Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от boki speca »

Язовира е пълен с амурчета от дребните не нормалния амур,носете си рачила и ловете на тях,излизат дърти каракуди и едри шарани на 3 номер кука.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Аватар
jivko69_1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jivko69_1 »

Христос Воскресе! Нека никога да не забравяме, че Господ ни е създал човеци и винаги да носим човещината в себе си!!!
всеки ден за риба,не е загубен
Аватар
dakataegotin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dakataegotin »

Наистина възкръсна колега,и продължава да възкресява сърцата на тези които са Го приели и уповават на Него. Бъдете благословени всички,и никога не забравяйте,че Христос вися на кръста заради нашите грехове и беззакония. Честит празник на всички християни от мен.
Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

dakataegotin написа:Наистина възкръсна колега,и продължава да възкресява сърцата на тези които са Го приели и уповават на Него. Бъдете благословени всички,и никога не забравяйте,че Христос вися на кръста заради нашите грехове и беззакония. Честит празник на всички християни от мен.
+1 :D
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
voblep4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от voblep4o »

dakataegotin написа:Колеги,Четвъртък и аз бях на моето село Недялско. От 8:30 до 13:00 хванах 7 шарана на торен,и 15 каракуди и червенопери. Бях на 15м преди ръкава от дясно. Има много шаран,но започва да се бие в шавара и кълването става по нарядко. Днес до обед,само 4 шарана изкарах. Момчета до мен и те изкараха 5 на торен.
Аз и братчеда бяхме момчетата до вас , ако не се лъжа , и бройките шаран бяха по-скромни , и от нас и от вас .... ;]
Винаги идва момента в който си казваш " Кепа ми дойде малък".
Аватар
dakataegotin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dakataegotin »

Само да уточня,аз бях сам :) На 15-на метра преди ръкава. До обед изкарах 4 шарана,а двете помчета до мен хванаха 4 или 5 шарана. Взеха ме с тяхната кола и ме хвърлиха до селото. Незнам дали сте били вие. Вчера пак отскочих до язовира и хванах с моя човек 10 шарана и много каракуда и червенопера. Този път има клипче,за да не стават грешки :)

http://www.youtube.com/watch?v=aUrkTPJvi3U" onclick="window.open(this.href);return false;
voblep4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от voblep4o »

Извинявам се за неточността , но малко риби се изкараха на самият язовир тогава . Хванахме ние , хората отсреща , и хората отляво на нас през един човек , които бяха с едни чадъри.
А сега собственикът дава ли да се ходи в ръкавите вече , или още е "родилния дом" там ?
Винаги идва момента в който си казваш " Кепа ми дойде малък".
Аватар
dakataegotin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dakataegotin »

Мен ме пусна в ръкава да ловя,но аз съм от селото и се познаваме. Не знам дали още стои забраната. Попитайте Васко,черното момче което взима таксата,той ще ви каже. В ръкавите е пълно със шаран.
kevin75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kevin75 »

Посетих язовира в Недяласко в неделя, лесно го открих. Позицията ми бе от лявата страна на сеника който си е направил Васко :) до шаварите. Риби скачаха в самия шавар, но не вземаха на нищо. Активноста беше нулева за цял ден извадиха само 3- шаран4ета и то по кило най много да са на бройка. Може би ще го посетя след 30 дена пак. Пазача и собственика го хвалят като мястото с риби до 8кг.
Аватар
bboy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bboy »

Ниската активност на рибата най-вероятно се дължи на мръстенето на рибата, иначе язовира не е точен отдавна и има вероятност да държи сериозни риби. По-принцип редовните риби са около 2 кг.
Аватар
vlado_kamburov
новобранец
новобранец

Мнение от vlado_kamburov »

Здравеите,колеги.да ви попоитам дали има смисъл на вец-а Устрем да се прави шарански и сомски риболов.Благодаря
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

Миналата година се изкараха много шаранчета,едвам стигащи нормата,но това не пречеше да пълнят торбите. :axe: И сомчетата не бяха с завидни размери...
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
Аватар
the_mechanic
новобранец
новобранец

Мнение от the_mechanic »

Айде колеги кои от тази вечер кои от утре да октрием риболова по подобаващ начин на всички наслука и успех в утрешния ден и през цялата година :wink: :)
Рибата не се съобразява с почивният ни ден!
Аватар
Sevich
новобранец
новобранец

Мнение от Sevich »

Здравейте някакво инфо за Тунджа?
Аватар
boceto84
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от boceto84 »

Около Завой днес се разминах с капо-то.Един кефал около килограма на сладка царевица.Иначе по реката е панаир сега.Около Завой само бракониери до бракониери.Един рибар с 20 въдици,окупирали реката като за промишлен риболов :axe:
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”