Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: Кърджалийски регион
Риба си има достатъчно, но просто е на такива места, където да не се плаши от двигатели, банкети по брега, мрежи, и т.н.Поморийския написа:.а просто няма никаква риба.![]()
![]()
![]()
![]()
Така е Веско то и жаби не останаха
А на Жинзифово колко шаран имаше
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Аааа Весе, немой тъй! За Жеинзифово не знам/мяза на убав от разстояние и е удобен, точно на пътя/, но на Охлювец си има страхотни Слънчаци
, стига да се намери по майстор де така да захрани, че да отсее йедрите от ситнежа
. А-а и да си приготве човек няколко класьора навързани куки, що тая гад като нагълта нема вадене
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
днес бях на Траса за бяла,но вятъра ми разказа играта
,упорствах час и нещо но не се издържаше от силния вятър и маршировка в ръкава за уклей
,народ много, излизаше добре но дребен,пак умирисах живарника де
на Весо на мястото имаше 2 пенсий с по 5 пръчки и цял ден се криха на завет по камънаците,но нищо не им удари,ходих им на гости чат пат,иначе викаха оня ден някой вадили бяла,викам оня дето я вадеше ще дойде през уйкенда сигурно и ще ви каже това онова,вика се Веско и да се запознаете

на Весо на мястото имаше 2 пенсий с по 5 пръчки и цял ден се криха на завет по камънаците,но нищо не им удари,ходих им на гости чат пат,иначе викаха оня ден някой вадили бяла,викам оня дето я вадеше ще дойде през уйкенда сигурно и ще ви каже това онова,вика се Веско и да се запознаете

- Поморийския
- ще става разбирач
Тони визирам малките локвиАнтон Тонев написа:Риба си има достатъчно, но просто е на такива места, където да не се плаши от двигатели, банкети по брега, мрежи, и т.н.Поморийския написа:.а просто няма никаква риба.![]()
![]()
![]()
![]()
Така е Веско то и жаби не останаха
А на Жинзифово колко шаран имаше
А иначе на Кърджали това лято пичовете ги надушиха къде се крият и извадиха доста добри риби
Тя не е на местата където преди я хващахме
Тя е на местата където казваш ти
на тишина и спокойствие и който ги надуши ще има успех

- Vesko1
- сериозен играч
Всичко е късмет...не са имали късмет пенсиите.А и с пръчки от левчето за по 9лв телескопчета,колове за домати...просто не става.Нали ги гледах...20 метра не могат да заметнат с уклейката с техните колове.Тъкъм риба не хваща..но добрата пръчка и макара помага да удвоиш...утроиш дистанцията....а това пенсиите никога няма да го разберат.ЕФтино -хубаво няма...Jechko написа: на Весо на мястото имаше 2 пенсий с по 5 пръчки и цял ден се криха на завет по камънаците,но нищо не им удари,ходих им на гости чат пат,иначе викаха оня ден някой вадили бяла,викам оня дето я вадеше ще дойде през уйкенда сигурно и ще ви каже това онова,вика се Веско и да се запознаете

Точно поради тази причина тази година откриването сме го планирали на една "дивотия"..където без сериозна лодка не се стига,камо ли да правиш там бивак и да гърмиш фойрверки...и чалга до откат.Нулата я забравяме вече до...докато тролингистите се изметат и останалите ..купонджии от цяла БГПоморийския написа:[
А иначе на Кърджали това лято пичовете ги надушиха къде се крият и извадиха доста добри риби....Тя е на местата където казваш ти на тишина и спокойствие и който ги надуши ще има успех

