Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
[quote="G.Petkov"]Много хубава станала темата за "Маришкия 53"
!
Добре, че Павел обеща отново да я отключи
Тая тема стана Топ оф дъ топ.
Иначе тоя Дунавския обеща да лови днес,и ние също ловихме,обаче на яз Искър.
Черешката беше 6 кила шаран-дивак.-лично съм го снимал и пуснал у фейса.

Черешката беше 6 кила шаран-дивак.-лично съм го снимал и пуснал у фейса.

Риболовци.
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това е съобщение от барута, та във въпросната тема за сома, която в последствие се превърна "форума на риба VS dunavski", където едва ли не бях обявен за враг на човечеството, бяха написани доста агресивни и обидни постове по мой адрес, като например - хейтър, завистник, плуещ, серящ и т.н. та много ми интересно какво ще предприеме г-н П. Петров, защитник на закона, или някой друг модератор срещу авторите на тези постове. Мисля че някои от тях бяха написани от вас мусю Люсиен. Та когато получа извинение за тези постове и аз ще се извиня на карбо за темата му все пак не сме малки деца. Лека вечер.lusienn написа:G.Petkov написа:Много хубава станала темата за "Маришкия 53"!
Черешката беше 6 кила шаран-дивак.-лично съм го снимал и пуснал у фейса.Re: Относно заяждането и обидите!!!
Докладвай това мнение
Мнениеот barutchiata © » съб фев 11, 2012 9:59 pm
От днес ще трия профила на всеки който безпричинно отправя заплахи, размахва средни пръсти или обижда колеги във форума! Във форума няма място за хора не уважващи останалите потребители.
За тези които си мислят, че като си направят втори профил и няма да ги видя, ще кажа, че ще трия всички профили свързани със IP адреса отправил заплахи и обиди. Поради тази причина не си отстъпвайте компа на колеки които не познавате добре, за да не изгорите безпричинно.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Жоре, псулютно съм съгласен с теб..........ам'че то да не сме диваци и да пржим рибата жива, я!G.Petkov написа: Кире,
Предлагам да разширим обхвата на движението - напр. "хвани, Утрепи и изпръжи", а?
Може и варианти:
- английски, "kill and пържене"- вместо канджа може да се ползва бейзболна бита или стик за голф
;
- цигански, "открадни и изпръжи";
- електрически, "пусни далекопровода в гьола и свари";
Баси,
Колко демагози има, а ?

Разбира се, че първо ще я утепаме!!!

На ханглийски мое да бъде под девиза "Seek and destroy".

E, a'ре, я че кинем синджиро за некое и друго спа, па куту се върнем, ще ви редим къ е било.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Don4o_62
- учете се от него
Относно цялата дискусия за Маришкия сом и главните герой,никой не защитавам,но реално погледнато нека се вземе под внимание кой къде живее, а това е най големия критерий за държането на човек според обстоятелствата,така че и двамата са прави за себе си - Карбо и Дунавския,но превес взема Карбо понеже агитката е по голяма
а Дунавския е самотния войн дето никой не го разбира понеже не живее и лови Там,където правилата са съвсем други от нашите,и мисленето е съвсем друго относно живота и битовизмите като цяло,така че не виждам що го налазихте човека
Карбо също си е прав за рибата какво ще я прави....понеже ние сме си тук и си спазваме нашите правила....та всичките писаници бяха просто излишни и Шефа отдавна трябваше да я заключи 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- G.Petkov
lusienn написа:G.Petkov написа:.....
Черешката беше 6 кила шаран-дивак.-лично съм го снимал и пуснал у фейса....
Люси,
Вече няколко пъти ти написах, че нямам фейс.
Та ако имаш нещо за споделяне - пускай го в Прехода, какво пускаш " у фейса" си е твой проблем

Даже и виц написах - за мъжа, който гледал през прозореца, а не в телефона си

Също се надявам да си пуснал шарана обратно, щото вече и Прехода не е място за спокойствие

Дунавски,
От твоя пост нищо не разбрах

Но защото си ме цитирал, та да те попитам:
- наясно ли си със същината на темата за Прехода, където пишеш несвързани и неясни неща ?
- някъде да съм те споменал теб, а още повече да съм те обиждал, че да ти се извинявам ?
- плашиш ли ме с Барутчията и ако да - защо ?
А ако и когато отключат темата за "Маришкия 53" ще споделя с пост в рамките на правилата на сайта мнението си за теб и написаното от теб!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
На Киро фракцията трябва да се казва:
First catch and them...
First catch and them...
Аз пък се надявам да го е сготвил по особено вкусен начин и да го е изял с близки и приятели, и да сподели рецептата в снимки с нас тук!Също се надявам да си пуснал шарана обратно, щото вече и Прехода не е място за спокойствие

