руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от stoilkatastz »

Имам я планувана и вероятно ще направя,но ми се натрупаха много проблеми(болести,погребения и разни други).Дано скоро се нормализират нещата и ще продължим.[/quote]
Просто правя поклон на баи Спас.Малко са хората толкова упорити да създадат един толкова труден проект.БГ рибалката е нещо невероятно.Толкова кадърни хора има в БГ.но никои не се захвана с подобно нещо.Благодаря ГРАДСКИ.PS. Благодарности и на РЕО и САПУНА хора които помогнаха за осаществяването на проекта. :prayer: :prayer: :prayer:
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

колеги какво зациклихте бре - споделяйте кой как се развива какво и къде кълве...
аз например на атомната установих, че до пещерите ходенето е изгубено време и пари - кълве, но много слабо и нищо интересно (откъм пари говоря)
cecurko
новобранец
новобранец

Мнение от cecurko »

gogoltd написа:колеги какво зациклихте бре - споделяйте кой как се развива какво и къде кълве...
аз например на атомната установих, че до пещерите ходенето е изгубено време и пари - кълве, но много слабо и нищо интересно (откъм пари говоря)
На канальI:мальIе кувшинки кълве доста добре на молюск,кусочкий риби-ящури,балмунг и др.Дава много опит и бързо се правят пари.Дано съм бил полезен.Успех
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

cecurko написа:
gogoltd написа:колеги какво зациклихте бре - споделяйте кой как се развива какво и къде кълве...
На канальI:мальIе кувшинки кълве доста добре на молюск,кусочкий риби-ящури,балмунг и др.Дава много опит и бързо се правят пари.Дано съм бил полезен.Успех
Да. Разгледайте снимките на 142 стр. ящююрите са от канальI:мальIе кувшинки. От 75 ящюра като само един е голям съм направил над 1 000 000 кредита - вижда се на снимката.
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
hugo_boss
новобранец
новобранец

Мнение от hugo_boss »

Който неможе да си набави достатъчно живец ....отивате на Чёрный ручей на локация водопад
нахълст на имитация хляб ловим уклейка
за два игрови дни 400+живец :)
Последно промяна от hugo_boss на Съб Мар 20, 2010 4:36 pm, променено общо 1 път.
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

hugo_boss написа:Който неможе да си набави достатъчно живец ....отивате на езерото на локация водопад
:? :? :? :? може би на Чёрный ручей.... там има локация водопад
мерси колега. аз лично това за живеца ми е много полезно щото обикновено имам между нула и две бройки - сега отивам да си наловя
някой ако може да каже къде излизат повечко рибки за патрони. аз откакто играя съм хванал не повече от десет :x
hugo_boss
новобранец
новобранец

Мнение от hugo_boss »

gogoltd написа:
hugo_boss написа:Който неможе да си набави достатъчно живец ....отивате на езерото на локация водопад
:? :? :? :? може би на Чёрный ручей.... там има локация водопад
мерси колега. аз лично това за живеца ми е много полезно щото обикновено имам между нула и две бройки - сега отивам да си наловя
някой ако може да каже къде излизат повечко рибки за патрони. аз откакто играя съм хванал не повече от десет :x

Мда, Чёрный ручей е :) обърках се... понеже с живеца ловя на езерото торпедо и щука 8) и от едната база на другата.:)
А за патроните и аз това питам, трудно се правят с цел да ни накарат да купуваме. Сега за седмица игра съм разряд 26 и на Ваакалама на Скальнье входь за два три игрови дни правя към 10 такива рибки - 10 патрона. Там най често се случва да се хване,поне до разряд 26. Две на плувка муха и икра, и блесна cirl1 или vob1. Кълве на почти всяко замятане и бързо се вдига разряд, но не се правят много пари. На Кряж стрельдь също недава много пари, 75стрельдь ми ги оценява около 20-25хил, за сравнение 75бройки карп сазан на езерото са около 75 хил. все едно по хиляда на риба. Един шаран или сазан над 30кг е близо 4хиляди а стрельдь на Кряж под 6 кг няма и хилядарка.
Също на Кряж 3,4 ихтианр по около 50кг - към 13 хиляди ги оценява. И това е. Обаче за тия 4-те ми отидоха 30 броя Плоть понеже кълват и дребни рибки на него. А сега нямам патрони да купувам още Плоть. Дайте съвет какво да ловим на Ваакалама че не ми се връща на езерото за шарани. Със 230 въдица, 170% макара и 400 корда съм, купени с парите от карп и сазан на озерото :)) И другите две 80кг/100%/110кг.
rad73
новобранец
новобранец

Мнение от rad73 »

hugo_boss написа: Също на Кряж 3,4 ихтианр по около 50кг - към 13 хиляди ги оценява. И това е. Обаче за тия 4-те ми отидоха 30 броя Плоть понеже кълват и дребни рибки на него. А сега нямам патрони да купувам още Плоть. Дайте съвет какво да ловим на Ваакалама че не ми се връща на езерото за шарани. Със 230 въдица, 170% макара и 400 корда съм, купени с парите от карп и сазан на озерото :)) И другите две 80кг/100%/110кг.

