Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от bai mile1 »

Тролка ,не са само тез :lol: ма тез са най ербап и налитат на бой кат им закачиш мрежите :lol: незнам защо,едно време поне са криеха :roll: Относно организирането на група си прав ма тука няма как да стане :lol: :lol: щот са делим на гъзари и не гъзари :lol: :lol: Единия от гъзарите ма обявил за ВРАГ пред хора от неговото обкръжение :roll: и аз не разбрах защо,ма тъй си преценил човека :lol: :lol: .На търговишките ' колеги' електрозахранването за караваните идва БАШ от Даракчията,най великия браконер на всички времена от съществуването на Тича :wink: А кажи ми как да са организират таквиз '"ХОРА' :roll: :lol: Организираха са само кат почнаха и на тях да пишат актове за двг,и то тъй са организираха ,че нищо не напрайха,щот там е в сила закона интереса е тоя дето клати феса :wink: .С две думи няма желание :wink:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
sara2
новобранец
новобранец

Мнение от sara2 »

bai mile1 написа:..... Единия от гъзарите ма обявил за ВРАГ пред хора от неговото обкръжение :roll: и аз не разбрах защо,ма тъй си преценил човека :lol: :lol: .На търговишките ' колеги' електрозахранването за караваните идва БАШ от Даракчията,най великия браконер на всички времена от съществуването на Тича :wink: А кажи ми как да са организират таквиз '"ХОРА' :roll: :lol: ........
Ти защо ги наричаш "колеги" след като са свързани с Даракчията? Та и те са същите като него бе колега. Не се обиждай, че са те нарекли ВРАГ, та ти какво очакваш от тях? :oops: :oops:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ам за туй съм го написал в кавички :lol: :wink:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа:...но ако е разграден двор...
Разграден двор е! Единствения вариант за овладяване на положението е използВане на вакуумни бомби над всички села, прилежащи на язовира.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Извинявам се,но не съм убеден че некой си Даракчията или друг мрежар е играч и има гръб? :shock: Един тарикат изобщо нема да се захване с тая мизерия да хвърля мрежи и да се хвали с подобна простотия! :wink: Тоя наглец ви е взел страха и си праи неговото,щот не е попаднал на тарикати или лоши хора,които не го бръснат за слива! :mrgreen: Не знам и да има толко тъп съдия или прокурор,който ше крепи бракониер от селски тип! :mrgreen: :drinkers: Чак и на бой да налита? :shock: Трябвало е да звъннеш къде требва и ако не си свършат работата,некой ще остане без работа!Опитай всички законни възможности,пък после има друга стъпка!С думи работа не се върши,трябват действия!Баси и Даракчията,вие го искарахте Генерал на Шумен! :mrgreen: :drinkers:
Последно промяна от Troli Rapala на Сря Фев 28, 2018 12:14 am, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Я кажете,ако реша да отида да троля на Тича,кво ме чака? :roll: :drinkers: Че взе да ми става интересно! :drinkers: Един така ме плаши за Камчия и звъннах да си проверя правата и се оказа,че проблеми няма!И ако някой там реши да ми прави проблем за лодката,проблема ще стане негов! :mrgreen: :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Тролка, не може да се смаже главата на змията. В България управниците крадат МНОГО, затова държавата няма пари. Закона е твърде алтав. Хора, които да следят за неговото спазване - няма. Човека е с условна присъда, за извършване на незаконен риболов. И какво от това? Евреите му се кланят и вземат ток от него. Не е само той. Всяко село си има по няколко такива. Двамата служители на ИАРА са с присъда за извършване на незаконен риболов в акваторията на Тича. Уволнени, две години по-късно пак са на същите постове. :lol:
Тази държава е устроена така, че да служи на мафията, а не на народа си. Което на практика означава, че държава - няма! За пореден път ще кажа, че българина изобщо не чува петлите. Защото петли в България - НЯМА! Или са голяма рядкост.
Рибите и дивеча са национално богатство. Хвърлиш ли мрежа, ти се сече ръката. Втория път - главата.
Аватар
nkolev66
Модератор
Модератор

Мнение от nkolev66 »

