Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от toci23 »

yco написа:...може да има и някоя чепка мерло, ама само някоя... :mrgreen:
Понеже се преебах с памида-забавих се с тея риби :lol: и не успях да взема :evil: взех само каберне и мерло :wink: всичките бидони са 50 на 50,кабернр -мерло :rolleyes: :lol: ...ще си ловим и пием и на минус 10 ........трепе яко от първата глътка.... :drinkers: Ааааааа даааа сте ми живи и здрави всички Наздравееее..... :drinkers: :drinkers: :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Та да си продължа темата по прътовете... :wink:

Това са нашите "ъглита" за вертикален риболов.... :evil: :lol:

http://www.uglystik.com/Ugly-Stik%C2%AE ... l#start=16" onclick="window.open(this.href);return false;

...малко им е лайнян цвета, но ще го преглътна... :lol: , колко сме ги яли такива евтини и некачествени.. :lol: .. ама тия трябва да ги бъде я... :lol: , заради цвета.. :lol: ., ама и москвича ми беше с такъв цвят...., някои му викат "екрю" ама то си е баш крушова чорба... :lol: .. ама това екрю ме кара 18 години безотказно...., дано и пръчките са такива...
....жа видим... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

лятото взех един Формакс 2,20 - 150 - 500 акция,нема лабаво :mrgreen: ,пише че е карбон ама никъде не видях :roll: :lol: но е много лека като цяло и е с твърд връх цвят кармъзъ :lol: та си правех едни домашни халкички от стоманена тел и запоени след монтажа на вирбела :wink: че купешките даваха фира при лек напън с две ръце,и ми дойде на акъла да метнем една 5 л. туба да видим халките кина съм ги сторнал :lol: хич и не помислих за пръчката ще издържи ли...бая си е зор да я вдигнеш :mrgreen: но теста мина успешно,вярно че се згъна като лък и чаках да се скърши ама не :D щях да слагам 8 л. че се нахъсах ама ме домързя да я вадя,пълна и т.н. и кво щях да доказвам и на кой :D но 5 л. туба си е цифра за мярка на лъскави въдици :wink:
в неделя и аз съм на казан,но не на събор с фасул :lol: а ракиен :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Ице Ицеее :lol: да не мислиш че съм те забравил-или че говоря празни приказки :lol: И твойта ли с такава лекота вдига 5-6л вода,както ти бях обещал :lol: :drinkers: http://www.youtube.com/watch?v=yELX-o8a ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

брей че здрава пръчка и конец :D но е хубаво с готовия монтаж да се вдигне та ако има слабо място да покаже
една година ходихме 2 лодки и както си пътувахме на едната маторя спря и не откина повече :roll: ,нямахме въже и кво да правим....изкарах едната въдица - Стъклопласт плътен тип шкембе :D корда 1 м.м. друго не признавам :lol: та я вързахме с вирбела отпред за ухото на носа и тръгнахме,ебахти и тренажора дето стана :D че имаше и вятър,та си я дърпахме доста време,вирбела само леко поддаде но не се откачи,та на това му викам тест :lol:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Don4o_62 написа:брей че здрава пръчка и конец :D но е хубаво с готовия монтаж да се вдигне та ако има слабо място да покаже
една година ходихме 2 лодки и както си пътувахме на едната маторя спря и не откина повече :roll: ,нямахме въже и кво да правим....изкарах едната въдица - Стъклопласт плътен тип шкембе :D корда 1 м.м. друго не признавам :lol: та я вързахме с вирбела отпред за ухото на носа и тръгнахме,ебахти и тренажора дето стана :D че имаше и вятър,та си я дърпахме доста време,вирбела само леко поддаде но не се откачи,та на това му викам тест :lol:
Това наистина е голям тест :D монтажа с куките и вирбела не ги сложих :lol: няма смисъл :lol: :lol: :lol: тях съм ги тествал много по сурово,конеца с който е направен мотажа се къса на 37кг-42кг. сух тест с кантара:lol: а куките и вирбела не мърдат :rolleyes: така че е напълно излишно да ги слагам на 5-6кг туба с вода :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

