Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от toci23 »

yco написа:...-Сега Тоци обмисля 'кво да пише..
Тоци :lol: много много не мисли :rolleyes: квото му е в главата -това му е и на езика :lol: ...така яко се капотирах............ама време ми беше :lol: че на последък бех забравил кво еее... :mrgreen: Такъв вятър беше първата вечер чееееее си е...а май....та......напукаха ми се ушите :rolleyes: :lol: такова капо беше че и стръв не можах да си хвана... :drinkers: сложих червей -ма големия не ще,затова пък направих много снимки на сонара :lol: и клип даже имам -не нямаше такова вдигане на риби на последък :drinkers: големо движение на всякви риби в големия вятър :wink: на кльонка се вдигаха и прасетата :shock: ма на 20м под лодката стръвта бега на 20м в страни-не може да я намери :ANAL: :lol: ни парашут помага ни кофи с вода :cry: ма се нагледах на риби :wink: :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yco написа:....- Ще ги напраииш ли 300-а дена риболов до края на годината..... :
На кльонк не..... ся почвам и на джиг да се учим,миналия път потропих белите и много едрия костур на джиг... :lol: рекох стръв да си фанем :shock: :shock: :shock: малеее те кат тръгнаха едни едриии....Така че ако сметна шарансите кльонкаджийските и джигитските излети :lol: :lol: :lol: моем ги докара... :rolleyes: :lol: :lol: :lol: :lol:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

toci23 написа:...стръвта бега на 20м в страни-не може да я намери .....

Брей...странна работа, последният път стръвта бягаше над мени.... :lol: :lol: :lol: :drinkers:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
LBoy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от LBoy »

toci23 написа:
Тоци :lol: много много не мисли :rolleyes: квото му е в главата -това му е и на езика :lol: ...така яко се капотирах............ама време ми беше :lol: че на последък бех забравил кво еее... :mrgreen: Такъв вятър беше първата вечер чееееее си е...а май....та......напукаха ми се ушите :rolleyes: :lol: такова капо беше че и стръв не можах да си хвана... :drinkers: сложих червей -ма големия не ще,затова пък направих много снимки на сонара :lol: и клип даже имам -не нямаше такова вдигане на риби на последък :drinkers: големо движение на всякви риби в големия вятър :wink: на кльонка се вдигаха и прасетата :shock: ма на 20м под лодката стръвта бега на 20м в страни-не може да я намери :ANAL: :lol: ни парашут помага ни кофи с вода :cry: ма се нагледах на риби :wink: :drinkers:
Колега, за цонево ли става въпрос....
Аватар
LBoy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от LBoy »

toci23 написа:
Колега, за цонево ли става въпрос....
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

LBoy написа: Колега, за цонево ли става въпрос....
Да колега ,за Цонево :D :rolleyes: :D
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

yco написа:
toci23 написа:...стръвта бега на 20м в страни-не може да я намери .....

Брей...странна работа, последният път стръвта бягаше над мени.... :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Христакис,от вятъра бе колега от вятъра бега 20 м.встрани :lol: ,ха ха ама кой да се сети :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Ицо....
Изображение
:wink: :D :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

:D Развесели ме.... :lol:

Нямам нищо против сонарите, особено ако са безплатни.. :mrgreen: .., ама за 12-15 риболова в годината -няма да си взема.
Виж, Тоци е друга ракия -200-300 дена са си римска цифра.... :lol: ако ходех толкова дни - би трябвало 10-т да си взема... :lol: -Аритметика... :wink: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
LBoy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от LBoy »

yco написа::D Развесели ме.... :lol:

Нямам нищо против сонарите, особено ако са безплатни.. :mrgreen: .., ама за 12-15 риболова в годината -няма да си взема.
Виж, Тоци е друга ракия -200-300 дена са си римска цифра.... :lol: ако ходех толкова дни - би трябвало 10-т да си взема... :lol: -Аритметика... :wink: :lol:
:lol: няма такава циция като теб / чета те отдавна и не се заяждам/ :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

За нещо което се продава без да се поддържа от следгаранционен сервиз -не давам пари... :mrgreen:
Електрониката, която аз продавам и давам до 10 години следгаранционен сервиз...хем къде, къде,къде е....по-сложна... :wink:
Кажи нещо за риболова, а не ми брой данъците, колко съм платил... :mrgreen:
Аватар
brandon76
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от brandon76 »

:mrgreen: :lol: :lol: :lol:
yco написа: Кажи нещо за риболова, а не ми брой данъците, колко съм платил... :mrgreen:
Има да чакаш...то само готованци тука,па на мен викаш "Кажи нещо"
ribata402
новобранец
новобранец

Мнение от ribata402 »

yco написа:Славе, кажи му името.... и тогава може да го вдигне... :D :lol:
То днес беше хубаво време, като нищо да е вярно... :roll: :lol:
Мишо Царя,на ток..
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Разказа се казва - За рибата и "тока"

Това с убиване на рибата с "ток" е жестока работа, на 12V до 3х3 метра сиреч 9 m3 - зашеметява рибите, а ако се ползва по-високо напрежение ги убива и на по-голямо разстояние.
Проблема не е, че се трепят единични риби, а че 90% от убитите риби потъват и дори тъпанарите, които използват този метод, не го знаят, че не могат да ги вземат!
Примерът е следния: - Имате дъно 15 м, бият примерно с ток на 6-тия метър и всичко под 10-12 метър потъва ....и изплува тогава, когато ферментира рибата развалена.....
Това се дължи на връзката - дълбочината, където се намира рибата и плавателният и мехур, така че сом убит на дъното-си остава на дъното..... :lol:
Ако не вярвате пуснете някой умрял костур, който ви е бил на въдицата на дълбочина 6-ст метра дълго време...и просто си потъва - Той си е умрял на 6-стият метър и с малкият му мехур (същият е малък, като на сома) и ще се задържи на близка или по-дълбока дълбочина от тази за доста време, след това ще потъне до дъното и след ферментация на стомашните течности ще започне да се издига...и ферменте....да ви е сладко...Боюр....! :mrgreen: :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Преди време, когато писах за "мухарките за сом" -повечето скачаха и питаха-Ти кой си?..от къде знаеш...Mr. Tвоята Кожа ?... :lol: :lol: :lol:
-Отговора ми беше - не знам - така аз си мисля.... :roll: :lol: :lol: .
.....а сега всеки търси по лекото.....брей... :lol: , много се изметнахте...... :lol:

Та по темата отново за прътовете за кльонкь...., някои колеги изразиха мнения, че няма такива..... :lol: -Има, има...едни от " Fox cinema" ги правят...-сигурно ще са за фильм....... :lol: :lol:

Изображение

....че е на дължина са го докарали, но дали е така на тегло....?... :lol:

Майтап... :wink: -всичко става...сомове да имааааа... :lol:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”