Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Re: Кърджалийски регион

Мнение от Антон Тонев »

Поморийския написа:.а просто няма никаква риба. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Така е Веско то и жаби не останаха :lol:
А на Жинзифово колко шаран имаше
Риба си има достатъчно, но просто е на такива места, където да не се плаши от двигатели, банкети по брега, мрежи, и т.н.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Аааа Весе, немой тъй! За Жеинзифово не знам/мяза на убав от разстояние и е удобен, точно на пътя/, но на Охлювец си има страхотни Слънчаци :lol: , стига да се намери по майстор де така да захрани, че да отсее йедрите от ситнежа :wink: . А-а и да си приготве човек няколко класьора навързани куки, що тая гад като нагълта нема вадене :drinkers: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Jechko
новобранец
новобранец

Мнение от Jechko »

днес бях на Траса за бяла,но вятъра ми разказа играта :wink: ,упорствах час и нещо но не се издържаше от силния вятър и маршировка в ръкава за уклей :D ,народ много, излизаше добре но дребен,пак умирисах живарника де :D
на Весо на мястото имаше 2 пенсий с по 5 пръчки и цял ден се криха на завет по камънаците,но нищо не им удари,ходих им на гости чат пат,иначе викаха оня ден някой вадили бяла,викам оня дето я вадеше ще дойде през уйкенда сигурно и ще ви каже това онова,вика се Веско и да се запознаете :D
Аватар
Поморийския
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Поморийския »

Антон Тонев написа:
Поморийския написа:.а просто няма никаква риба. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Така е Веско то и жаби не останаха :lol:
А на Жинзифово колко шаран имаше
Риба си има достатъчно, но просто е на такива места, където да не се плаши от двигатели, банкети по брега, мрежи, и т.н.
Тони визирам малките локви
А иначе на Кърджали това лято пичовете ги надушиха къде се крият и извадиха доста добри риби
Тя не е на местата където преди я хващахме
Тя е на местата където казваш ти
на тишина и спокойствие и който ги надуши ще има успех :D
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Jechko написа: на Весо на мястото имаше 2 пенсий с по 5 пръчки и цял ден се криха на завет по камънаците,но нищо не им удари,ходих им на гости чат пат,иначе викаха оня ден някой вадили бяла,викам оня дето я вадеше ще дойде през уйкенда сигурно и ще ви каже това онова,вика се Веско и да се запознаете :D
Всичко е късмет...не са имали късмет пенсиите.А и с пръчки от левчето за по 9лв телескопчета,колове за домати...просто не става.Нали ги гледах...20 метра не могат да заметнат с уклейката с техните колове.Тъкъм риба не хваща..но добрата пръчка и макара помага да удвоиш...утроиш дистанцията....а това пенсиите никога няма да го разберат.ЕФтино -хубаво няма... :lol: А тая седмица го дават дъждовно...едва ли ще ходя да се мокря някъде...но знае ли се все пак.. :wink:
Поморийския написа:[
А иначе на Кърджали това лято пичовете ги надушиха къде се крият и извадиха доста добри риби....Тя е на местата където казваш ти на тишина и спокойствие и който ги надуши ще има успех :D
Точно поради тази причина тази година откриването сме го планирали на една "дивотия"..където без сериозна лодка не се стига,камо ли да правиш там бивак и да гърмиш фойрверки...и чалга до откат.Нулата я забравяме вече до...докато тролингистите се изметат и останалите ..купонджии от цяла БГ
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
Поморийския
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Поморийския »