нещо подочух че Христакис и Янко къртят сомове на Ивито а през паузите след 2 - 3 празни вдигания, жулят ракиджос за успокоение :D
Аватар
Поморийския
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Поморийския »

Don4o_62 написа:нещо подочух че Христакис и Янко къртят сомове на Ивито а през паузите след 2 - 3 празни вдигания, жулят ракиджос за успокоение :D
Абре Дончо я у Америката разбрах :lol:
Ходи доде още фатат и пият :drinkers:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Абре Митьо,мен не ме мисли,спокойно ми е и си ходя където си искам и правя каквото си искам и си работя когато си искам,ти не знаеш кво те чака....та още хапвай и пийвай че после почва к...ра,там си робот,работа,спиш пак работа и т.н.,времето си лети и да се обърнеш назад и ще си кажеш за кво беше това всичко....на жена ми един братчет на 40 г. има 3 микройнфаркта и то от работа и притеснения,моя роднина ако взема да пиша кви ми ги е разправял там и как работели,ще се разплачем всички,та глей си там америката и недей давай акъли за тук как да живеем
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Обърках темата и го лепнах на долната... :lol: ..извиниееети... :lol:

Ееей..., всичко знаете ве... :lol:

Прибрах се... - Сом йок му- Кльонк йок му... :lol: :lol: :lol:
Ортак йок му (изгубих го... :lol: )- Ракиджи-хабакалъм.... :lol: :lol: :lol:

каракуда ....артък и в тиган бонлук... :lol: :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yco написа:Обърках темата и го лепнах на долната... :lol: ..извиниееети... :lol:

Ееей..., всичко знаете ве... :lol:

Прибрах се... - Сом йок му- Кльонк йок му... :lol: :lol: :lol:
Ортак йок му (изгубих го... :lol: )- Ракиджи-хабакалъм.... :lol: :lol: :lol:

каракуда ....артък и в тиган бонлук... :lol: :lol: :lol:
Не са прави ве..........щи кажа ....,,,сом йок,,,.....сом варрр......чокк..... Аре пускай снимки ве.....тамЪн са притесних че ще ме изпревариш по оденееее...и ти са прибра :lol: :lol: :lol: Пускай снимки Ицеее -и то със сомове :D
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Стъкмих още едно перфектно капо.. :wink: .:lol: :lol: , но за сметка на това пък времето беше доста пивко..... :mrgreen: :lol: :drinkers:

Изображение

Изображение
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

На колко метра пуска ве Ицко :roll:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Тоя път ровех дъното с на Кольо Брадата китарата... :lol: , ако не вярваш ....питай Добри-той знае... :D :lol:
Поздравявам го с тая песен, че снощи слушах "бандараците" и се обадих ядосан на Личо Стоунса, че не го споменават, а го използват като реклама дори... :roll:
Каза ми: ...-Остави ги -нямаха пари дори и да ми платят за транспорт за интервю.. :lol: , то остава и за реклама на филма да ми плащат... :lol:
- Да не ти пука...ти дрънкаш по-добре и от тях..... :lol: :lol: :lol:
- Винаги ми го е казвал.... :roll: , че доста хора дрънкат, но малко свирят... :lol: :lol: :lol:

http://vbox7.com/play:258b0b7f" onclick="window.open(this.href);return false;

http://vbox7.com/play:41df4255" onclick="window.open(this.href);return false;

http://vbox7.com/play:6dcda6b5" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

...искаше да хапнем сом, ама каза ...и на черноморски паламуд вече съм навит... :lol: :lol:

Едно дъждовно желание...за Личо....

Изображение

Последно промяна от yco на Пон Ное 10, 2014 5:38 pm, променено общо 1 път.
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”