Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко
Re: Яз.Цонево
колега за стена най добре е щекатаSaSho-Sensas написа:Никои ли не може да ми помогне
НИКОГА КАПО,,,,
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Re: Яз.Цонево
Колега не е така.ribar4oto написа:колега за стена най добре е щекатаSaSho-Sensas написа:Никои ли не може да ми помогне
На стената миналата година всички прибраха щеките и заложиха на риболов на мач и на късо./То си показа още на тренировката/- Като цяло на стената няма риболов -там се ловат дребни костурчета и циганки,затова повечето състезатели залагат на бърз риболов на късо на бял червей, а на мача се влиза като се надяват на някоя инцидентна,, зъвъртяла се единична бройка платика.
На стената резултатите са супер слаби.Щеката ще ти е излишна там.
А във връзка с това колко са вредни състезанията за рибата -да вредни са защото миналата година един ден след състезанието брега беше осеян с мъртва риба, която хуманно пусната след четиричасовия престой в живарника беше умряла в последствие.
Добре е правят се състезания там, ами нека организаторите на тези състезания да направят и едно дарение на този прикрасен водоем -като зарибят с бял амур например, за да се реши и проблема с растителността около брега, която им пречи едновлеменно стова.

По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
някои на венелин нее ли ходил ???
В чакането му е майката!!!
-
- новобранец
Имате ли някаква информация за Засмяно? Как е положението там?
-
- новобранец
колега виждам 4е питаш за венелин и на мене ми се ходи там но спорет мене той ще е замръзнал там 4ак на пролет много е плитък в4ера даже ходихме на звънец и той е замръзнал сага май само на цонево въпреки 4е и той на по плитките места е заледен ако някой може да каже къде може да се ходи сега и поне малко риба да излиза благодаря предварително и късмет
2.1 - Писането на български в сайта става само и единствено на кирилица! Забранено е изписането на български думи с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни банн.
Митев
2.1 - Писането на български в сайта става само и единствено на кирилица! Забранено е изписането на български думи с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни банн.
Митев
яз.Засмяново е замръзнал целия с доста дебел лед. Ходих преди два дена.
Ocean kayak Prawler 13
-
- вече хвърля и на тежко
Колега бих ти предложил да прескочиш до Провадийска река до село раздела ( месните казват на мястото "старата баня" ) резултат не винаги има , ходих три четири пъти за две седмици двата пъти хванах по няколко кефалчета не е много но е по добре от нищоivailo nedev написа:колега виждам 4е питаш за венелин и на мене ми се ходи там но спорет мене той ще е замръзнал там 4ак на пролет много е плитък в4ера даже ходихме на звънец и той е замръзнал сага май само на цонево въпреки 4е и той на по плитките места е заледен ако някой може да каже къде може да се ходи сега и поне малко риба да излиза благодаря предварително и късмет

-
- новобранец
Бяхме на Венелин на 06.02 , половината беше замръзнал с тънак лед който на обяд поради топлото време и силният вятър се събра от към страната на стената и в последствие се стопи. На голямата локва капо , преместихме се на малките до бунгалата , там извадихме 4 шаранчета по около 500гр. които си плуват обратно. Начесахме крастата и направихме сефтето 

-
- новобранец
Митев
Митев
Здравей колега!Аз имам информация,че на Киселово поне няколко години няма да се ходи за риба.Някакъв го е взел за 10 години под аренда и нямало да пуска да се лови на него.Взел го е за промишлен риболовivailo nedev написа:здр отново на вси4ки искам да попитам някой знаели нещо за киселово дали е замръзнал и имали нещо интересно там и най ве4е каква е таксата благодаря.
-
- новобранец
Преди две седмици ходих на провадийска край Разделна.Бяхме на моста преди прелеза. 3 часа пълно капо.Миналата седмица пак бяхме там само че край Синдел след втория прелез посока Дъбравино - 4-5 часа никакво кълване а имаше доста народ и никой нищо.
-
- вече хвърля и на тежко
В неделя, предната седмица ходих на Провадийска река край с. Разделна, за цял ден никакво пипане. Сега се чудя как съм издържал толкова време на реката! Имаше много хора и никой нищо не можа да вземе. Във вторник тази седмица също ми се отдаде възможност да отида за 3 часа след обяд, пак в този район - също без пипане. Абе в тази река има ли въобще риба или е много капризна не знам. Ако някой има наблюдения, моля да сподели.
- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко
колега виж мойте излети,,,аз съм майстора на тази рекаRibolubitel написа:В неделя, предната седмица ходих на Провадийска река край с. Разделна, за цял ден никакво пипане. Сега се чудя как съм издържал толкова време на реката! Имаше много хора и никой нищо не можа да вземе. Във вторник тази седмица също ми се отдаде възможност да отида за 3 часа след обяд, пак в този район - също без пипане. Абе в тази река има ли въобще риба или е много капризна не знам. Ако някой има наблюдения, моля да сподели.

НИКОГА КАПО,,,,
на провадииска река пробваите на восъчен червеи.последният път даде добър резултат.бяхме на прелеза на синдел.по добра дестинация за мен е девненска река.там ударите са редки но кефалите огромни.тва е от мен,а сега някои да каже кога ще може да се лови на шабла и езерец че мноо ми са ходи там 

Ами май и тази година няма да е колега!Един колега като си вадил риболовен билет,питал във ИАРРА и му казали,че няма да се разрешава риболова тази година отновоkalmat написа:,а сега някои да каже кога ще може да се лови на шабла и езерец че мноо ми са ходи там