Искър - всичко за и по реката

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Д. Димитров
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Искър - всичко за и по реката

Мнение от Д. Димитров »

:fishing3: Как е положението при Ребърково ? Някой да е ходил ?
Dreamer85
новобранец
новобранец

Мнение от Dreamer85 »

Вчера бяхме около Роман.Водата мътна,много голяма и влачи много боклуци.Хванахме по 2-3 дребни рибета за цял ден.Не видях много колеги по реката.
Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Мнение от vanko1988 »

В дефилето голяма,мътна,риболов йок
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
Аватар
ivanst
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivanst »

Слабо кълване на пъстърва на Искъра днес.Сининг на блесни и воблери.Излизаше по някоя балканка но според мен водата е все още студена и рибата е мудна.Снимката е правена в гр.Самоков.Естествено рибата обратно в реката.
Прикачени файлове
IMG_20160202_154535.jpg
IMG_20160202_154535.jpg (2.26 MiB) Преглеждано 2316 пъти
Изображение

Фейсбук група на яз.Искър -https://www.facebook.com/groups/iskar2014/
Аватар
Бай Иван
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Бай Иван »

Реката при Мездра е огромна и твърдо не става за риболов.
ico_dok
новобранец
новобранец

Мнение от ico_dok »

Инфо от днес за участъка Пелово - Долни Луковит:
1. Сутринта към 8.00 бях на реката от моста след Пелово нагоре - пробвахме на две места, като резултат едно празно кълване. Хвърляхме на фидер.
Към 11 събрахме и тръгнахме, питахме срещнатите риболовци до моста, 5 човека имаха общо два скобара и един морунаж.
2. Преместихме се на участъка до Долни Луковит - имаше двама риболовци, като нямаха пипане. Там не сме пробвали, направо се прибрахме.
Колегите риболостваха на фидер, дъно, влашка плувка. Реката е със сравнително високо ниво, но става за риболов, водата не е мътна, условията са добри, но рибата още не е активна. Нивото спада с по 5-10 см. дневно от няколко дни и до нивото, което е обичайно за пролентия риболов на морунаж остава 20-30 см.
Това от мен.
pdimitrof написа:Или както бех писал в Манията - Заубера, това е сиромашката Стела ..............
Kiril Hristov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Kiril Hristov »

Здравейте колеги някой ще сподели ли какво се случва по реката или пак ще си траем както всяка година?
dianstefanov89
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dianstefanov89 »

Нивото е високо и няма никакъв риболов (предполагам), но според сайта е така http://hydro.bg/bg/t1.php?ime=&gr=data/&gn=tablRekiB
Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Мнение от vanko1988 »

колкото по-малко инфо толкова повече оцелели риби :lol: :lol:
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
Аватар
Skellington
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Skellington »

Все си мисля, че тия дет обезрибяват хич не разчитат на форуми за информация, обикновено са местни елементи, дето знаят във всеки момент къде е рибата и си сецкат наред... Важи за навсякъде, дето има вода и малко рибешки живот в нея... Потвърдено от личен опит и обиколки по нашенско...
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

vanko1988 написа:колкото по-малко инфо толкова повече оцелели риби :lol: :lol:
А дано ....... ама надали? Тия дето я трепат не са и чули за нас и като пуснеш някоя риба пред очите им те мислят за Улав.
Kiril Hristov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Колега не съм съгласен с теб.Според теб защо е този форум ако не е да споделяме инфо то за какво е?
Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Мнение от vanko1988 »

Kiril Hristov написа:
Колега не съм съгласен с теб.Според теб защо е този форум ако не е да споделяме инфо то за какво е?
Koлега казах го в кръга на шегата.Според мен форума е именно за споделяне на информация,но все пак това не може да ми промени мнението,че колкото по малко хора знаят,че на дадено място се лови риба толкова повече риби ще оживеят.Аз също не съм съгласен с това да се приканва доброзорлем да се дава инфо,все пак както вече казахме това е форум и всеки избира дали да дава информация или не.Аз лично съм давал инфо в тази тема,много пъти съм отговарял на ЛС и след отговора дори мерси не са ми казвали,но не се оплаквам ;)
Kiril Hristov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Да колега прав си и аз давам инфо и не крия нищо.Яд ме е на тези хора дето си мислят че ще им изловя рибата
Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Мнение от vanko1988 »

Причината не е само тази колега,не се ядосвай.Има едно поверие,че "където мине българин,трева не никне" което напълно олицетворява случващото се по водоемите и от там и причините да не се споделя ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”