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз всъщтност цитирах lusien, но ваш пост беше включен в неговия та може би от там идва вашия кънфюжън. Аз не заплашвам никого с нико както смятам, че сте забелязало до сега, но аз така или иначе не съм от модераторските лакеи та нищо няма да ви се случи няма страшно.G.Petkov написа: Дунавски,
От твоя пост нищо не разбрах!
Но защото си ме цитирал, та да те попитам:
- наясно ли си със същината на темата за Прехода, където пишеш несвързани и неясни неща ?
- някъде да съм те споменал теб, а още повече да съм те обиждал, че да ти се извинявам ?
- плашиш ли ме с Барутчията и ако да - защо ?
А ако и когато отключат темата за "Маришкия 53" ще споделя с пост в рамките на правилата на сайта мнението си за теб и написаното от теб!
Тази тема и на идея си нямам за какво е, но знам, че е със свободен достъп за всички потребители на форума, все пак не е на баща ви нивата. Ако анализирате темата за сома ще видите, че има много много общо с темата за прехода като емиграция, зблъсък на поколения, изпростяващт народ и т.н., но вие сте по горна ръка чиляк от мен та анализа ще го оставя на вас. Нямам особенно желяние да пиша в темата " ви" само ще ви помоля за порен път да спрете да ме споменавате.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- Павел Иванов
Дунавски , специално заради теб прегледах темата за да проверя къде точно са те обидили конкретно теб . Е освен , че са ти споменали , че си я осрал и то чак след като си я омазал направо , не видях някъде да те класифицират по личностно обиден начин . Явно имаш някакъв личностен проблем ама такива не се решават във форума и за тях си има специалисти към които е хубаво да се обърнеш . Виж ти го правиш дори и в тази тема !!! Както споменах , относно оная пъстърва никой не те задължава да я утепаш , видно е от линка който си ми пратил на ЛС - http://www.flyfishdraycote.co.uk/prices/ , а просто ти се разрешава да го направиш от което си се възползвал веднагически . Аслъ като попа дет разправя да го слушат какво говори , а не да го гледат какво прави
Та тъй , от мен толкова по въпроса .
Сега да спомена друго . Тая тема няма да я заключа зарад теб , но пък за сметка на това ако продължаваш ще ти дам почивка от форума , съответно да може и самият форум да си почине от теб !
Радвам се , че ме разбра

Сега да спомена друго . Тая тема няма да я заключа зарад теб , но пък за сметка на това ако продължаваш ще ти дам почивка от форума , съответно да може и самият форум да си почине от теб !
Радвам се , че ме разбра

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2м
Хм ок така да бъде щом не виждш нищо лошо в това да те наричат завистник, злобар и серящт аз няма какво да добавя и приключвам с темата.
Може и да ме баннеш ако искаш за мен няма значение. Влизам тук просто по навик, а и не смятам, че ще голяма загуба и за двете страни. Имах голямо желание да се извиня на карбо зада запазим добрия тон, но явно вие нямате доблестта ми се извините на мен
П.п. Както ти писах на лични пъстървата е платен зарибител, които дори не могат да се размножават. Не е дива трифейна пъстърва хваната на дива река както е сома в случая. Има разлика между двете.
Може и да ме баннеш ако искаш за мен няма значение. Влизам тук просто по навик, а и не смятам, че ще голяма загуба и за двете страни. Имах голямо желание да се извиня на карбо зада запазим добрия тон, но явно вие нямате доблестта ми се извините на мен
П.п. Както ти писах на лични пъстървата е платен зарибител, които дори не могат да се размножават. Не е дива трифейна пъстърва хваната на дива река както е сома в случая. Има разлика между двете.
Последно промяна от dunavski на Сря Апр 06, 2016 1:28 pm, променено общо 1 път.

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Баси мамата,как ме затапи моя най-добър авер
Аз му пиша:
Гледай довечера Волфсбург-Реал Мадрид,да видиш как го правим ние,майсторите.
А той ми отговаря така,цитирам:
"Чудя се,кой ще гледа Реал при положение,че ще дават Берое-ЦСКА"
Цял ден ми държи влага,и ми е заседнала буца в гърлото....

Аз му пиша:
"Чудя се,кой ще гледа Реал при положение,че ще дават Берое-ЦСКА"

- hshopov
- разбира нещата
ООООООЙ....Краси,ей това ми оправи деняКрасимир Атанасов написа:Баси мамата,как ме затапи моя най-добър авер![]()
Аз му пиша:
"Чудя се,кой ще гледа Реал при положение,че ще дават Берое-ЦСКА"![]()

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- GODzillata
...and theМ?!Красимир Атанасов написа:На Киро фракцията трябва да се казва:
First catch and them...

...затфа отиам да се гмурам!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Красимир Атанасов
- учете се от него
[quote="GODzillata"]...and theМ?![/quote]
And theM в тандеМ моеМ да се наедеМ на кореМ...
Иф й ъндърстенд уат ай мийн....
And theM в тандеМ моеМ да се наедеМ на кореМ...
Иф й ъндърстенд уат ай мийн....
- GODzillata
Офф....дося плувах куту сабмърин от висок клас и са измОрих...
Краско,

Краско,

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.