Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Нe ми се плува,ни пече -не,че не беше горещо днес,ама горещо като за тук,в сърцето на планината -до към 30 над нулата на слънце.Що да се топя в разни кирливи или химизирани водоеми /басейни/,като мога да се разхлаждам с протягане на сянка и студени бири ?Е,не през цялото време -наложи се в лепкава въздушна пространственост да посвърша и някоя и друга работа.Зер,всичко това е заради утрешното и другиденшно служене на себе си!Утре - продължение на сенките,с кафета и бири,както и купуване на захранка и стръв.В неделя - риболовен излет с тръгване в 03.00 и риболов от 05.10 до 21.10,като съм подбрал места,където е преимуществена естествена сянка.Дали ще кълве някаква риба в тези жеги,всъщност не е от съществено значение.Този път,за да не ме хване скуката,освен с наблюдение на дребни животинки,ще си нося и бойната прашка с добър запас от обли камъчета -да си опресня мерника по разни гризачи,змии и шумни жаби
Много моля да не ме четат екоактивисти и природозащитници -може да им стане много лошо
На мен ми е съвсем добре,щото както ви посочи и колегата Vid ,през застоялия преход пещерската мастика играе ролята на личен лекар,личен психолог,храносмилателен стимулант и укрепващо съня средство

Е голема реклама на тая напитка,е верно че и комшията доле ми предлагаше една ледено студена 200 грамка да я делнеме.Ма аз не та не.Но отпуската на язовира ще резнем една.

Риболовци.
-
- кандидат преподавател
Люс,не ми плащат,бе пич
-аз си я плащам -средно по 11 лева за литър,на айрана изобщо не му държа сметка,ама като ми помага наистина този тандем ,какво сега,даже да не се похваля ли ? 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
При самото пълнене е 19 градуса, до довечера в тази жега ще качи на около 23-25, а след 2-3 дни ще бъде около 28-30.G.Petkov написа:Колко му е температурата на водата ?
@Ице, а класиката - мастика, инжектирана в диня, правиш ли си?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов
Кире , относно басейните ... Във вторник детенце имаше ден ден . Поканените предварително бяха предупредени че ще има нещо от рода на "водно парти" та да си носят резервни дрешки
Та като се започна един бой с всякакви водни пистолети , бомби и пр. , оттам как си беха яко омокрени дечицата право в басейна , повечето съсе изцяло мокрите вече дрехи
Баси и кефа беше да се любувам как петнайсетина деца си правят максимален кеф отсекъде . Кофтито беше че се бях сецнал душманската и благодарение на инжекциите къде ми переха бях трудно подвижен и на силно ограничено количество бира без никакъв друг алкохол
Това обаче не ми попречи да послужа на себе си като споделях пасивно радостта на дечурлигата 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги
Ето ви две снимчици на изгрева за цвят на темата
по молба на моя приятел Люси
С него си пихме добре бирата и скоро пак в жегата това ще правим

Наслука

Ето ви две снимчици на изгрева за цвят на темата

Наслука

- GODzillata
Я, щом Пав е фен на басейните, за Петков си знаем де
, ето още малко.
От вчера, в процес на пълнене:

Днес, вече пълен:

С моите чворове веднага се бухнахме:

...водата беше станала 22 градуса....малко брррррр, ама аз си имам сланина да ми топли.
Жената пък си отмаряше:

Някой ден ще ви покажа как се прави цунами в този басейн.

От вчера, в процес на пълнене:

Днес, вече пълен:

С моите чворове веднага се бухнахме:

...водата беше станала 22 градуса....малко брррррр, ама аз си имам сланина да ми топли.

Жената пък си отмаряше:

Някой ден ще ви покажа как се прави цунами в този басейн.

Риболовци.
- GODzillata
Люс, хвърли една въдица през нощта, направи снимки и ги метни тук.

Последно промяна от GODzillata на Съб Юли 07, 2012 8:00 pm, променено общо 1 път.

Кире,това някаква"скрита"реклама ли правиш!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov
GODzillata написа:...Някой ден ще ви покажа как се прави цунами в този басейн.
Добре,GODzillata написа:Люс, хвърли една въдица през нощта, направи снимки и я метни тук.![]()
Че беше GODzillata, та се засмях, щото днес беше тежък, тегав и "незаслужен" ден

- G.Petkov
Здравей и на теб, Дани,dane_silurus написа:Здравейте колеги...
Хубави снимки

Само не разбрах, ти си представител, пълномощник или просто човек на Люсиен

Та той, докато ги скубе сомовете, белите и платиките - ти да пускаш "снимки за цвят"

В понеделник отивам и аз !!!
На Искъра!!!
- GODzillata
Йо!
Ето ви едно интересно филмче ---> Salmon Fishing in the Yemen / Риболов в пустинята (2011)

Ето ви едно интересно филмче ---> Salmon Fishing in the Yemen / Риболов в пустинята (2011)

Мерси,Кире! Дръпнах го-супер е филмчето. Който реши да го гледа няма да сбърка!GODzillata написа:...Ето ви едно интересно филмче ---> Salmon Fishing in the Yemen / Риболов в пустинята (2011)

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Мараба групата,е тука малко снимки за цвят.Значи Бате Гоше Дани е мой човек горе,но точно вчера беше на дискотека щото е студент и млад човек.Но бивака му го снимах днес срещу него от римския мост,да го знаеш къде е ако ти трябва а той ще лови най много там от всички нас
Намира се до зеления храст но в момента беше с лодката в язовира.Иначе престигнах на свечеряване към 21.30 Показах кой кое на гостите на язовира и седнах да хапнем с познатите на тая отрупана маса
Имаше и напален огън за романтика
Та понеже обичам да се събуждам по изгрев слънце на водоема си навих телефона и ето как изглежда от тая страна до реката
За риболова може да питате Дани щото е постоянно там.Иначе много топло 34 градуса беше по обяд.Та много плувах и си седех е тука
Обяда е на една ръка растояние
Е малко мангали на реката,правят се на 2 и половина ма тоя вдясно малкия държи парашут
Е така е по цялата страна по реките навсякъде.Тука малко на римския мост на проверка,та и тук боклуци и поне 20 коли наоколо на палатки
Некой беше забол табелка до боклука
Стига за сега че съм на гости.

Риболовци.