Vesko1 написа:
Jechko написа: на Весо на мястото имаше 2 пенсий с по 5 пръчки и цял ден се криха на завет по камънаците,но нищо не им удари,ходих им на гости чат пат,иначе викаха оня ден някой вадили бяла,викам оня дето я вадеше ще дойде през уйкенда сигурно и ще ви каже това онова,вика се Веско и да се запознаете :D
Всичко е късмет...не са имали късмет пенсиите.А и с пръчки от левчето за по 9лв телескопчета,колове за домати...просто не става.Нали ги гледах...20 метра не могат да заметнат с уклейката с техните колове.Тъкъм риба не хваща..но добрата пръчка и макара помага да удвоиш...утроиш дистанцията....а това пенсиите никога няма да го разберат.ЕФтино -хубаво няма... :lol: А тая седмица го дават дъждовно...едва ли ще ходя да се мокря някъде...но знае ли се все пак.. :wink:
Поморийския написа:[
А иначе на Кърджали това лято пичовете ги надушиха къде се крият и извадиха доста добри риби....Тя е на местата където казваш ти на тишина и спокойствие и който ги надуши ще има успех :D
Точно поради тази причина тази година откриването сме го планирали на една "дивотия"..където без сериозна лодка не се стига,камо ли да правиш там бивак и да гърмиш фойрверки...и чалга до откат.Нулата я забравяме вече до...докато тролингистите се изметат и останалите ..купонджии от цяла БГ
Да не е преди моста у лево до върбичките
иначе мястото е добро за риба
но за бивак си е кофти
2 и 200 нагласа :D
Успех
Както писах по горе тишина и спокойствие
Последно промяна от Поморийския на Чет Фев 20, 2014 8:51 pm, променено общо 1 път.
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

И аз предлагам да откриваме на диво място(недостъпно за сульо и пульо) . Където ходихме с Тонката. Между Буюк Дере и Дарец. Дебели сенки и прекрасно дъно.

П.п: на всички акъла ни е по язовирите,нали?
Когато няма риба.......не кълве!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Поморийския написа: Да не е преди моста у лево до върбичките
но за бивак си е кофти
Успех
Не казвам....като наближи ще захраним предната седмица 2 чувала царевица...на 2 пъти...ако някой ни проследи,ще иде наготово...ако не...ние ще си направим якото откриване...на готиното място....па и некой шаро ако удари....берекет версин.. :wink:
ИзображениеИзображение
Аватар
Поморийския
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Поморийския »

Vesko1 написа:
Поморийския написа: Да не е преди моста у лево до върбичките
но за бивак си е кофти
Успех
Не казвам....като наближи ще захраним предната седмица 2 чувала царевица...на 2 пъти...ако някой ни проследи,ще иде наготово...ако не...ние ще си направим якото откриване...на готиното място....па и некой шаро ако удари....берекет версин.. :wink:
Ще ти дойда на гости да пием по някоя за вървеж :D
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Поморийския написа:
Нема грижи.....телефона ми го имаш, :supz:
ИзображениеИзображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:
Поморийския написа:
Нема грижи.....телефона ми го имаш, :supz:
З`мте ма и мене бе.Тая година сварихме 100 кила шльокавица-преварка. :D
ПП- Петре, много говориш батка :D
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Jechko
новобранец
новобранец

Мнение от Jechko »

аз знам 2 дашни места дето лежат шараните и не са и чували за въдици,та може да ви закарам,но ще трябва да ви вържа очите да не видите пътя :D
Аватар
Поморийския
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Поморийския »

Jechko написа:аз знам 2 дашни места дето лежат шараните и не са и чували за въдици,та може да ви закарам,но ще трябва да ви вържа очите да не видите пътя :D
Жечко казвай ги без бой :lol: :lol: :lol: колегите са като партизаните :D не са издайници
Иначе ще те надушим и гледай да имаш повече огнена вода :lol:
Агентурата на язовира е добра а местата не са много повечето са ни познати :D
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Поморийския написа:
Jechko написа:аз знам 2 дашни места дето лежат шараните и не са и чували за въдици,та може да ви закарам,но ще трябва да ви вържа очите да не видите пътя :D
Жечко казвай ги без бой :lol: :lol: :lol: колегите са като партизаните :D не са издайници
А е и добре екипирана с всякакви средства за наблюдение и документиране... :wink: :lol: :drinkers:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Jechko
новобранец
новобранец

Мнение от Jechko »

Поморийския написа:
Митя,като вземеш 2 туби ракия и чувалче корнишони на язовира,както ходихте един път с Дончо :wink: всичко ще си кажа и покажа :D
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”