Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Тролка ,не са само тез
ма тез са най ербап и налитат на бой кат им закачиш мрежите
незнам защо,едно време поне са криеха
Относно организирането на група си прав ма тука няма как да стане
щот са делим на гъзари и не гъзари
Единия от гъзарите ма обявил за ВРАГ пред хора от неговото обкръжение
и аз не разбрах защо,ма тъй си преценил човека
.На търговишките ' колеги' електрозахранването за караваните идва БАШ от Даракчията,най великия браконер на всички времена от съществуването на Тича
А кажи ми как да са организират таквиз '"ХОРА'
Организираха са само кат почнаха и на тях да пишат актове за двг,и то тъй са организираха ,че нищо не напрайха,щот там е в сила закона интереса е тоя дето клати феса
.С две думи няма желание 

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Ти защо ги наричаш "колеги" след като са свързани с Даракчията? Та и те са същите като него бе колега. Не се обиждай, че са те нарекли ВРАГ, та ти какво очакваш от тях?bai mile1 написа:..... Единия от гъзарите ма обявил за ВРАГ пред хора от неговото обкръжениеи аз не разбрах защо,ма тъй си преценил човека
![]()
.На търговишките ' колеги' електрозахранването за караваните идва БАШ от Даракчията,най великия браконер на всички времена от съществуването на Тича
А кажи ми как да са организират таквиз '"ХОРА'
![]()
........

Ам за туй съм го написал в кавички

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Разграден двор е! Единствения вариант за овладяване на положението е използВане на вакуумни бомби над всички села, прилежащи на язовира.Troli Rapala написа:...но ако е разграден двор...
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Извинявам се,но не съм убеден че некой си Даракчията или друг мрежар е играч и има гръб?
Един тарикат изобщо нема да се захване с тая мизерия да хвърля мрежи и да се хвали с подобна простотия!
Тоя наглец ви е взел страха и си праи неговото,щот не е попаднал на тарикати или лоши хора,които не го бръснат за слива!
Не знам и да има толко тъп съдия или прокурор,който ше крепи бракониер от селски тип!
Чак и на бой да налита?
Трябвало е да звъннеш къде требва и ако не си свършат работата,некой ще остане без работа!Опитай всички законни възможности,пък после има друга стъпка!С думи работа не се върши,трябват действия!Баси и Даракчията,вие го искарахте Генерал на Шумен!

Последно промяна от Troli Rapala на Сря Фев 28, 2018 12:14 am, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Я кажете,ако реша да отида да троля на Тича,кво ме чака?
Че взе да ми става интересно!
Един така ме плаши за Камчия и звъннах да си проверя правата и се оказа,че проблеми няма!И ако някой там реши да ми прави проблем за лодката,проблема ще стане негов!

Тролка, не може да се смаже главата на змията. В България управниците крадат МНОГО, затова държавата няма пари. Закона е твърде алтав. Хора, които да следят за неговото спазване - няма. Човека е с условна присъда, за извършване на незаконен риболов. И какво от това? Евреите му се кланят и вземат ток от него. Не е само той. Всяко село си има по няколко такива. Двамата служители на ИАРА са с присъда за извършване на незаконен риболов в акваторията на Тича. Уволнени, две години по-късно пак са на същите постове. 
Тази държава е устроена така, че да служи на мафията, а не на народа си. Което на практика означава, че държава - няма! За пореден път ще кажа, че българина изобщо не чува петлите. Защото петли в България - НЯМА! Или са голяма рядкост.
Рибите и дивеча са национално богатство. Хвърлиш ли мрежа, ти се сече ръката. Втория път - главата.

