Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
leshoqda400
новобранец
новобранец

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от leshoqda400 »

Вторник на Лобош, откъм Радибош-доволно бабушка(в порядъка 300-400гр).Риболова е на леко, на дистанция 12-13 метра,дълбочина около 5.Интересното е че отначалото започнахме със стрелба на бял червей и резултатите бяха отлични.Когато хвърлихме тежка храна,риболова свърши за около 2 часа,не знам на какво се дължи.Иначе такъма беше - мач,осн.влакно 0,16,повод 0.12,подвижна плувчица 2 гр и кукичка тънка 14 номер.Двама човека хванахме ,към 50-60 бабушки.Всички си плуват,без 2-3,които дадоха фира(ама и те плуват)Дано съм бил полезен :drinkers:
Който пие бира,не умира
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

leshoqda400 написа:Интересното е че отначалото започнахме със стрелба на бял червей и резултатите бяха отлични.Когато хвърлихме тежка храна,риболова свърши за около 2 часа,не знам на какво се дължи.
Дължи се на това че пакетираните захранки са бъкани с химия, която не привлича, а дори прогонва рибите от петното.
нямам живарник
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

И един мармот завиваше шоколада в станиол....
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ben_lyusien »

jasonsmith написа:а така така, да живне темата. Айде и адаша ти и той да пусне да почерпи и да заровим томахавката :wink: :drinkers: :drinkers:
нема кък да стани :lol: :lol: :lol: кък да живние кът Софиянците си имат група и туки нещът да драскът само гниетът инфо :lol: :lol: :lol: :axe: :axe: :axe: :axe:
Да не думам тук за 2 седмици що инфо дадох а дори не пуснаха тема какво са направили само лапат ама вече дуки шъ лапат муи :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Много пръжако бре,ама мерси за инфото,много сте полезни!
jasosmith,като е бил на Ботунец даде ли ни инфо,че се ловат таранки!? :D Оп изпуснах се.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Paublo_Eskobar написа:Много пръжако бре,ама мерси за инфото,много сте полезни!
jasosmith,като е бил на Ботунец даде ли ни инфо,че се ловат таранки!? :D Оп изпуснах се.
ееее издаде убавия гиол са къде ще се ловат по 20 литра таран на житце брееее :lol: :lol: на ботунец на стената естествено :lol:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

chirusa_bg написа:И един мармот завиваше шоколада в станиол....
Завиваше захранки на Фиш маниа, Филстар, Респект, Неса, Формакс, Трапер, Мондиал-Ф и други боклуци. 8)
нямам живарник
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Мармота е пич, проблема не е в него :)
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ben_lyusien »

Paublo_Eskobar написа:Много пръжако бре,ама мерси за инфото,много сте полезни!
А ти от къде знаеш като не е дал инфо :lol: :lol: :lol: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
А относно пръжако пише от де е, но ако некои не е разбрал от Искърако е пържако метах за тави излизаха костураки и то по 2 :lol: на торен с бял
Аватар
BACARDI
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BACARDI »

Здравейте колеги както обещах вчера ето и "репортажа" за днешния излет на кариерата зад миленков или какт ое по известен зад теца на дружба пристигнах точно по изгрев слънце и гледката беше такава :
Изображение
Първно начално се опитах да ловя на директен но мястото се оказа не много удобно за директния и за това минах на обикновенна въдица със подвижна плувка 2гр основно 0,14 повод 0,10 кука 16 дълбочината на конкретното място беше около и над 3 метра дъното е наклон захранка супер фидер отделно жито и кус кус стръвта беше жито ловяха се главно малки каракудки както и кленчета имаше няколко червеноперчици и едно бебе шарко голичко явно и рпеди е било хващано защото половинатам устна я нямаше. Ето го и крайния резултад :
Изображение
не се вижда много добре всичко че живарника се изхлузил на една страна от тежеста заради наклона на брега но все пак се вижда за какво става на въпрос .
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

ben_lyusien написа: А ти от къде знаеш като не е дал инфо :lol: :lol: :lol: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Теб някой попита ли те!?Jaso си знае.
Малко четеш и много знаеш,като японски турист си по Искъра-земи хвани една риба и тогава ни давай инфо.Големи сте информатори мани,мани.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ben_lyusien »

Paublo_Eskobar написа:
ben_lyusien написа: А ти от къде знаеш като не е дал инфо :lol: :lol: :lol: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Теб някой попита ли те!?Jaso си знае.
Малко четеш и много знаеш,като японски турист си по Искъра-земи хвани една риба и тогава ни давай инфо.Големи сте информатори мани,мани.
Батка нещо маи на въпреки се опитваш да ми говориш или така ми се чини :?:
Пък и за риби да ми говориш нещо несериозно ми звучи ,когато хванеш на половината на моите риби тогава можеш да се обаждаш,като не броим тези смешни риби където ти ловиш по платени локви с един тон захранка,за разлика от теб господин мод аз ги ловя на не платени и без тонове храна :lol: :lol: :lol: За справка питаи Евгени и вече ако искаш нещо да ми кажеш пиши на лч и ще се видим и разберем че ми писна от такива смешници като теб
п.п.Сега можеш да ме банеш :lol: :lol: :lol:
Аватар
akoto13
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от akoto13 »

Като изключим прекрасната информация на колегара БАКАРДИ, цялата страница е за триене.Разправяйте си се на лични за безмислените коментари
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Ей малките шпиони,нема да се карате за глупости,че некой ще вземе да си поверва :lol: :lol: :lol: Та пишем ви за Искара,щото там ми е фърлен пъпа,и го керизим 30години.За моменнта е дърво-риба нема.Има и други хора зад тоягите-не са в кадър-10 билета-са 30 въдици,ма нема значка.Ходим и по други биваци на разузнаване-дървено положение.Колегата с караваната е мой човек и ходи от 40 години само там.Имаше един живарник,можеше да го снимам и да ви пуснем по пързалката :lol: :lol: :lol: .За утре ми трябват каракуди за кльонк,за друг язовир.Ще сефтосвам сома не ме питайте къде,дава по другите язовири-инфо от приятели.Те не пишат.Някой ако знае да свирка да си купя педарки-10-15 броя.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

lusienn написа:Има и други хора зад тоягите-не са в кадър-10 билета-са 30 въдици,ма нема значка.Ходим и по други биваци на разузнаване-дървено положение.Колегата с караваната е мой човек и ходи от 40 години само там.Имаше един живарник,можеше да го снимам и да ви пуснем по пързалката :lol: :lol: :lol: .За утре ми трябват каракуди за кльонк,за друг язовир.Ще сефтосвам сома не ме питайте къде,дава по другите язовири-инфо от приятели.Те не пишат.Някой ако знае да свирка да си купя педарки-10-15 броя.
Споко, и аз съм попадал на удари заради такива кадри с много сопи, бях писал че съм на Искъра с 10 сопи за бяла и веднага ме сядаха, а те другите пияници и се пада на мен да ги гледам.

Каракуди голями може да има пак там на Въскресение-5.
Шано магазина до Разсадника дето продават две жени , в къщата.

ПП: Пабло, бате човека Бен-Люсиен е баш рибар, а не щекар, за съжаление тука удари на камък.
По добре наистина не спорете.
Последно промяна от qno_zloo на Чет Авг 04, 2011 7:37 pm, променено общо 1 път.
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”