Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Риба има на о.Св Иван от два дена здраво го скубят обаче си траят,на Аркутино също има данна за добър улов и лична проверка днес на Маслен нос двама 14кгкарид написа:Вчера след обед между атия и биволите много слабо. Двама по 15-20 сафрида. Сонара показва риби, но не кълват. Явно рибата е още по на юг.
УЖАС кило и половина двама пред Галата от 17 до 20.30ч. До 20ч.-нищо чак след това даде за малко и то се стъмни, мъка,мъкаааааа..
-
- научил се да хвърля
Днес на Болата от 16 до 20 часа , по 5 килограма на човек.Рибата е в приткача на 10-12 м. Най отиваше на зелено чепаре 

-
- научил се да хвърля
Не е ли забранено на болата защото се разминахме днес към 5:30 с едни познати от Болата се връщали и казаха че военните не пускали ли какво било ... та не влизали в крайна сметка.
-
- научил се да хвърля
Пускат пускат само не дават да се влиза много на вътре. Пък и те към 18 ч си тръгнахаthisiswar написа:Не е ли забранено на болата защото се разминахме днес към 5:30 с едни познати от Болата се връщали и казаха че военните не пускали ли какво било ... та не влизали в крайна сметка.

..... е.... чудесна новина....а ние се дървиме тука из Варненския залив за 5 риби.....Георги Вутов написа:Пускат пускат само не дават да се влиза много на вътре. Пък и те към 18 ч си тръгнахаthisiswar написа:Не е ли забранено на болата защото се разминахме днес към 5:30 с едни познати от Болата се връщали и казаха че военните не пускали ли какво било ... та не влизали в крайна сметка.
Вчера между Германката и Колкита също си даваше добре сафрид почти колкото във Вторник ,но имаше неприятен югоизточен вятър с ветрова вълна и риболова общо взето нямаше много допирни точки като предния за който писах вчера.Литрите почти същите но за почти двойно време ,почти нямаше пълни чепарета обаче имаше голямо разнообразие от риба (поединично разбира се ) сафрид,поче удари доло след като задържах малко,дракон разбира се,карагиоз едър (не блеч)чернокоп (колкото едър сафрид )циганета два броя (дребни ,колкото едър чернокоп)хамсия и няколко сардинки .......
изкефих се само каде делфин не хванахме .Ами това е ,на излизане вятъра падна и си стана приятно време за риболов .........ама вече си имахме рибка ,а и се обадиха че масите са наредени
.

Няма такъв филм , вчера бях с едни гости на нос Калиакра от 13ч до 19ч , снимки имам даже, бяха над 25 лодки пред болата и може би 10тина пред самия нос , имаше 3 военни кораба два от тях бяха в дясно от нос калиакра, само 1 беше пред болата до самите лодки , но хората си стояха и си ловяха , корабите просто си правеха някакви маневри .nov написа:..... е.... чудесна новина....а ние се дървиме тука из Варненския залив за 5 риби.....Георги Вутов написа:Пускат пускат само не дават да се влиза много на вътре. Пък и те към 18 ч си тръгнахаthisiswar написа:Не е ли забранено на болата защото се разминахме днес към 5:30 с едни познати от Болата се връщали и казаха че военните не пускали ли какво било ... та не влизали в крайна сметка.
През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
-
- новобранец
..... е.... чудесна новина....а ние се дървиме тука из Варненския залив за 5 риби.....[/quote]
Ами то няма нужда да се виси цял ден из залива.Снощи към 17,30 влязох от Почивка,нямаше други лодки.До 18,30-3 риби.Тогава оловото спря да потъва.За 40 мин ме заболя ръката.Сетне-пак нищо.Понатълних кофичката,е малката,ама хапнахме прясно.
Ами то няма нужда да се виси цял ден из залива.Снощи към 17,30 влязох от Почивка,нямаше други лодки.До 18,30-3 риби.Тогава оловото спря да потъва.За 40 мин ме заболя ръката.Сетне-пак нищо.Понатълних кофичката,е малката,ама хапнахме прясно.
Днес на Бяла от 6.00 до 12.00 двама 7кг сафрид и 1 циганка .
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- новобранец
А днес на Бяла трима души=три кила граца и 1 циганка.И започва здраво да духа.За утр и ние май ще духаме......супата:):):)
Някой с инфо за Варна? Че утре се чудя къде да атакувам 

-
- научил се да хвърля
Мънца най добре изчакай някой друг ден , че с тоя вятър дето го дават утре... не знам дали въобще ще става за влизанеМънцата написа:Някой с инфо за Варна? Че утре се чудя къде да атакувам
- paynera
- вече хвърля и на тежко
И аз да имам 60 коня двигател и аз ще съм смел , но с моето миксерче от 2,5 кобилки утре и до вторник ще си седя в къщи.Мънцата написа:Съдбата обича смелите

Наи обичам , зъби на бели риби да събличам