Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Точно / и на фидер нищо не се обади /Красимир Кюрпеков написа:Колега, в неделя бяхме с бат Бойко и Митака на Мечка. Та таксата е 5 лв., колкото си е от доста време. Излизаха доста червеноперки и маломерни кефалчета. За съжаление въпрека захранките и тактиките нищо едро не се обади. Червеноперките са доста добри, като взимаха и на жито,бял и царевичка.Поне според мен си потърси друга дестинация

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
[quote="Красимир Кюрпеков'']Колега, в неделя бяхме с бат Бойко и Митака на Мечка. Та таксата е 5 лв., колкото си е от доста време. Излизаха доста червеноперки и маломерни кефалчета. За съжаление въпрека захранките и тактиките нищо едро не се обади. Червеноперките са доста добри, като взимаха и на жито,бял и царевичка.Поне според мен си потърси друга дестинация
[/quote]
Благодаря за инфото, а как стои въпроса за нощувка на Леново(малко
) и сутринта да се пориболовства, положението там в момента какво е? 

Благодаря за инфото, а как стои въпроса за нощувка на Леново(малко

Да живее България!!!
По време на забраната нощувахме една доста голяма група там. Всичко е въпрос на позволение. За положението конкретно инфо не мога да ти дам, тъй като ходя там изключително рядко.По принцип се приготви за гъсти каракуди различен калибър. Подготви си повече жито- по това време миналата година излизаха разкошни карабалъци покрай каракудите. Има и кефали и шаранчета.
След дълго отсъствие...
Сряда на Голям Беглик доволно костури ( обичайна бройка, изненадващи размери)
Днес Брягово, измъчена работа; каракуда-15'на но само 2-3 от големите. Един мерен шаран два не толкова. 5-6 кг риба но все едно валат.
Днес Брягово, измъчена работа; каракуда-15'на но само 2-3 от големите. Един мерен шаран два не толкова. 5-6 кг риба но все едно валат.
Сами, къде се губиш?Скъсахте ги тия риПкиdebaser написа:След дълго отсъствие...

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не е Тракиец . Приемам подкупи в стъклени бутилки, инфото е вярно на 100% . Гаранция
Вай вай егати и предателите ша ма продатат за кило ракияЗначи, ако има стъкло и аз ще издам.Но по важното е хващат ли риба.

Три дена 4 едри каракуди и една червеноперка

Водата паднала, леща бол като гора е от горе, язовира не е истровен просто неще да зима и неще.

За Брацигово става въпрос

Асене, тия много стиснати , бре
. Нищо не можах да изкарам, другия път ще я търся от теб, да не казвам къде си
. Че бидона почти свърши 

Здравейте колеги, днес бях на Леново, общо взето се получи тегав риболов, на перце на бял хванах някоя и друга каракудка, на жито не пипна, доста е паднала водата иначе, но задуха един гаден вятър и всичко спря, на дънните на царевичка само 2 почуквания и дотам беше общо взето, и другите колеги покрай мен вадиха епизодични караконджули и така протече днешния риболовен излет.

Да живее България!!!
-
- сериозен играч
Е,време му е на Леново да го изпускат!Другите язовири без вода останаха,а той дюкме!
А и вече е 3-та година откак не са го източвали ако не ме лъжи паметта, а доколкото знам на всяка 3-та година го източват да изловяват хубавата риба!
Това е според мен положението!

Колеги, здравейте! Около 15-ти заминавам на двуседмичен риболов на яз.Ивайловград там ще ходя за първи път. Искам да ви питам дали има нещо вярно в това че вечер трябва да се вадят въдиците от водата тъй като минавали с някаква лодка и влачели въже с кука, която да ги къса, тъй като нощния риболов е забранен.
Благодаря ви предварително!
Благодаря ви предварително!
Зависим от риболова !!!!!
-
- сериозен играч
До колкото знам нощния риболов е по принцип забранен!Така,че няма причина на Ивайловград да е по различно!
Така е колега но на яз.Искър не минават да ти късат пръчките с лодка .
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Така са преценили,че ще се справят по-ефективно
.А ти надявам се знаеш,че по закон нощният риболов е забранен.Бракониер ли си или какво?????????

Ако това , че съм оставил двете си пръчки с по една кука на царевица за през ноща ,значи съм бракониер ,а тези с лодките дето кльонкат и другите мрежари сигурно не са.
Мисля ,че всички знаем границата на бракониерството ама явно не.

Мисля ,че всички знаем границата на бракониерството ама явно не.

Някой скоро да е ходил на катунските дупки да даде инфо какво излиза стръв и места благодаря предварително , че тази седмица мисля да намина да видя какво е казаха ми за това място.