Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: Искър - всичко за и по реката
Не знам, от 5 години ходя всяка зима там като имам време и ако не е висока реката си хващам няколко кефала за кеф и ги пускам.
Тя Реката си дава клен цяла зима-на долу под София.
В тоя Вир има Кленове над кило.
Но трудно се лъжат.
В тоя Вир има Кленове над кило.
Но трудно се лъжат.

Риболовци.
-
- научил се да хвърля
Е значи си противоречиш
Първо нямало риба, сега има, ама трудно се хващала 
Спирам със спама, и пак се връщам на въпроса, ако някой знае телефон на който да се пита дали стената на яз. Панчарево е вдигната ще е полезно за всички преди да тръгнат за риба.

Спирам със спама, и пак се връщам на въпроса, ако някой знае телефон на който да се пита дали стената на яз. Панчарево е вдигната ще е полезно за всички преди да тръгнат за риба.
Е чак пък да си противореча-не бих казал.
Явно сме различни поколения с теб.
Ти кой набор си та имаш повече излети от мен
Явно сме различни поколения с теб.
Ти кой набор си та имаш повече излети от мен

Риболовци.
-
- научил се да хвърля
Продължаваш със спама, който не е нужно да четат хората, които искат да разберат АКТУАЛНО инфо за реката. За което всъщност питам и аз... Като имаш толкова излети, кажи на мен и на всички как да се разбере предварително дали е вдигната стената на Панчарево 

Еми ходи си го виж-аз последно съм снимал нивото-снимката е от стената на Панчарево-Поздрави. 

Риболовци.
В неделя - Малък искър - Своде,циганския вир на роман,Големия искър -роман,кунино - Капо.Водата огромна и кална
-
- фен клуб-скобар
Люси виждаш ли колко е неприятно да те ругаят за нещо без голямо значение
, да не си помислиш ,че се заяждам..
Наслука

Наслука

- Menkata
- фен клуб-скобар
Трагедия е искара дори и след тази вода.При нормален риболов 1 риба само.Броя го за неуспешен излет.Червен бряг дестинация.Успех ви желая които желае да се пробва 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- vanko1988
- фен клуб-скобар
С нормално ниво ли е вече колега?Menkata написа:Трагедия е искара дори и след тази вода.При нормален риболов 1 риба само.Броя го за неуспешен излет.Червен бряг дестинация.Успех ви желая които желае да се пробва
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
N.Dimitrov написа:Люси виждаш ли колко е неприятно да те ругаят за нещо без голямо значение, да не си помислиш ,че се заяждам..
Наслука
Аз не видях никой да ругае

Риболовци.
- Menkata
- фен клуб-скобар
За мен си беше нормално.Висока вода не много и леко замътена.Не влачи клони шумки.То не бяха близалки изтичане риба се вижда ,че има много но и с 1 кг червеи не можах да е накарам да кълве.Просто сбъркана рибешка работа за момента.vanko1988 написа:С нормално ниво ли е вече колега?Menkata написа:Трагедия е искара дори и след тази вода.При нормален риболов 1 риба само.Броя го за неуспешен излет.Червен бряг дестинация.Успех ви желая които желае да се пробва
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- фен клуб-скобар
Добре де, да го наречем по друг начин, "Правят ти забележка без кой знае каква причина" нали! Просто ти го дадох като пример за да видиш защо съм се палил при други общи дразги...lusienn написа:N.Dimitrov написа:Люси виждаш ли колко е неприятно да те ругаят за нещо без голямо значение, да не си помислиш ,че се заяждам..
Наслука
Аз не видях никой да ругае![]()
N.Dimitrov написа:Добре де, да го наречем по друг начин, "Правят ти забележка без кой знае каква причина" нали! Просто ти го дадох като пример за да видиш защо съм се палил при други общи дразги...lusienn написа:N.Dimitrov написа:Люси виждаш ли колко е неприятно да те ругаят за нещо без голямо значение, да не си помислиш ,че се заяждам..
Наслука
Аз не видях никой да ругае![]()
Абе ТИ все повече ме съмняваш-намери си некое гадже докато ни и късно.

Риболовци.
- vanko1988
- фен клуб-скобар
Явно не си им е било ден на рибите.Задължително събота или неделя ще ида да ги пробвам някъде по долното течение,пък каквото сабя покажеMenkata написа:За мен си беше нормално.Висока вода не много и леко замътена.Не влачи клони шумки.То не бяха близалки изтичане риба се вижда ,че има много но и с 1 кг червеи не можах да е накарам да кълве.Просто сбъркана рибешка работа за момента.vanko1988 написа:С нормално ниво ли е вече колега?Menkata написа:Трагедия е искара дори и след тази вода.При нормален риболов 1 риба само.Броя го за неуспешен излет.Червен бряг дестинация.Успех ви желая които желае да се пробва
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !