руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
mironin24
новобранец
новобранец

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от mironin24 »

Бай спасе мога ли да те помоля да я качиш в някой тракер че мъчна работа :? .Тегля с 2-3кб/с и през 2 минути трябжа да го обновявам за да не спира :cry:
Изображение
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

За сега играта и напълно безплатна!
Играта АтомФишинг - не ъпдейтната --- http://uploading.com/files/e5m496a9/AFGSetup.exe/
Малка помагалка --- --- --- --- --- --- --- --- http://afhelp.in.ua/download.html теглите бета версията
По-голяма помагалка --- --- --- --- ---- --- http://uploading.com/files/done/f724b817/
---------------------------------
дрън дрън само най-вйжното - другото ще си го разучавате сами!
При улова на риба трябва да се има предвид следните закономерности: колкото е по дребна
рибата, на толкава по-тънко влаакно кълве, на дебело влъкно рибата не кълве! Виж
таблицата:
Риба:
*от 0 до 1 кг - влакно до 12кг
*от 1 до 10 кг - влакно до 110 кг
*от 10 до 50 кг - влакно до 550 кг
*от 50 до 300 кг - влакно до 1200 кг (875)
*от 300 кг и повече - без ограничения.

-При лов със спининг ограничението се удвоява: например, за риба 1-10кг може да се
използва влкно до 220кг
-Трябва да се има предвид, че не се променя вероятността рибата да клъвне на влакно с
определена дебелина , т.е. 10гр. колюшка ще клъвне с еднаква вероятност на влакно 1кг,
3кг, 6кг, 9кг и 12кг – за това винаги слагайте най дебелото влакно от таблицата(виж
горе)
-Имайте предвид че обратното не важи 500 кг и на горе кълвът на всичкото конец в играта :D :D
------------------------------------
Рибета,които не стават за стръв: :(
-Белоглазка
-Бычок
-Вырезуб
-Голец
-Гольян
-Колюшка
-Минога
-Миньон-ктулху
-Рогатка
+Всички мутанти
------------------------------------
Успех на всички!
Последно промяна от LordAleks на Вто Май 18, 2010 4:07 pm, променено общо 7 пъти.
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Абе пичове, не мога да влезна в тая Атомна рибалка.Или ми зависва при свързване към сървъра, обикновено на етап 5, или влизам и ме изхвърля след десетина минути максимум.Как играете вие?
Изображение
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Reo написа:Абе пичове, не мога да влезна в тая Атомна рибалка.Или ми зависва при свързване към сървъра, обикновено на етап 5, или влизам и ме изхвърля след десетина минути максимум.Как играете вие?
Ами и при нас е така :P Чакаш повечко и влизаш!
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
mironin24
новобранец
новобранец

Мнение от mironin24 »

Лорде жив и здрав да си батко.Евала на такива хора като теб :) .Мерси много :P
Изображение
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

mironin24 написа:Лорде жив и здрав да си батко.Евала на такива хора като теб :) .Мерси много :P
Моля, пак заповядай!
cecurko
новобранец
новобранец

Мнение от cecurko »

Здравейте,някой знаели кво се случва с "атома" че не мога да влеза.благодаря.
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

cecurko написа:Здравейте,някой знаели кво се случва с "атома" че не мога да влеза.благодаря.
Работи към този момент! - 20ч и 20 мин + 2 GMT :D
JointeR
новобранец
новобранец

Мнение от JointeR »

Колеги имам много голям проблем бях 13 левел на Атома , 1 месец не играх . Сега влизам пак и за да вдигна левел ми иска да съм хванал ралзично количество риби , да обаче ми иска да съм хванал Уклей , за 5 игрални дни не хванах нито 1 , на муха и на хляб пробвах . На 20 см дълбочина , на по-дълбоко , с изкуствен хляб и изкуствена муха и нищо , просто не мога да мръдна от 3 левел. Помогнете моля .
Имам проблем... постоянно ми се ходи за риба.
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Kade lovi6 - iztegli si po - golqma podskazva4ka po-gore
Последно промяна от LordAleks на Чет Май 06, 2010 10:38 pm, променено общо 1 път.
Аватар
iocata
новобранец
новобранец

Мнение от iocata »

JointeR написа:Колеги имам много голям проблем бях 13 левел на Атома , 1 месец не играх . Сега влизам пак и за да вдигна левел ми иска да съм хванал ралзично количество риби , да обаче ми иска да съм хванал Уклей , за 5 игрални дни не хванах нито 1 , на муха и на хляб пробвах . На 20 см дълбочина , на по-дълбоко , с изкуствен хляб и изкуствена муха и нищо , просто не мога да мръдна от 3 левел. Помогнете моля .
http://webcache.googleusercontent.com/s ... bg&ct=clnk Дано ти свърши работа,защото аз лично по голямата помагалка на Лордчето немога да я отворя .Наслука на всички
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

iocata написа:
JointeR написа:Колеги имам много голям проблем бях 13 левел на Атома , 1 месец не играх . Сега влизам пак и за да вдигна левел ми иска да съм хванал ралзично количество риби , да обаче ми иска да съм хванал Уклей , за 5 игрални дни не хванах нито 1 , на муха и на хляб пробвах . На 20 см дълбочина , на по-дълбоко , с изкуствен хляб и изкуствена муха и нищо , просто не мога да мръдна от 3 левел. Помогнете моля .
http://webcache.googleusercontent.com/s ... bg&ct=clnk Дано ти свърши работа,защото аз лично по голямата помагалка на Лордчето немога да я отворя .Наслука на всички
По-голяма помагалка --- --- --- --- ---- --- http://uploading.com/files/done/f724b817/ - - - Вече работи линка
По-голяма помагалка --- --- --- --- ---- --- http://uploading.com/files/be443631/Ato ... abase.rar/
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Отиваш на убежището на незнам къде си купуваш си 3 от най-скапаните шнурове и мяташ на имитация хлеб-Успех
Уклейка
Одна из самых обычных, широко распространенных рыб. Предпочитает реки и проточные озера. Питается насекомыми и их личинками. Достигает длины 15 см и массы 100 г.+

id: 112
Минимальный вес: 15
Максимальный вес: 200
Зачетный вес (мин): 80
Цена: 6
Оценка: 20
Сила: 60
Выносливость:
Мелкая рыба: 1150
Средняя рыба: 1150
Крупная рыба: 1200
exp: 1
expr: 5
Минимальная глубина:
Мелкая рыба: 60
Средняя рыба: 80
Крупная рыба: 100
Точность (wtf?):
Мелкая рыба: 90
Средняя рыба: 90
Крупная рыба: 90

Утренняя активность:
Мелкая рыба: 120%
Средняя рыба: 120%
Крупная рыба: 120%
Дневная активность:
Мелкая рыба: 100%
Средняя рыба: 100%
Крупная рыба: 100%
Вечерняя активность:
Мелкая рыба: 120%
Средняя рыба: 120%
Крупная рыба: 120%
Ночная активность:
Мелкая рыба: 0%
Средняя рыба: 0%
Крупная рыба: 0%

Локации:
Убежище - Серебронкс
Убежище - Протока
Убежище - Мост
Убежище - Источник
Убежище - дамба перекат
Озеро - Спокойный залив
Озеро - Яма
Озеро - Южный берег
Озеро - Заросли кубышки
Чёрный ручей - Водопад
Чёрный ручей - Стремнина
Чёрный ручей - Спокойное русло
Родник - Нижний ручей
Родник - Алёнкины слезы
Родник - Карасёвы пруд
Родник - Камень
Родник - Малиновка
Большая река - Поворот
Большая река - Радуга
Большая река - Дикий пляж
Завод - Порог
Завод - о. Еланчук
Завод - р. Сетча
Пещеры - Карстовый рай
Основа прикормки: --- Няма го в играта
Анис - 100%
Наживки:
- На мелочь: - На среднюю: - На крупную:
Муха - 100% Хлеб - 100% Муха - 100%
Хлеб - 100% Муха - 80% Хлеб - 100%
Мотыль - 60 % Мотыль - 70% Мотыль - 20%

Database by BlackSun
Atom Fishing, Site design
(c) R-Age Creative Labs
v. 0.3.1
famee
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от famee »

Здравейте колеги . Убих се да го търся тва голъян на какво ли не питах играчите но пак немога да хвана а ми трябва до разряд ще съм много благодарен ако някой сподели къде и на какво се лови :drinkers:
Хвани и пусни !
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”