Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Дака,и аз си запазвам място за пролетната сбирка с лечебна цел,май месец на язовира.
Че след тази зима дет казват ,че ще е люта,ще ни трябва подсилка с лечебни течности
Бат Веско,аз съм "за" софийските срещи,мястото щом ти го предлагаш ,значи става.

Бат Веско,аз съм "за" софийските срещи,мястото щом ти го предлагаш ,значи става.
Всичко може,но не всеки го можe.

На вилата съм,някой маймуни работят,но по малко
Ще им потсрижем крилата наближило е

Ще им потсрижем крилата наближило е

Риба къща няма.
- Menkata
- фен клуб-скобар
яз,Сопот написа:На вилата съм,някой маймуни работят,но по малко![]()
![]()
Ще им потсрижем крилата наближило е![]()
![]()
Само казваш аз съм на линия по-всяко време.Пък правителството се разбра та се надявам да имаме "карт бланш" през зимата

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Ние утре палим към язовира ако някой иска да идва , предполагам , че няма да са много лудите на палатки , та ще сме лесно откриваеми , 0887725757
Бах и мърсотията са зарязали .Направо баси мръшляците
Ти ако дойдеш пък отсам към мен е страшно.Dimy написа:Бах и мърсотията са зарязали .Направо баси мръшляците
Тъпанари,в най скоро време бариерата.

Само вие светите гледам ви от вилата,наслука.
Риба къща няма.
- Menkata
- фен клуб-скобар
То меко времето добре ще изкарате.яз,Сопот написа:Ти ако дойдеш пък отсам към мен е страшно.Dimy написа:Бах и мърсотията са зарязали .Направо баси мръшляците
Тъпанари,в най скоро време бариерата.![]()
![]()
![]()
Само вие светите гледам ви от вилата,наслука.

Аз съм цял ден по къс ръкав,май ще идва баба Марта не сечковци. 

Риба къща няма.
Да времето е меко но рибата днес е почивка май
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте, младежи! Случайно някой да е ходил тези дни на язовира или пък да има инфо как е положението с костура, кълве ли, не ще ли? Мисля утре да отида на стената да го пробвам, тук в Троян се чуват разнопосочни сигнали. Дори маналата седмица получих инфо, че кълвяли и платики на полянката в ляво от стената. До колко е вярно не знам. Няма да е излишно и, ако някой каже дали има малки рибки за стръв в района стената, как е нивото спаднаха ли го доста, или влиза още снежна вода. Мерси предварително, ако се включи някой до довечера с някаква информация, че утре сабахлем се изнасям, дори и да вали!
Точат го яко от сряда,рибки си вземи че няма.
Аз съм на вилата,а платики може и в канала от Лесидрен да ловиш.
Аз съм на вилата,а платики може и в канала от Лесидрен да ловиш.
Риба къща няма.
-
- вече хвърля и на тежко
Мерси, Дака! Мисля да спра за рибки на локвата в Дълбок дол, там миналата година ловихме доста барушници, но не знам дали от тогава до сега е останало нещо, другия вариант е рибарника. Миналата седмица трима познати са били там и по канала пак за костур - с 2-3 хвърляния на рачилото са хванали рибки колкото за целодневен риболов от 4-ма човека, но пък за сметка на това не е кълвял костура там из района на устието. Но не ги знам що не са ходили на стената да пробват. Мерси много за инфото. Хубаво е, че платиката не се е покрила още, ще я тестваме и нея тогава, което значи да си взема и малко храница да я поканим.
Зял ден пълно капо . Преди час се раздвижи платиката но дребна. Има един лагер преди нас дойдоха към 10 не знам какво са хванали. Иваше 2 ма колеги с лодка мятаха на силикони и май извадиха едно костурче не съм сигурен и се преместиха . Времето не студено .
И НАКРАЯ СИ СЪБИРАЙТЕ БОКЛУКА !!!Че цял ден горим боклуци от поляната и още има !!
И НАКРАЯ СИ СЪБИРАЙТЕ БОКЛУКА !!!Че цял ден горим боклуци от поляната и още има !!
- Menkata
- фен клуб-скобар
Ако падне язовира ще заприлича на сметище...Dimy написа:Зял ден пълно капо . Преди час се раздвижи платиката но дребна. Има един лагер преди нас дойдоха към 10 не знам какво са хванали. Иваше 2 ма колеги с лодка мятаха на силикони и май извадиха едно костурче не съм сигурен и се преместиха . Времето не студено .