепенно тя се покачва и влияе пряко върху намаляването на здравето.Стигне ли до горе рибаря умира, независимо че може здравето му да е добро.Тя също както и здравето се лекува като се купуват от магазина противохимически пакети.Използуват се подобно на аптечките.
Накрая за тупкането на сърцето - подсказва ти че е време да излекуваш рибаря(иконката със сърцето).

Още веднъж благодаря. За сега е това. Само немога да разбера от къде да купя кеп за по едрите риби и патрони от магазина,(освен от оня човек с 111,222,999-рядко ми се случва да хвана такава риба и май ще купуват но не ги виждам в магазина) все още съм в процес на разучаване. Междувпрочем иконката сърце ми свърши и умрях, но интересното е че след това веднага възкръснах в магазина с пълно до средата сърце. И всички данни са се запазили от играта
незапочвам отначало. Май може и да не се дават пари за аптечки за да се лекува здравето, след като после възкръсваш и всичко се запазва. Пари,опит,левел,въдици,риби,всичко седи. Само незнам дали и от радиация като умре рибаря се запазва всичко.