Troli Rapala написа:Я кажете,ако реша да отида да троля на Тича,кво ме чака? :roll: :drinkers: Че взе да ми става интересно! :drinkers: Един така ме плаши за Камчия и звъннах да си проверя правата и се оказа,че проблеми няма!И ако някой там реши да ми прави проблем за лодката,проблема ще стане негов! :mrgreen: :drinkers:
Саше, кой е този дето те плаши? Къде звъня, че ми е интересно?
Ако наистина искаш да получиш информация за всички големи язовири в рибостопанско отношение, прочети " НАРЕДБА № 37 ОТ 10 НОЕМВРИ 2008 Г. ЗА ПОЛЗВАНЕТО НА ЯЗОВИРИТЕ - ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ, В РИБНОСТОПАНСКО ОТНОШЕНИЕ И ПРАВИЛАТА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА СТОПАНСКИ, ЛЮБИТЕЛСКИ РИБОЛОВ И АКВАКУЛТУРИ В ОБЕКТИТЕ - ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ ПО ЧЛ. 3, АЛ. 1 ОТ ЗАКОНА ЗА РИБАРСТВОТО И АКВАКУЛТУРИТЕ
В сила от 21.11.2008 г.
Издадена от Министерството на околната среда и водите и Министерството на земеделието и храните
Обн. ДВ. бр.100 от 21 Ноември 2008г." - не си прави свободни съчинения, защото подвеждаш хората.
Иначе на яз. Камчия ловят доста хора, някои дори с мрежи, но това не значи, че го правят законно, или че няма да го отнесат някой ден. Контрола е инцидентен, но се извършва от време на време и го знам не от "някой казал".
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Троли,ако Камчия беше разрешен щях да живея там :evil: на 55км.ми е :axe:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

yankosan написа:Троли,ако Камчия беше разрешен щях да живея там :evil: на 55км.ми е :axe:
А аз щях да ти наливам. Кафе. Щот още не съм се научил да пия. :oops: Един колега казваше: Не му наливайте на тоя! :lol:
Стои бедния под шатрата, на брега на морето, вмирисан на нитроцелулоза. На всяко коляно по една камбоджанка, с венци от цветя...както си е по програма. Надигат му бутилка уиски към устата....скок, като попарен. Какво, пита голата, не можеш да пиеш, значи не можеш и да е... :shock: :twisted:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тролка..послушай Николев,прав еЯнко що ми са струва,че миналото лято мернах Джимито там с една самодива в лодката :wink:
Марк Твен
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа:Я кажете,ако реша да отида да троля на Тича,кво ме чака? ...
Ако се познаваш с Доктора, може да те мине номенклатурно, с предупреждение. А може би не. С електричка - може. Вече има доста глобени. Не бракониери.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ний докат си ланкаме тука хората действат,евалла за което,ако някой от действащите лица чете тука да пише да се свържем и да взема участие и аз :wink:
Прикачени файлове
0-02-04-66601d1e83c4a01d3b9b2172efd241494bf26805e7dca00835e78725941debdd_full.jpg
0-02-04-66601d1e83c4a01d3b9b2172efd241494bf26805e7dca00835e78725941debdd_full.jpg (102.15 KiB) Преглеждано 954 пъти
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

По случая с Камчия говорих с министерството на Водите миналата година и проблеми в зона 2 и 3 нема да имам с лодката! :wink: Ся,ако некой там тръгне да ми изпростява е друг въпрос,но е лесно решим!Не споря с никой,ако тръгна към Камчия или Тича,знам как да си оплета кошницата! :drinkers: Важно е да се пускат сигнали за бракониерите,за да има после база що некой неглижира нещата!Без сигнали няма какво да се постигне!Както и да е,темата с бракониерите ми е неприятна и ме отблъсква от риболова! :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тролка с говорене с министерства и сигнали файда няма :wink: пък ако ти е неприятна темата за бракотата не се чувствай длъжен да говориш :wink: от говорене файда няма дай да действаме кат пичовете от ЦРО,френските философи няма да ни помогнат нито някой от министерството тъй ,че стига ланка ам дай да свършим нещо :wink:
Марк Твен
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”