Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Мнение от GODzillata »

кирил великий написа: Не разбрах много добре какво казваш, имам таблет в него системата сигурно е Андроид, как ще ми свърши работа като джпиес?
Ам'че нъл на български ти редим, ко не разбра? :lol:

Таблетката ти, ако е андроид, си има вграден жипиес....сигур ако е ябука или джам - па мое да има де....къ да е....та фключваш жипиеса и чрез мапсовете на гуглето си навигираш.....или па си теглиш от плей стора некоя фрий навигация....или па от некой сайт хакната или па си плати за некоя и те така - си навигираш безгрижно.....нема сми да си земеш само навигация, след куту имаш таблетка.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

кирил великий написа:...Гледам в такситата на Йелоу някакви хубави бърбориви джипиеси...
Е техните са баш най-обикновени таблети седмица и ползват вграденият джипиес . Кажи твоят таблет какъв е и кой модел за да ти кажа как да си го ползваш като навигация .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от кирил великий »

Моят е Престижио мултпад ултимейд, ама ще може ли да ми говори като тия в Йелоу - завийте на лево, завийте на десно, а сега излезте да видите какво направихте! :D :roll:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

кирил великий написа:..., а сега излезте да видите какво направихте! :D :roll:
По-скоро - я ся слез да видиш де те заврях у на кучето гъза! :lol:
Мен веднъж ме вкара във врачанския балкан, пътят свърши, само скали и урви, а онаа офца ми вика да карам ьош 5 км. :axe: :mrgreen:

Ма ти що не земеш да си смениш потписа....щото ем е гоуем, ем па къ мое си велик и да не можеш си навигираш с таблетката....па и си с телефон с копчета... :mrgreen: :roll:
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Ще го сменя подписа следващата година. Всяка календарна година променям нещо. Телефонът с копчетата е много як и е със страхотен обхват. През туй време 2004 - 2016 жена ми смени около три телефона и два смартфона. Развалят се, а моят още си работи, но понеже се е изтъркал си купих същият - неупотребяван.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Прав си, имам една Нокия на 11 години и не е мръднала, даже батерията й още държи!
Когато децата не слушат, им взимам смартовете и им давам жисием с копчета. :mrgreen:

@Лускооо, яла те де съм по твоя препоръка:
IMG_20160408_092153.jpg
...тъй де, няма само на Паф да навявам спомени. :lol:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Добре е за плицикане:
IMG_20160408_091320.jpg
IMG_20160408_091456.jpg
IMG_20160408_091540.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

кирил великий написа:Ще го сменя подписа следващата година. Всяка календарна година променям нещо. Телефонът с копчетата е много як и е със страхотен обхват. През туй време 2004 - 2016 жена ми смени около три телефона и два смартфона. Развалят се, а моят още си работи, но понеже се е изтъркал си купих същият - неупотребяван.
От кьде намери нов телефон от старите модели.Питамте защо тьрсим Нокия6303i класик ама нова че моита почна да загльхва като говорим.Правихая два пьти ама сьщата работа.
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

А'е,като ви слушам какви телефони ползвате,а и какви търсите.....да ви питам.
Как изглеждаха динозаврите?
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Martin Mihailov написа:
кирил великий написа: От кьде намери нов телефон от старите модели.Питамте защо тьрсим Нокия6303i класик ама нова че моита почна да загльхва като говорим.Правихая два пьти ама сьщата работа.
Случайно видях обява в Продавлник - едно момче му го бяха подарявали, и дойде с кабел, с всичко, резервна батерия и кутия. Той си имал по-скъпи модели и така.
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Красимир Атанасов написа:А'е,като ви слушам какви телефони ползвате,а и какви търсите.....да ви питам.
Как изглеждаха динозаврите?
Ако имам сгода и мога да си го позволя, съвсем ще се откажа от мобилен телефон, ама напълно. . Но нямам тази възможност заради работа, жена и дете...
lusienn

Мнение от lusienn »

Моя е нокия Х1 и му е счупено стъклото,но не ми пречи-за риба е идеален,че му държи много батерията с едно зареждане.

Ако неговориш много 7-8 дни,а е на 5 години.
Но интернет картата я държа отскоро в таблетче 7 инча,и смартфона Нокия-XL-в момента е без карта и не го ползвам.

Та Киро Великия е като мен-не си Сам. :drinkers:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

кирил великий написа:...ама ще може ли да ми говори като тия в Йелоу ...
Ще може , по принцип всички си говорят . Аз им изключвам приказките щото съм бая глух и едно не ги чувам как требва , второ само ме разсейват . Не съм имал Престижио но като всеки таблет с Андроид , то операционната система си е еднаква . Виж от къде ти се включва джипиеса . На Самсунгите става като дръпнеш с пръста по тъчскрийма надолу и се появяват иконките . Освен включен джипиес трябва да си включил и мобилният нет . Мобилен нет поне може да си вземеш за без пари . После отиваш в меню карти и задаваш маршрут . Примерно от тук , мястото където си , до мястото което си решил да идеш . Появява ти се иконка за навигация , клицаш на нея и те пита как ще ходиш до там , пеш или с кола . Кликаш на съответният начин и си готов . Говори ти , упътва те , показва ти кеф ти обикновена карта , кеф ти само маршрут , кеф ти 3Д карта . Не го слушай адаш ти къде хротува глюпости , че щело да те забие де път нема . Тва е актуално за образи къде не щат да си платят четири лева на месец за мобилен нет , освен това си купуват щайги с различна от Андроид операционна система , плащат за иначе безплатни приложения от типа на Сиджик за които не трябва нет , ама естествено не си ъпдейтват картите и нормално да стават сакатлъци . Иначе ако си решил да си взимаш непременно отделна навигация , то задължително си вземи такава с доживотен ъпдейт , разликата при един и същи модел с ъпдейт и без е десетина , двайсет лв. Така поне пак ще си сигурен , че няма да стигнеш до място дет път отдавна няма но машинката не го знае това . Задължително обаче си купи читаво зарядно за кола , в никакъв случай някое ноннейм щото няма да ти върши работа .

Ако много държиш на навигация виж тази - http://www.pazaruvaj.com/gps-navigacija ... 221838048/

Ако ти идва скъпа това - http://www.pazaruvaj.com/gps-navigacija ... /#opisanie също ще ти свърши работа но си доплати за доживотен ъпдейт щото не е включен в цената .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Предложенията, които си дал са много подробни - благодаря ти!

Давам на жена ми да прочете съобщението, ако не се ориентираме как става с таблета, минаваме на вариант самостойна навигация.

Тази отделната навигация не е евтина, но сигурно е качествена и ще си я купя. Какво ми трябва за нея допълнително и ще може да се прибира при паркиране, нали? Защото паркираме навън пред блока.
lusienn

Мнение от lusienn »

Кире аз ти се обаждам от тоя телефон.

:arrow: http://www.gsmarena.com/nokia_x1_00-3853.php .

Виж с децата и жената се свързвам по нета,щото това ползват,не че нямат минути безплатни-така са свикнали-всички деца вече са така,

поне в София.

Основно Вайбър се ползва,рядко месинджър.

Скайп отдавна никой не ползва.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Заключено

Обратно към “Разни”