Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от G.Petkov »

Щом стане дума за басейни и веднага ми се участва в обсъждането :lol: !
Днес се топнах на минералния басейн на един хотел в Банкя, че не бях ходил там от миналата година.
Иначе е много хубаво и спокойно, ама минералната вода в Банкя е студена, а на мен много повече ми допада топлата - да се излегна, да се отпусне морното ми тяло :lol: !Затова идвам тук през горещите месеци - юли и август.
Та това е басейна,

Изображение

Има дневен бар и ресторант на басейна, който обаче понякога е зает със сватби и групи, ама има бира-скара отвън, за аварийни случаи, като днес :mrgreen: !
Та днешния ден ми допадна много повече от вчерашния, а да се надяваме, че утрешния, който е наречен на риболова, ще е още по-добър :D !

Люси,
Кихни, какво е нивото на Искъра, че се чудя за къда да тръгна утре сутринта ?

INCUBUS написа:Нe ми се плува,ни пече ...Що да се топя в разни кирливи или химизирани водоеми /басейни/,като мога да се разхлаждам с протягане на сянка и студени бири :
А пък на INCUBUS-а, ще му напиша, че цяло лято по време на риболов се къпя във водоемите, в чиято чистота съм сигурен.
Става дума за свободни язовири, езера и реки.
Най-ранната дата на къпане е била 28 април, а най-късната през септември, ама не помня точно.
А иначе е прав да го ева, особено като се намажат мадамите с килограми плажно масло и се бухнат в басейна ми се пр...ра :lol: !
Ама как да им го обясниш, те са дали по 30-40 лева за тубичка и се мажат, та се късат :lol: !
Но най-страшни са ми девойки по на 20 години с татуирани тела в син, затворнически цвят и разни горобищни мотиви :roll: !
Може би това е мутренската любов към живописта, а :lol: ?
Какви времена, и днес на басейна - огромно количество девойки без мъжка компания, направо ги съжалих :D !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

@Люс, гледам на снимките, вечерта много сте навлечени....заради комарите ли е? :roll:

@Петков, най-ранното ми къпане в Дунава е било на 1 април, а най - късното - средата на октомври.

Ето малко снимки и от днес, песът поплува, покара сърф :mrgreen: и помързелува.
Изображение

Изображение
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

Опа тука съм-тамън преядох у бабата на гости с родата.Значи в момента в София е супер жега.На Искъра вечер,като се скрие слънцето захладнява,като през ноща става 8 гр.Комари вчера за радост нямаше.За бате Гошо да знае нивото е с половин метър надолу,спрямо миналата седмица.Риба не се обажда хубава нито от брега нито от лодка.Най добре да си храни на плувка и да я търси на дълбочина около над 4 метра.Костур дребен гони по брега излюпените рибета.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Готвя е тия чушки и след обяд се качвам пак на язовира с таватаИзображение Изображение Изображение :D :tonqe: :smt117
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Днес навън беше 38 градуса на сянка, водата в басейна стана 30 градуса:
Изображение
...а в стаята под климата - 25 градуса....та жегата се понесе без проблеми! :mrgreen: :drinkers:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

НЯМА,
Ето това е заглавието -
Няма я рибката,
Днес обиколих три от "домашните" си язовири, едва хванах едно кило костур, колкото утре жена ми да се наобядва!
Неще и неще !!!

И ми прекъснаха отпуската още на първия ден и .......
Много ми се съсипа и прехода, и не успях днес добре да послужа на себе си,
Ама да сме живи и здрави, пък все някога .... :D !
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

GODzillata написа:... водата в басейна стана 30 градуса...

А пък на GODzillata басейна е на път да стане - "топъл, почти минерален" :D !
Ако докара една цистерна от гр.Вършец :lol: !
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

G.Petkov написа:НЯМА,
Ето това е заглавието -
Няма я рибката,.........
Няма я!
И при мен я няма,от жегата ли е,от неумение...не знам!? Възможно е да е съвпадение,но и аз едвам днес улових 10 бройки костур ,на всичкото отгоре слънчасах,разтопи ме тая жега...ужас....!!! :twisted:
Но и да бях хванал пак нямаше да пусна репортаж,от сега нататък само тук,при вас-графомани,естети и ценители ще споделям риболовните си"подвизи".!!! :D
Затова го ударих на спомени .
Посвещавам това клипче на всички вас,като ви желая весело лято,много риболовни успехи и най-важното-служете на себе си,като за последно -Животът е твърде кратък, за да го пропиляваме с хора, които не заслужават..... :drinkers:
[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/nxfv7BmDxnA?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=cc15dad85b" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