Тази държава е устроена така, че да служи на мафията, а не на народа си. Което на практика означава, че държава - няма! За пореден път ще кажа, че българина изобщо не чува петлите. Защото петли в България - НЯМА! Или са голяма рядкост.
Рибите и дивеча са национално богатство. Хвърлиш ли мрежа, ти се сече ръката. Втория път - главата.
Саше, кой е този дето те плаши? Къде звъня, че ми е интересно?Troli Rapala написа:Я кажете,ако реша да отида да троля на Тича,кво ме чака?![]()
Че взе да ми става интересно!
Един така ме плаши за Камчия и звъннах да си проверя правата и се оказа,че проблеми няма!И ако някой там реши да ми прави проблем за лодката,проблема ще стане негов!
![]()
Ако наистина искаш да получиш информация за всички големи язовири в рибостопанско отношение, прочети " НАРЕДБА № 37 ОТ 10 НОЕМВРИ 2008 Г. ЗА ПОЛЗВАНЕТО НА ЯЗОВИРИТЕ - ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ, В РИБНОСТОПАНСКО ОТНОШЕНИЕ И ПРАВИЛАТА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА СТОПАНСКИ, ЛЮБИТЕЛСКИ РИБОЛОВ И АКВАКУЛТУРИ В ОБЕКТИТЕ - ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ ПО ЧЛ. 3, АЛ. 1 ОТ ЗАКОНА ЗА РИБАРСТВОТО И АКВАКУЛТУРИТЕ
В сила от 21.11.2008 г.
Издадена от Министерството на околната среда и водите и Министерството на земеделието и храните
Обн. ДВ. бр.100 от 21 Ноември 2008г." - не си прави свободни съчинения, защото подвеждаш хората.
Иначе на яз. Камчия ловят доста хора, някои дори с мрежи, но това не значи, че го правят законно, или че няма да го отнесат някой ден. Контрола е инцидентен, но се извършва от време на време и го знам не от "някой казал".
Троли,ако Камчия беше разрешен щях да живея там
на 55км.ми е 

А аз щях да ти наливам. Кафе. Щот още не съм се научил да пия.yankosan написа:Троли,ако Камчия беше разрешен щях да живея тамна 55км.ми е

Стои бедния под шатрата, на брега на морето, вмирисан на нитроцелулоза. На всяко коляно по една камбоджанка, с венци от цветя...както си е по програма. Надигат му бутилка уиски към устата....скок, като попарен. Какво, пита голата, не можеш да пиеш, значи не можеш и да е...

Тролка..послушай Николев,прав еЯнко що ми са струва,че миналото лято мернах Джимито там с една самодива в лодката 

Марк Твен
Марк Твен
Ако се познаваш с Доктора, може да те мине номенклатурно, с предупреждение. А може би не. С електричка - може. Вече има доста глобени. Не бракониери.Troli Rapala написа:Я кажете,ако реша да отида да троля на Тича,кво ме чака? ...
Ний докат си ланкаме тука хората действат,евалла за което,ако някой от действащите лица чете тука да пише да се свържем и да взема участие и аз 

- Прикачени файлове
-
- 0-02-04-66601d1e83c4a01d3b9b2172efd241494bf26805e7dca00835e78725941debdd_full.jpg (102.15 KiB) Преглеждано 954 пъти
Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
По случая с Камчия говорих с министерството на Водите миналата година и проблеми в зона 2 и 3 нема да имам с лодката!
Ся,ако некой там тръгне да ми изпростява е друг въпрос,но е лесно решим!Не споря с никой,ако тръгна към Камчия или Тича,знам как да си оплета кошницата!
Важно е да се пускат сигнали за бракониерите,за да има после база що некой неглижира нещата!Без сигнали няма какво да се постигне!Както и да е,темата с бракониерите ми е неприятна и ме отблъсква от риболова! 

Тролка с говорене с министерства и сигнали файда няма
пък ако ти е неприятна темата за бракотата не се чувствай длъжен да говориш
от говорене файда няма дай да действаме кат пичовете от ЦРО,френските философи няма да ни помогнат нито някой от министерството тъй ,че стига ланка ам дай да свършим нещо 

Марк Твен
Марк Твен