Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Моряка написа: То всяка година нови работи излизат
Да така е да,ето нещо ново(много прясно)

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
изглежда готино.и аз гледам в ибей излезли разни нови и добре забравени стари мании и в най-скоро време ще има бай нау на няколко ама чакам да събера пари за основното ,че да поръчвам наведнъж 

Качествени чепарета Borkata

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
карид,без да искам да те обидя ама май си прекалил с лака.с какво го поставяш?аз го слагам с игла.според мен с нея се вземат най-прецизните капчици.преди пробвах с подстриганата четчица на лака както и със клечка за зъби ама иглата май ми е най ок
гледам някви реклами на някакво изложение април месец.сигурно ще има какво да се види и ще направя всичко възможно да отида.

Не се обиждам. Даже напротив, хубаво е повече хора да си кажат мнението.BorisK написа:карид,без да искам да те обидя ама май си прекалил с лака.с какво го поставяш?
Просто реших да си поиграя с очичките, а за да се получат, трябва главичката да е по-голяма. Иначе ако не правя очички, лакирам само с четка от лак за рисуване на нокти. Доста по-тънка е от стандартните и си става добре.
-
- сериозен играч
На мен пък не ми е прекален лака. Очичките определено са успешни ... 

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
здравейте колеги ,да попипам да ли има значение цветът на очичките
ianimar написа:здравейте колеги ,да попипам да ли има значение цветът на очичките
Има има ти риба с лещи виждал ли си???

п.п.Запалихте ли Опела на адаша вчера??

благодарение на твоят съвет запали.смяташ ли че тези пера, от магазин Джъмбо ще вършат работа.
зависи за какво ти трябват(сафрид или карагьоз)ianimar написа:благодарение на твоят съвет запали.смяташ ли че тези пера, от магазин Джъмбо ще вършат работа.
Ти пък откога се интересуваш от пера??? ако ти треба нещо ползвай жокер(обади се на приятел

Понеже няма от къде да си взема перушина от патица или бърне,някой знаели във Варна от къде може да се купи... 

От юрдек може да ти подаря,имам един оскубан скоро,но от бърнеtns написа:Понеже няма от къде да си взема перушина от патица или бърне,някой знаели във Варна от къде може да се купи...

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:

прела баба,прела баба три недеели,
та изпрела две къдеели

мноооого ме мързи.докато вържа 100 куки се изръбвам

да се има предвид,че това са куки 12 номер

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
миналата година засякох горе долу колко чепарета ми трябват,за да изкарам годината.оказа се,че със тези които раздавам на тоя-онзи като се наложи отиват над 70.бах мааму и труд.за цяла зима нямам и 200 вързани куки.като няма риба много ме мързи да вързвам но вече няма време и съм почнал сериозно да действам.

- borkok
- научил се да хвърля
И ти си сьщия като мене Борка
Повече раздаваш отколкото употребяваш
Иначе куките с бьрнето са джи-джи.Поздрави