Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- leshoqda400
- новобранец
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Вторник на Лобош, откъм Радибош-доволно бабушка(в порядъка 300-400гр).Риболова е на леко, на дистанция 12-13 метра,дълбочина около 5.Интересното е че отначалото започнахме със стрелба на бял червей и резултатите бяха отлични.Когато хвърлихме тежка храна,риболова свърши за около 2 часа,не знам на какво се дължи.Иначе такъма беше - мач,осн.влакно 0,16,повод 0.12,подвижна плувчица 2 гр и кукичка тънка 14 номер.Двама човека хванахме ,към 50-60 бабушки.Всички си плуват,без 2-3,които дадоха фира(ама и те плуват)Дано съм бил полезен 

Който пие бира,не умира
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дължи се на това че пакетираните захранки са бъкани с химия, която не привлича, а дори прогонва рибите от петното.leshoqda400 написа:Интересното е че отначалото започнахме със стрелба на бял червей и резултатите бяха отлични.Когато хвърлихме тежка храна,риболова свърши за около 2 часа,не знам на какво се дължи.
нямам живарник
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
И един мармот завиваше шоколада в станиол....
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
нема кък да станиjasonsmith написа:а така така, да живне темата. Айде и адаша ти и той да пусне да почерпи и да заровим томахавката![]()
![]()

Да не думам тук за 2 седмици що инфо дадох а дори не пуснаха тема какво са направили само лапат ама вече дуки шъ лапат муи

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Много пръжако бре,ама мерси за инфото,много сте полезни!
jasosmith,като е бил на Ботунец даде ли ни инфо,че се ловат таранки!?
Оп изпуснах се.
jasosmith,като е бил на Ботунец даде ли ни инфо,че се ловат таранки!?

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ееее издаде убавия гиол са къде ще се ловат по 20 литра таран на житце брееееPaublo_Eskobar написа:Много пръжако бре,ама мерси за инфото,много сте полезни!
jasosmith,като е бил на Ботунец даде ли ни инфо,че се ловат таранки!?Оп изпуснах се.

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Завиваше захранки на Фиш маниа, Филстар, Респект, Неса, Формакс, Трапер, Мондиал-Ф и други боклуци.chirusa_bg написа:И един мармот завиваше шоколада в станиол....

нямам живарник
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Мармота е пич, проблема не е в него 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
А ти от къде знаеш като не е дал инфоPaublo_Eskobar написа:Много пръжако бре,ама мерси за инфото,много сте полезни!
jasosmith,като е бил на Ботунец даде ли ни инфо,че се ловат таранки!?Оп изпуснах се.

А относно пръжако пише от де е, но ако некои не е разбрал от Искърако е пържако метах за тави излизаха костураки и то по 2

- BACARDI
- научил се да хвърля
Здравейте колеги както обещах вчера ето и "репортажа" за днешния излет на кариерата зад миленков или какт ое по известен зад теца на дружба пристигнах точно по изгрев слънце и гледката беше такава :

Първно начално се опитах да ловя на директен но мястото се оказа не много удобно за директния и за това минах на обикновенна въдица със подвижна плувка 2гр основно 0,14 повод 0,10 кука 16 дълбочината на конкретното място беше около и над 3 метра дъното е наклон захранка супер фидер отделно жито и кус кус стръвта беше жито ловяха се главно малки каракудки както и кленчета имаше няколко червеноперчици и едно бебе шарко голичко явно и рпеди е било хващано защото половинатам устна я нямаше. Ето го и крайния резултад :

не се вижда много добре всичко че живарника се изхлузил на една страна от тежеста заради наклона на брега но все пак се вижда за какво става на въпрос .

Първно начално се опитах да ловя на директен но мястото се оказа не много удобно за директния и за това минах на обикновенна въдица със подвижна плувка 2гр основно 0,14 повод 0,10 кука 16 дълбочината на конкретното място беше около и над 3 метра дъното е наклон захранка супер фидер отделно жито и кус кус стръвта беше жито ловяха се главно малки каракудки както и кленчета имаше няколко червеноперчици и едно бебе шарко голичко явно и рпеди е било хващано защото половинатам устна я нямаше. Ето го и крайния резултад :

не се вижда много добре всичко че живарника се изхлузил на една страна от тежеста заради наклона на брега но все пак се вижда за какво става на въпрос .
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Теб някой попита ли те!?Jaso си знае.ben_lyusien написа: А ти от къде знаеш като не е дал инфо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Малко четеш и много знаеш,като японски турист си по Искъра-земи хвани една риба и тогава ни давай инфо.Големи сте информатори мани,мани.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Батка нещо маи на въпреки се опитваш да ми говориш или така ми се чиниPaublo_Eskobar написа:Теб някой попита ли те!?Jaso си знае.ben_lyusien написа: А ти от къде знаеш като не е дал инфо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Малко четеш и много знаеш,като японски турист си по Искъра-земи хвани една риба и тогава ни давай инфо.Големи сте информатори мани,мани.

Пък и за риби да ми говориш нещо несериозно ми звучи ,когато хванеш на половината на моите риби тогава можеш да се обаждаш,като не броим тези смешни риби където ти ловиш по платени локви с един тон захранка,за разлика от теб господин мод аз ги ловя на не платени и без тонове храна

п.п.Сега можеш да ме банеш

- akoto13
- ще става разбирач
Като изключим прекрасната информация на колегара БАКАРДИ, цялата страница е за триене.Разправяйте си се на лични за безмислените коментари
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
Ей малките шпиони,нема да се карате за глупости,че некой ще вземе да си поверва
Та пишем ви за Искара,щото там ми е фърлен пъпа,и го керизим 30години.За моменнта е дърво-риба нема.Има и други хора зад тоягите-не са в кадър-10 билета-са 30 въдици,ма нема значка.Ходим и по други биваци на разузнаване-дървено положение.Колегата с караваната е мой човек и ходи от 40 години само там.Имаше един живарник,можеше да го снимам и да ви пуснем по пързалката
.За утре ми трябват каракуди за кльонк,за друг язовир.Ще сефтосвам сома не ме питайте къде,дава по другите язовири-инфо от приятели.Те не пишат.Някой ако знае да свирка да си купя педарки-10-15 броя.

Риболовци.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Споко, и аз съм попадал на удари заради такива кадри с много сопи, бях писал че съм на Искъра с 10 сопи за бяла и веднага ме сядаха, а те другите пияници и се пада на мен да ги гледам.lusienn написа:Има и други хора зад тоягите-не са в кадър-10 билета-са 30 въдици,ма нема значка.Ходим и по други биваци на разузнаване-дървено положение.Колегата с караваната е мой човек и ходи от 40 години само там.Имаше един живарник,можеше да го снимам и да ви пуснем по пързалката![]()
![]()
.За утре ми трябват каракуди за кльонк,за друг язовир.Ще сефтосвам сома не ме питайте къде,дава по другите язовири-инфо от приятели.Те не пишат.Някой ако знае да свирка да си купя педарки-10-15 броя.
Каракуди голями може да има пак там на Въскресение-5.
Шано магазина до Разсадника дето продават две жени , в къщата.
ПП: Пабло, бате човека Бен-Люсиен е баш рибар, а не щекар, за съжаление тука удари на камък.
По добре наистина не спорете.
Последно промяна от qno_zloo на Чет Авг 04, 2011 7:37 pm, променено общо 1 път.