Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
Re: Кърджалийски регион
Фолио имитиращ КАРБОН да но-маскировъчно не , ако не е тайна за какво ти трябва колегаАнтон Тонев написа:Искам да попитам градските нещо.Някъде по някой магазин да сте срещали маскировъчно фолио да се продава.

- Антон Тонев
- сериозен играч
Има, има.Трябва ми за стойката.Материала е алуминий.Виждал съм такава направена в Карповия форум.888 написа:Фолио имитиращ КАРБОН да но-маскировъчно не , ако не е тайна за какво ти трябва колегаАнтон Тонев написа:Искам да попитам градските нещо.Някъде по някой магазин да сте срещали маскировъчно фолио да се продава.

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Стойката не трябва да се отразява във водата от слънцето!Трябва ми за стойката.Материала е алуминий.

В гората също трябва да скрива!
Рибите се плашат!

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Нещо такова искам да станеhaga написа:Стойката не трябва да се отразява във водата от слънцето!Трябва ми за стойката.Материала е алуминий.![]()
В гората също трябва да скрива!
Рибите се плашат!

http://www.nalov.com/forum/index.php?showtopic=40250" onclick="window.open(this.href);return false;
Има зелено маскировъчно, ама скъпо мамка му
http://www.armadapontica.com/shop/produ ... ductID=248" onclick="window.open(this.href);return false;
ПП В тоя ред на мисли да се похваля и аз.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз ти честитих вече
Със здраве да си я ползваш Тонка ,и да е кадемлийка.

Когато няма риба.......не кълве!
- Don4o_62
- учете се от него
Тонка,и риба да не фанеш да я гледаш тая стойка ти стига
Нещо взех да се замислям пак шаранджия да ставам
,малко смяна на десена че едно и също омръзва,какво по хубаво да се изпъва човек като кайш под сянката,да се прозява,да си дремне,да си .....абе квото си иска и му е кеф
а едно време какви шарани фащах като си спомня
но ще останат спомените,не че съм забравил а че просто са рядко и срамежливи 

Нещо взех да се замислям пак шаранджия да ставам

а едно време какви шарани фащах като си спомня

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Vesko1
- сериозен играч
Тонка...с обикновено маскировъчно фолио няма да стане.Лятото стойката се нагрява от слънцето на 60-70 градуса метала...ще се прецака много бързо обикновеното фолио и ще се набръчка ,отлепи и така нататък.Фолиото за маскировки е специално карбоново ,и се нагрява с пистолет за горещ въздух...ето един пример.Антон Тонев написа:Искам да попитам градските нещо.Някъде по някой магазин да сте срещали маскировъчно фолио да се продава.
http://www.youtube.com/watch?v=WlPAsAPHgPA#t=14" onclick="window.open(this.href);return false;
Мисля че Сапуна си беше "карбонизирал" маскировъчно стойката,имаш му телефона...обади му се и питай ,кой му я е направил и къде.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На тази стойка никакво фолио не може да стане. А и няма нужда. Ратегаемите части влизат толкова плътно че въздух не може да премине. Ще се издере и обели веднага,и после като го махнеш цялата стойка ще ти лепне
Когато няма риба.......не кълве!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Ще я вапцам с баданарката тогаваПетър Недев написа:На тази стойка никакво фолио не може да стане. А и няма нужда. Ратегаемите части влизат толкова плътно че въздух не може да премине. Ще се издере и обели веднага,и после като го махнеш цялата стойка ще ти лепне

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Поморийския
- ще става разбирач
А защо трябва да я маскираш като стръвта ще бъде поне на 50 м от въдицатаАнтон Тонев написа:Има, има.Трябва ми за стойката.Материала е алуминий.Виждал съм такава направена в Карповия форум.888 написа:Фолио имитиращ КАРБОН да но-маскировъчно не , ако не е тайна за какво ти трябва колегаАнтон Тонев написа:Искам да попитам градските нещо.Някъде по някой магазин да сте срещали маскировъчно фолио да се продава.
Вкарваш се в някви филми
- Поморийския
- ще става разбирач
Дончо имаш чадър огромен слънцезащитен подарък към него и стол с поставка за кафе или биричкаDon4o_62 написа:Тонка,и риба да не фанеш да я гледаш тая стойка ти стига![]()
Нещо взех да се замислям пак шаранджия да ставам,малко смяна на десена че едно и също омръзва,какво по хубаво да се изпъва човек като кайш под сянката,да се прозява,да си дремне,да си .....абе квото си иска и му е кеф
![]()
а едно време какви шарани фащах като си спомняно ще останат спомените,не че съм забравил а че просто са рядко и срамежливи
само за шаранжии

- Антон Тонев
- сериозен играч
Той Дончо, я стане Шаранджия, я не.По добре го подари на Виктор, че той обича да си подремва по среде-пладнеПоморийския написа:Дончо имаш чадър огромен слънцезащитен подарък към него и стол с поставка за кафе или биричкаDon4o_62 написа:Тонка,и риба да не фанеш да я гледаш тая стойка ти стига![]()
Нещо взех да се замислям пак шаранджия да ставам,малко смяна на десена че едно и също омръзва,какво по хубаво да се изпъва човек като кайш под сянката,да се прозява,да си дремне,да си .....абе квото си иска и му е кеф
![]()
а едно време какви шарани фащах като си спомняно ще останат спомените,не че съм забравил а че просто са рядко и срамежливи
само за шаранжииако си размислил
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Да де "да си подремва..."
като се намират "предатели" де вместо да му правят компания на ракията се размотават с лодка по гьола и се юрват раци да ловят.
Много багажирия ша стане Тони, място за нас няма да остане, па и знаеш, падам си по импровизациите. Ха честита ти стойка и недей я маскира много, много че не мож я видя на брега, кат се раздрънчи централата
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Сега вече имам и тек и половина легло, така, че няма страшноantivik написа:Да де "да си подремва..."като се намират "предатели" де вместо да му правят компания на ракията се размотават с лодка по гьола и се юрват раци да ловят.
Много багажирия ша стане Тони, място за нас няма да остане, па и знаеш, падам си по импровизациите. Ха честита ти стойка и недей я маскира много, много че не мож я видя на брега, кат се раздрънчи централата
.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Да бе, да да зема и да се изтърколя от него, че хептен да ме вземете за мезе
и на земята си ми е добре, койт` търси легло - да си седи дома и да не се мота по дивото

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!