Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- Поморийския
- ще става разбирач
Re: Кърджалийски регион
Всички са наште
- Vesko1
- сериозен играч
Вие тука си пишете стихчета....а хората на звезделина и късат джуките на бялата.В неделя било панаир...и то в най големия дъжд....вадели по кило-2 хората...бая рибета извадили.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Антон Тонев
- сериозен играч
И кой ти го каза това.?Vesko1 написа:Вие тука си пишете стихчета....а хората на звезделина и късат джуките на бялата.В неделя било панаир...и то в най големия дъжд....вадели по кило-2 хората...бая рибета извадили.
Аз бях в Събота, а имаше хора и от петък.Ако са пускали по 10-метра уклейници за стръв да, ама като се сетя ние с какъв зор фанахме 4-5 уклея!!!!!!
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Тонка...първо отиваш на Траса в залива...хващаш си за половин час 20-30 броя...и оттам обратно на колата и отиваш за бяла.На Звезделина уклей няма.Антон Тонев написа: Аз бях в Събота, а имаше хора и от петък.Ако са пускали по 10-метра уклейници за стръв да, ама като се сетя ние с какъв зор фанахме 4-5 уклея!!!!!!

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Така съм по съгласен.Ама това са болни хора, в тоя дъжд да кибичи цял ден свит в колата.Vesko1 написа:Тонка...първо отиваш на Траса в залива...хващаш си за половин час 20-30 броя...и оттам обратно на колата и отиваш за бяла.На Звезделина уклей няма.Антон Тонев написа: Аз бях в Събота, а имаше хора и от петък.Ако са пускали по 10-метра уклейници за стръв да, ама като се сетя ние с какъв зор фанахме 4-5 уклея!!!!!!

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Don4o_62
- учете се от него
ами фризерите им са се изпразнили сигурно.....Антон Тонев написа:Така съм по съгласен.Ама това са болни хора, в тоя дъжд да кибичи цял ден свит в колата.Vesko1 написа:Тонка...първо отиваш на Траса в залива...хващаш си за половин час 20-30 броя...и оттам обратно на колата и отиваш за бяла.На Звезделина уклей няма.Антон Тонев написа: Аз бях в Събота, а имаше хора и от петък.Ако са пускали по 10-метра уклейници за стръв да, ама като се сетя ние с какъв зор фанахме 4-5 уклея!!!!!!

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Б`ат Дончо, тоя стройния манекен Гошо, виждаш ли го по Асеновград.Тоя се изгуби като стара баба мензиса.Ебасси несериозния тип.Даже като идва по Кърджали не се обажда вече.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Антон Тонев
- сериозен играч
Те зъбите му опадаха-ти младоженецantivik написа:Нъл беше младоженец.....

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Тонка вече съм си в Асеновград.Близо два месеца бях във Велико Търново.А в Кърджали не сме си идвали от доста време.Това че не пиша не означава че не чета!Попива секво инфо което има.Скоро мисля да откривам някъде за един ден затова пишете........и аз разбира се вече ще пиша обещавамАнтон Тонев написа:Б`ат Дончо, тоя стройния манекен Гошо, виждаш ли го по Асеновград.Тоя се изгуби като стара баба мензиса.Ебасси несериозния тип.Даже като идва по Кърджали не се обажда вече.

Георги Тенев
- Антон Тонев
- сериозен играч
А, ти кой беше!!!!!!!!!???????????georgi30 написа:Тонка вече съм си в Асеновград.Близо два месеца бях във Велико Търново.А в Кърджали не сме си идвали от доста време.Това че не пиша не означава че не чета!Попива секво инфо което има.Скоро мисля да откривам някъде за един ден затова пишете........и аз разбира се вече ще пиша обещавамАнтон Тонев написа:Б`ат Дончо, тоя стройния манекен Гошо, виждаш ли го по Асеновград.Тоя се изгуби като стара баба мензиса.Ебасси несериозния тип.Даже като идва по Кърджали не се обажда вече.п.п А зъбите все още са ми тука повечето, ако некой не верва нека вземе едно агне и да ме пробва!

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Don4o_62
- учете се от него
на закриването пак на полянката,а аз пак до оградата 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Ако има вода, става!Don4o_62 написа:на закриването пак на полянката,а аз пак до оградата

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Антон Тонев
- сериозен играч
Искам да попитам градските нещо.Някъде по някой магазин да сте срещали маскировъчно фолио да се продава. 

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
А, значи да разбирам че си мераклия да вземиш едно агънце?Ако има нящо звънкаи предварително.ОК?А между другото давайте инфо за водоемите?Антон Тонев написа:А, ти кой беше!!!!!!!!!???????????georgi30 написа:Тонка вече съм си в Асеновград.Близо два месеца бях във Велико Търново.А в Кърджали не сме си идвали от доста време.Това че не пиша не означава че не чета!Попива секво инфо което има.Скоро мисля да откривам някъде за един ден затова пишете........и аз разбира се вече ще пиша обещавамАнтон Тонев написа:Б`ат Дончо, тоя стройния манекен Гошо, виждаш ли го по Асеновград.Тоя се изгуби като стара баба мензиса.Ебасси несериозния тип.Даже като идва по Кърджали не се обажда вече.п.п А зъбите все още са ми тука повечето, ако некой не верва нека вземе едно агне и да ме пробва!
Георги Тенев