Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- Don4o_62
- учете се от него
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Коце,Коце,вчера на обед си виках айде тръгвай,но се чудех,а то имало за какво
Добре че ги фаташ,та малко разнообразие от към риби да гледаме

Добре че ги фаташ,та малко разнообразие от към риби да гледаме

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- ще става разбирач
Днес на Марица 1 алай към 700грама и един изпуснат.Без захранки само по 10-20 бели на няколко изтичания.
Рибата си взимаше доволно и колегите хващаха доста.
Повод 0,10 основно 0,18,перо 3гр.(малко тежичко дойде) кука 16-14.
Снимки нямам ,че телефона ми е боклук.
Рибата си взимаше доволно и колегите хващаха доста.
Повод 0,10 основно 0,18,перо 3гр.(малко тежичко дойде) кука 16-14.
Снимки нямам ,че телефона ми е боклук.

-
- научил се да хвърля
Колега, Кацарски ако на една риба (верно добра) , казваш че рибата е давала е кофти положението. 

- КалинПетров
- разбира нещата
Явно това е голям успех хахахах след толкова много браконери даже не знам как се излагала тая риба!!!!

Reel Tuning
-
- научил се да хвърля
Не знам никой не е писал за новината май , но преди няколко вечери ИАРА София цяла организирана хайка на марица вечерта е фанала голям брой търмакчий и им е наласкала яко актове , та много се зарадвах на новината.
- КалинПетров
- разбира нещата
Каде да я прочетем тая новина....колко то да има хайки пак неможе да се отървем от тея гадове....тука редовно има търмаччиии явно хайката не стигнала до тук и редовно вадят сомове по 10 15кг и последо амур 16кг изкарали няма ко да коментираме!anastas95 написа:Не знам никой не е писал за новината май , но преди няколко вечери ИАРА София цяла организирана хайка на марица вечерта е фанала голям брой търмакчий и им е наласкала яко актове , та много се зарадвах на новината.

Reel Tuning
-
- научил се да хвърля
Ем , аз не съм е чел никъде мен ми казаха лично мои хора , които имат магазин в града.
- КалинПетров
- разбира нещата
докато не се задалжи този акт който се пише да се плати няма да се оправят нещатата както при кат или плащаш или вървиш пеша!

Reel Tuning
-
- ще става разбирач
Е имаше колеги дето хващах повече от мен,затова казвам ,че даваше!При мен такъма ли не беше в ред не знам какво стана!?anastas95 написа:Колега, Кацарски ако на една риба (верно добра) , казваш че рибата е давала е кофти положението.

-
- ще става разбирач
Абсолютно съм съгласен с колегата!Така и от ИАРА ще вземат по-големи заплати и ще се намали корупцията!KalinBoloneza написа:докато не се задалжи този акт който се пише да се плати няма да се оправят нещатата както при кат или плащаш или вървиш пеша!

-
- научил се да хвърля
Насе, а случайно да ме орентираш горе долу кое е това място или .. може и лично да ми драснеш ако искаш.
- Vid
- кандидат преподавател
Ще вземат по големи заплати, ама грънци....Атанас Катцарски написа:Абсолютно съм съгласен с колегата!Така и от ИАРА ще вземат по-големи заплати и ще се намали корупцията!KalinBoloneza написа:докато не се задалжи този акт който се пише да се плати няма да се оправят нещатата както при кат или плащаш или вървиш пеша!
Калине, тВа за актовете на КАТ и вървенето пеша, нещо не ми стана ясно??
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- КалинПетров
- разбира нещата
В смисал такъв,че като не си платиш примерно задължението към Кат и не ти дават книжката(ако е отнета примерно) и неможеш да управляваш МПС съответно!
Така и при Риболова ако не платиш примерно някой акт за браконерство после да имаш проблем и с други организации да излиза като не платено задалжение!В момента ако имаш неплатени актве към Кат неможеш да потпишеш граждански брак конкретно

Но тва е друга тема и се коментира на други места остай.....Вчера бяхме с Пламката излезнахме за риба да повъртим малко разкарахме се около града намерихме нова дистинация много готини места и има риба,но не барва примамки.....имаше търмачии вадели сомове(така сподели един от тея след което избяга този де) ай с Пламен всеки ден вадим скъсани влакна със тройки и тежести по 30гр....
Така и при Риболова ако не платиш примерно някой акт за браконерство после да имаш проблем и с други организации да излиза като не платено задалжение!В момента ако имаш неплатени актве към Кат неможеш да потпишеш граждански брак конкретно

Но тва е друга тема и се коментира на други места остай.....Вчера бяхме с Пламката излезнахме за риба да повъртим малко разкарахме се около града намерихме нова дистинация много готини места и има риба,но не барва примамки.....имаше търмачии вадели сомове(така сподели един от тея след което избяга този де) ай с Пламен всеки ден вадим скъсани влакна със тройки и тежести по 30гр....

Reel Tuning
Всяка година по това време/декември-януари/ гадовете търмъчат сомовете, които се групират по баражите и в дупките на коритото от Димитровград до Харманли - рибите се готвят да хвърлят хайвер.... Всяка година хасковските иараджии си барат т..ците на топло вместо да свършат малко работа.KalinBoloneza написа:....имаше търмачии вадели сомове

- КалинПетров
- разбира нещата
Трябва да направят продажбата на тройки само срещо разрешително както продават на ловджите патрони хахахах

Reel Tuning