Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболова около Русе

Мнение от ribarq92 »

MiTKo_Fisher написа:Май този е твоя на последната снимка .Ееее чакай ,че забравиха да дарсна :имам няколко късания и лових с малки куки 8-10№ и няколко откачени риби 2-3.Не си чувах пищялките .Защото така сладко бяхме заседнали на една маса .Но колегата ribarq92 има доста изострени слухови рецептури .При всеки удар казва ,че нещо е ударило .Все пак бяхме на около 25 -30 метра от колците :).Айде слдващия път успешен .А и рибата май се пораздвижи на това Теке .

абе кво тръгнала аз не фанах на мойте нито един шаран само 3-4 пъти ми дига пръчката от стойката но мятам точно до тръстиките и се набива там и ми къса :evil: :evil: :evil: А и моя приятел дето разпува в отсрештните папури там излезе едно амурче 400-500 гр :oops:
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Ако утре съм свободен .След работа ще прискоча да помятам малко с фидера.
Колега Минчев и ти не си скучал :mrgreen:
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

MiTKo_Fisher написа:Ако утре съм свободен .След работа ще прискоча да помятам малко с фидера.
Колега Минчев и ти не си скучал :mrgreen:
хахахаха тоя път си зими и кеп !!! И сложи по голяма кука бе брат !!! И утре вечер искам един шаран 5+ да го видя тука в форума ина4е :axe: :D :D
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Баджанака кеп ми подари .Ама не е влизала още риба там .А за 5+ дума неможе да става.На фидер повече от 3кг несъм закачал.Довечера ще пипша ако не ми мине ктока път. :mrgreen:
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

MiTKo_Fisher написа:Баджанака кеп ми подари .Ама не е влизала още риба там .А за 5+ дума неможе да става.На фидер повече от 3кг несъм закачал.Довечера ще пипша ако не ми мине ктока път. :mrgreen:
eми време му е да закачиш бе :D :D Аз неска на разходка по магазините си зимах и легло :D
kasov
новобранец
новобранец

Мнение от kasov »

Не знам дали ще се получи нещо , но пробвах да кача една снимка на обитател на рибарника в Цар Калоян ИзображениеА това в живарника е улов от месец май , бях пуснал едно момче от София инцидентно да полови , защото тогава не бяхме разрешили още риболова.Изображение А относно раците , колега Мирчев , бонус са да , стига да са уловени с въдица разбира се , иначе става въпрос за нещо по различно все пак..
Там където обществото е порочно -истината е безумие.
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

Благодаря инфото,в неделя живот и здраве пак сме при теб.Дано и аз вече да се снимам с някой екземпляр като теб.
На малките шарани им хванах вече цаката остава и на големите да хвана. :D :D :D
kasov
новобранец
новобранец

Мнение от kasov »

mmirchev71 написа:Благодаря инфото,в неделя живот и здраве пак сме при теб.Дано и аз вече да се снимам с някой екземпляр като теб.
На малките шарани им хванах вече цаката остава и на големите да хвана. :D :D :D
Искрено се надявам да имаш тая възможност . Сигурен съм , че когато се поразхлади и особено през есенните месеци ще тръгне здраво шарана. Искам да го изловят риболовците за да ме улеснят , когато завъртя грипа преди източването през октомври. Ако има някой , който иска най -много да кълве шарана това съм аз , повярвай ми .
Там където обществото е порочно -истината е безумие.
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Резултата от следобедния риболов на Текето е 3 облеза 1 бабушка 1 каракуда и 1 платика :lol: .Само дето се подразних от едно нещо .Едни хорица си гребяха и езерцето с надуваемата си лодка а уж е забранено.Изображение :evil: :evil: :evil:
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

kолега iko 05 колата ми е малка и не сабирам моите сергий там, за това ходя с пикапа за риба,но той е двуместен и също не е стока,а ко искате да се возите от зат в фургона нямам нищо против,нямам по големи удобства за сажеление. :(
Аватар
Em1l
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Em1l »

Ако има някои които се чуди всеки ден какво да прави като мен,Нека да напише едно лс да ходим на реката сутрин.По цял ден тъпея ходиш 3 пъти утре пак отивам.За компания все ще има какво да научим един от друг макар че съм само на 17 и аз ще научавам повече.
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
vlado81
новобранец
новобранец

Мнение от vlado81 »

На р.Янтра днес отново имаше големи таранки заедно с големи червеноперки - общо 11 таранки и 4 червеноперки от 5:45 до към ... 11 и нещо. Хванах и 3 малки шаранчета големи около 1 педя. Всичката риба улових на плувка на жито. Миналия път, пак бяхме хванали няколко шаранчета. Разбира се всичката риба - различна от таранка и червеноперка върнах в реката, защото последния път не направих добро впечетление с маломерната риба която снимах.

Изображение

Изображение

Един колега на отсрещния бряг беше решил да хвърля на дъно. Хвърли 2-3 въдици но след 2 облеза интусиазмът му се испари и набързо прибра и си тръгна. Видях и много водорасли които течението носеше надолу към Ценово ...
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

Днес се прибрах от Кастел неуспях да хвана за това което отидох но стана прекрасен излет с много добра компания ето който иска да разгледа снимки на 2-ра страница съм писал за целия ми излет !!! http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=9524
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

Я обадете някой нещо да е чул за Текето че мисля да му направя една бърза атака петък,събота и неделя !!!!
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Здравейте колеги,преди малко се връщам от Дунава и направих третото капо за тая седмица, като изключим облеза който си налових.Ходих зад ТЕЦ-Запад и ми направи впечетление че на всякъде има табели "частна собственост-влизането забранено" даже и на дигата имаше табела, ама минах покрай нея и отидох да си ловя, възможно ли е според вас и дигата да е частна собственост? :cry:
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”