П.П. На клипа не съм аз,моя милост е сценарист,режисьор,оператор и монтажист! :D
С три дума-момче за всичко! :lol:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Както пише Сапуна, който за съжаление не пише в нашата, и на Камика, темата - "... смях се като идиот..." на това,
GODzillata написа:...Колегата "под какви са условията" не е имал предвид дали има романтика, а колко е таксата, можеш ли да взимаш рибата и т.н. :wink:
:lol: :lol: :lol:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

G.Petkov написа:НЯМА...
Няма ама друг път :mrgreen: След няколкодневно домонемърдане и инжектиране на кръстоуспокояващи инжекции в събота и неделя направих релийз по общо шест рекички в и около Софето . Под около да се разбира до шест километра извън пределите на околовръсното . Та резултата беше клен много ама дребен , дребен ама много , много , па даже и едно щуче къде ахааааа и с малко разпъване ще влезне в нормата :D Та риба си има ама си сака търсене и по възможност на възможно най-близкото място :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Ехей,всичкото копелдак ,живо и здраво по графомански :lol: !Аз едва оживях - на 08.07.,независимо от неестетическия изглед на МПС-то ми / с отпрана и стърчаща в страни лайсна над десния праг /,возих един жадуващ за риболов приятел до началото на яз.Въча,в края на с.Михалково.Нямаше проблеми сабалем,в 05.10 часа спускахме надолнището през шубраците към язовира при външна температура 13 градуса над нулата.Да,ама язовира мътен,нивото пада,на шарена сянка до обяд -по три риби на човек,основно костур,на дъно,на торен червей /при мен изненадата беше "балканка"40 см,която удари така,че почти ми вкара пръчката във водата/.На плувка и спининг - дърти мъ.и,какво образно се казва в родния ъндърграунд фолклор.Че като напече,че като зажари!Как издържахме до 19 часа,просто не ми се вярва-с всичките насекоми и влечуги около нас на брега,при кълване по една риба на три часа....Ами изкачването после от брега на язовира до пътя,където беше паркирано МПС-то?Два литра пот,включително вътре в правото черво и под езика :!: Попътно,над яз."Цанков камък",то беше плискане с вода на две попътни чешми,то бяха реанимации,че и на първата бензиностация, като му отпрахме по една бира,та чак тогава усетих,че още съм жив...Днес,в службата,добре,че имах само едно влизане в залата,а после и дневният доклад се оказа мижав...Бях си "живи мощи",добре,че продължих да се наливам с разни течности и следобяда го прекарах в голямата канцелария,под нежните грижи на дамите-служителки и под климатика.Толкова се съвзех,че започнах да служа на себе си,като пеша се изнесох по сенките до стария център и взех участие в "конференцията",където се осъществи ценна обмяна на мисли и взаимодействие с много наливна бира и цаца ,та сега,надлежно изкъпан,затварям вечерта с....знаете с какво,няма промяна,тоз тандем продължава да ми е фаворит... Със здраве до следващо явяване :drinkers:
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

В Бургас градусите са следните,максимум 35 за напитките и слънцето,а водата слабо само 28.... :D

Изображение
Изображение
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

G.Petkov написа:
GODzillata написа:... водата в басейна стана 30 градуса...

А пък на GODzillata басейна е на път да стане - "топъл, почти минерален" :D !
Ако докара една цистерна от гр.Вършец :lol: !

Aaaaaa, за какво да се разкарвам до Вършец? Просто ще купя 10- литрови туби с минерална вода и спа-то е готово! :wink:

Тази сутрин изненада - валял е дъжд! :shock: Сигурно е прецакал PH-то на водата в басейна... :roll:

В четвъртък ми е делото, обжалвам поредното НП на КАТ за превишена скорост :mrgreen: , което за пореден път ще спечеля. :lol:

Та те така....лек и доходоносен ден ви желая! :D :drinkers:
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Здррррасти банда:)

Съвсем Съвестен юзър ми докладва, че темата била Съвсем оххх-акана..
Да съм минел насам да я проконтролирам........

Нищо такова - върви си съвсем гладинко от маса на маса - темата:) И от басейн на басейн - засега Все Още Обезцунамени от Годзи:)

И, Както е казал ДругаряТ Ленин - темата е все по-близо до Масите:)

И - който е чул или пък не е чул за мастика "Асеновград" - нека да я опита - вълшебна е. На нея ме светна Булти:)

Малко развитие по темата и от мен - снимки от мястото, на което предлагам някой ден да се посъберем за момент:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Поздрави от Синеморските дълбини, които всеки ден ме приютяват все по-дълбоко и по-дълбоко.
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Ооооо, ти си жив, бре?! :D

Мисля, че наистина някой ден трябва да ни събереш всички пишещи в темата под оня чердак! :wink: :drinkers:

Поздрави от сините дълбини на басейна! :D

Някой знае ли колко кубика вода са 5,20 диаметър по 1,20 дълбочинка, бай дъ уей? :roll:
Заключено

Обратно към “Разни”