Ихтиандър се лови успешно и на парче риба.Втори вариант - засичаш и като видиш че е малка рибата цъкаш върху иконката с номера на съответната пръчка демек прибираш си я и после пак я вадиш замяташ и така не губиш стръвта напразно малко мудно но икономично :D
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Абе на мен нещо спря да ми кълве Ихтиандъра на Кряж.Два дни стоях на три въдици с парчета риба и само палия ми удря.Преди ги късах там.После отидох на Шхеры и веднага хванах 3 ихтиандъра, а преди пък там бяха много редки.Дали нещо не са бъзикали рибите скоро...
Изображение
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Reo написа:Абе на мен нещо спря да ми кълве Ихтиандъра на Кряж.Два дни стоях на три въдици с парчета риба и само палия ми удря.Преди ги късах там.После отидох на Шхеры и веднага хванах 3 ихтиандъра, а преди пък там бяха много редки.Дали нещо не са бъзикали рибите скоро...
Ихтиандр се лови на Шхеры на кус мяса. пипа рядко но това е положението иначе плот.
ЕДИН ТРИК: Като ти клъвне на мясо малко ПРИБИРАШ ВЪДИЦАТА и пак я вадиш - така си пазиш стръвта от дребосъка. Побвай това работи. УСпех!
Изображение
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
za4kata
новобранец
новобранец

Мнение от za4kata »

Reo написа:Абе на мен нещо спря да ми кълве Ихтиандъра на Кряж.Два дни стоях на три въдици с парчета риба и само палия ми удря.Преди ги късах там.После отидох на Шхеры и веднага хванах 3 ихтиандъра, а преди пък там бяха много редки.Дали нещо не са бъзикали рибите скоро...
Значи,за да ви кълват ихтиандри и пр. мутанти е нужно да имате високо умение медиум,тогава ставате привлекателни за мутантите.На шхеры ихтиандъра е най-голям там е и рекорда.Кълве на к.мясо,к.риба и лягушка,но....... внимавайте защото там сома е много голям и ако нямате голями пръчки забравете най-добре.По повода за натрупване на капитал ловете на кряж стерляди на две въдици на л.короеда и една блеснарка до припадък.
Започвайте лека-полека да купувате от блесните за патрони като се започва от средните №2,първо циркулярките и т.н.
За живец лично аз ходя на ч.ручей лок.быстрина на опариш и мотыл донка или плувка като плувката се пуска до долу 516 и я мятате в дясно пред вас да се носи по течението за игрови ден 200-250 живеца пескар и ерш.Първо гледайте да купувате винаги по-голямо влакно то държи цялата работа като съберете пари купувате леска на 1200 и чак след това може да мислите за най-голямата пръчка и макара като влакното може да го слагате на въдица 300кг. да речем
Диде събирай краставиците!!!
Mihail Ivanov
новобранец
новобранец

Мнение от Mihail Ivanov »

Може ли някой да ми даде линк , от който да сваля най-новата версия на играта и последната кълвалка ?
А и кой програми трябва да имам инсталирани , за да ми тръгне играта ?
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

има нова локация на атомната от тая нощ - улуг-хем - от 190то ниво е достъпна - ако има някой толкова напредв играта - нека пусне некоя снимчица да видиме какъв добитък има :),,,
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Mihail Ivanov написа:Може ли някой да ми даде линк , от който да сваля най-новата версия на играта и последната кълвалка ?
А и кой програми трябва да имам инсталирани , за да ми тръгне играта ?
http://atomfish.ru/?download --- натискаш скачать .... Последняя сборка игрового клиента 1.0.8.139 (~52 Мб,)
Изображение
hugo_boss
новобранец
новобранец

Мнение от hugo_boss »

rad73 написа:Втори вариант - засичаш и като видиш че е малка рибата цъкаш върху иконката с номера на съответната пръчка демек прибираш си я и после пак я вадиш замяташ и така не губиш стръвта напразно малко мудно но икономично :D
Мeрси много :) Супер мн полезна информация :)
А някой да знае къде се прави 'моллюск' на коя база и на какво , че ми е нужна за белуги и ящури ":)
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”