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Поморийския
- ще става разбирач
Да не е преди моста у лево до върбичкитеVesko1 написа:Всичко е късмет...не са имали късмет пенсиите.А и с пръчки от левчето за по 9лв телескопчета,колове за домати...просто не става.Нали ги гледах...20 метра не могат да заметнат с уклейката с техните колове.Тъкъм риба не хваща..но добрата пръчка и макара помага да удвоиш...утроиш дистанцията....а това пенсиите никога няма да го разберат.ЕФтино -хубаво няма...Jechko написа: на Весо на мястото имаше 2 пенсий с по 5 пръчки и цял ден се криха на завет по камънаците,но нищо не им удари,ходих им на гости чат пат,иначе викаха оня ден някой вадили бяла,викам оня дето я вадеше ще дойде през уйкенда сигурно и ще ви каже това онова,вика се Веско и да се запознаетеА тая седмица го дават дъждовно...едва ли ще ходя да се мокря някъде...но знае ли се все пак..
Точно поради тази причина тази година откриването сме го планирали на една "дивотия"..където без сериозна лодка не се стига,камо ли да правиш там бивак и да гърмиш фойрверки...и чалга до откат.Нулата я забравяме вече до...докато тролингистите се изметат и останалите ..купонджии от цяла БГПоморийския написа:[
А иначе на Кърджали това лято пичовете ги надушиха къде се крият и извадиха доста добри риби....Тя е на местата където казваш ти на тишина и спокойствие и който ги надуши ще има успех
иначе мястото е добро за риба
но за бивак си е кофти
2 и 200 нагласа

Успех
Както писах по горе тишина и спокойствие
Последно промяна от Поморийския на Чет Фев 20, 2014 8:51 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И аз предлагам да откриваме на диво място(недостъпно за сульо и пульо) . Където ходихме с Тонката. Между Буюк Дере и Дарец. Дебели сенки и прекрасно дъно.
П.п: на всички акъла ни е по язовирите,нали?
П.п: на всички акъла ни е по язовирите,нали?
Когато няма риба.......не кълве!
- Vesko1
- сериозен играч
Не казвам....като наближи ще захраним предната седмица 2 чувала царевица...на 2 пъти...ако някой ни проследи,ще иде наготово...ако не...ние ще си направим якото откриване...на готиното място....па и некой шаро ако удари....берекет версин..Поморийския написа: Да не е преди моста у лево до върбичките
но за бивак си е кофти
2 и 200 нагласа
Успех

- Поморийския
- ще става разбирач
Ще ти дойда на гости да пием по някоя за вървежVesko1 написа:Не казвам....като наближи ще захраним предната седмица 2 чувала царевица...на 2 пъти...ако някой ни проследи,ще иде наготово...ако не...ние ще си направим якото откриване...на готиното място....па и некой шаро ако удари....берекет версин..Поморийския написа: Да не е преди моста у лево до върбичките
но за бивак си е кофти
2 и 200 нагласа
Успех

- Vesko1
- сериозен играч
Нема грижи.....телефона ми го имаш,Поморийския написа:
Ще ти дойда на гости да пием по някоя за вървеж

- Антон Тонев
- сериозен играч
З`мте ма и мене бе.Тая година сварихме 100 кила шльокавица-преварка.Vesko1 написа:Нема грижи.....телефона ми го имаш,Поморийския написа:
Ще ти дойда на гости да пием по някоя за вървеж

ПП- Петре, много говориш батка

Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
аз знам 2 дашни места дето лежат шараните и не са и чували за въдици,та може да ви закарам,но ще трябва да ви вържа очите да не видите пътя 

- Поморийския
- ще става разбирач
Жечко казвай ги без бойJechko написа:аз знам 2 дашни места дето лежат шараните и не са и чували за въдици,та може да ви закарам,но ще трябва да ви вържа очите да не видите пътя

Иначе ще те надушим и гледай да имаш повече огнена вода

Агентурата на язовира е добра а местата не са много повечето са ни познати

- antivik
- кандидат преподавател
А е и добре екипирана с всякакви средства за наблюдение и документиране...Поморийския написа:Жечко казвай ги без бойJechko написа:аз знам 2 дашни места дето лежат шараните и не са и чували за въдици,та може да ви закарам,но ще трябва да ви вържа очите да не видите пътя![]()
![]()
колегите са като партизаните
не са издайници
Иначе ще те надушим и гледай да имаш повече огнена вода![]()

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Митя,като вземеш 2 туби ракия и чувалче корнишони на язовира,както ходихте един път с ДончоПоморийския написа:Жечко казвай ги без бойJechko написа:аз знам 2 дашни места дето лежат шараните и не са и чували за въдици,та може да ви закарам,но ще трябва да ви вържа очите да не видите пътя![]()
![]()
колегите са като партизаните
не са издайници
Иначе ще те надушим и гледай да имаш повече огнена вода![]()